What's New?

Naskah Drama Kabayan Jeung Nyi Iteung Dalam Bahasa Sunda

Naskah Kabaret Sikabayan Jadi Mahaguru

Diterbitkan pada Sunday, 22 February 2015 Pukul 13.31

Rizal sebagai Kabayan 2. Ai Nunung sebagai Nyai Iteung 3. Ahmad sebagai Abah 4. Dini sebagai Ambu 5. Jajang Rusmara sebagai Ketua Preman 6. Akmal sebagai preman 1 7. Usep Miftah sebagai preman 2 8. Gulam sebagai preman 3 9. Backgroud musik: Sunda, Kitaro,. Terlihat dihalam rumah preman banyak kumpulan orang yang sedang main kartu, nyi iteung sedang beres-beres, dan ketua preman sedang santai. Iteung : lagu evi Tunggara Kabayan 

Cerita Atau Dongeng Basa Sunda "kabayan Hese Move On"

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 13.07

Dina Hiji poe kabayan jeung nyi iteung pasea gara gara kabayanna boga deui kabogoh, nyi iteung nyeri hate, Nyi iteung ges boga niat bade mutuskeun kabayan, kabayan teu rela pisah jeung nyi iteung, nyi iteung keukeuh hayang 

Contoh Drama Bahasa Sunda Si Kabayan Jadi Boyband...

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 2.49

Ambu :”Nyi Iteung?Yeuh Nyi Iteung mah can balik ti Jakarta.” Kabayan :”Ma'enya Ambu,Nyi Iteung can balik?” Ambu :”Bener,Ambu mah tara ngabohong,jig weh sampeurkeun ka imahna aya teu.” Kabayan :”Ah nya tos weh,Kabayan rek Peutingna sobat Kabayan nyaeta Cenang jeung Nanang datang ka imah siKabayan,nu alesana hayang tepang jeung si Kabayan padahal mah ku sabab si Kabayan boga TV anyar,janteun manehna tiasa nonton TV gratis di imah si Kabayan.

Contoh Naskah Drama Komedian Si Kabayan Dan Iteung...

Diterbitkan pada Friday, 16 January 2015 Pukul 16.07

Atas jalan inilah Kabayan memanfaatkan situasi ini, hingga akhirnya Kabayan mampu memengaruhi Abah dengan mudahnya, termasuk mengajak Nyi Iteung bermain dengan mudahnya. Tetapi hal ini tidak berlangsung lama, karena ada 

My Experience: Naskah Drama " Kabayan Jadi Boyband "

Diterbitkan pada Wednesday, 28 May 2014 Pukul 9.39

Naskah drama " KABAYAN JADI BOYBAND ". Kabayan – Andreansyah abdul manaf. Iteung – Yulianty Wendi – Cahyadi Mulana Cecep – Agung Nuryana Cucu – Mariana kamalia. Euis – Resa Afriliani Nina – Rekha Claudia Ambu iteung – Siam trianingsih. SMAN 1 . Kabayan : ah sok geer , kabayan mau minta tolong sama wendi buat ngasihin ini surat ke nyi iteng , omat tong kasasaha wen . pokonama nyi iteung ! Wendi : oke fix. Wendi akan menyampaikan pesan 

Contoh Naskah Drama B Sunda Untuk 5 Orang...

Diterbitkan pada Monday, 26 January 2015 Pukul 1.54

CONTOH NASKAH DRAMA Bahasa Sunda untuk 5 orang - Kabayan Ngala Nangka Kabayan Ngala Nangka Drama sunda komedi untuk 5 orang. Nyi Iteung, pamajikanana Kabayan teh nuju hamil ngora. Manehna teh 

Contoh Drama Anak Bahasa Sunda ( Kabayan Ngala...

Diterbitkan pada Sunday, 18 May 2014 Pukul 7.00

kabayan-ngala-nangka.jpg. Kabayan Ngala Nangka. Nyi Iteung, pamajikanana Kabayan teh nuju hamil ngora. Manehna teh ngidam hoyong pisan Nangka, tapi si Kabayan nu dasarna kebluk, tara daek ngala Nangka. Nyi Ndit datang! Mana kacida galakna deui! Kabayan lumpat ka sisi wahangan nu aya di tukangeun kebon. Kabayan malidkeun eta Nangka. Kabayan : Nangka, jung balik tiheula nya! Kuring rek kabur heula! Nangka teh kabawa palid ku cai, teu lila, 

Drama Sunda 6 Orang: Si Kabayan Ngingu Munding

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 12.35

NYI ITEUNG²²± : Jig atuh, ulah ulin waé. Sing mikir hirup téh. SI KABAYAN²²± : Nya heueuh ieu ge rék mikir. SI KABAYAN JEUNG NYI ITEUNG LEUMPANG NGURILINGAN PANGGUNG. NYI ITEUNG KALUAR, SI LAMSIJAN 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -