What's New?

ciri2 anis jantan

Informasi Hobi Burung Berkicau| Hobi Burung Kicauan

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 2.25

Informasi mengenai cara merawat burung kicauan, burung pleci, burung kacer, burung cocak, burung kenari, makanan burung kicauan.

Qaseh Qistina

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 17.51

SEBAHAGIAN besar daripada kita mungkin biasa dengan senario di mana anak-anak lebih rapat dan mesra dengan ibu mereka berbanding bapa. Keadaan ini berlaku kerana .

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Thursday, 16 June 2016 Pukul 23.49

Vote for iceFilms.info on globolister:

Branjangan – Klub Burung

Diterbitkan pada Monday, 20 June 2016 Pukul 3.13

Panduan lengkap cara memilih, merawat, memaster, mengobati dan menangkar serta melombakan burung branjangan.Seperti yang telah diceritakan oleh seorang ustaz. Saya just copy paste jer kat sini, untuk bacaan kita bersama – sebagai pengajaran dan tauladan bagi para isteri .

Qaseh Qistina: Teks Pengacara Majlis Hari Anugerah

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 23.46

Teks ini saya buat untuk Hari Anugerah Kecemerlangan sekolah saya. Bolehlah buat panduan bagi sesiapa yang ditugaskan menjadi pengacara majlis

Tip Untuk Mengetahui Lelaki Suka Kita Atau Tak

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 16.16

Tanpa Nama berkata masa mula2 knl ngn dia 2 ada la ciri2 kt atas 2,dia ckp berdebar jntng dia tgk aku,asyk puji aku jer..aku plak xde rasa pe2 pun..cool jerlme2 .

Gambar Amylia Adnan Af3 Jadi Tomboy Pengkid Pasangan

Diterbitkan pada Saturday, 18 June 2016 Pukul 5.17

korang sibuk hal org apasal………ok per jd peng mak aku ckp jd pompuan asyik kne ngan jantan watpe………….korang pn duk ngata org je korang bkn baik pn .

Fasha Sandha – Cukuplah Saya Ditindas

Diterbitkan pada Wednesday, 15 June 2016 Pukul 7.15

Kronologi luahan perasaan Fasha Sandha di Twitter semalam (entri di bawah), Harian Metro hari ini mengeluarkan kisah sebenarnya daripada Fasha Sandha. Rupanya.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -