What's New?

contoh pidato serah calon panganten pria bahasa sunda

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Masih kénéh maké basa Sunda. Masih kénéh ngamumulé budaya Sunda. Simkuring panuju pisan kana kasauran sesepuh calon pangantén pameget. Leres barudak téh digedékeun dina jaman anu tos béda, nu disebat 

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 28 January 2015 Pukul 10.30

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda. Para hadirin walhadirot , utamina kulawargi bakal calon panganten istri rohimakumulloh. Sim abdi nyandak asmana sepuh bakal calon panganten pameget, timpah tipayun 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -