teks panata calagara paturay tineung

Contoh Teks Mc Bahasa Sunda Terlengkap Wd Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 30 October 2013 Pukul 0.32

MC atau Master of Ceremony adalah orang yang bertugas sebagai tuan rumah sekaligus pemimpin acara dalam panggung pertunjukan hiburan pernikahan dan acara acara sejenis MC biasanya memperkenalkan peserta atau artis yang

Naskah Panata Acara Mc Bahasa Sunda Siti Nur Azizah

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Kedal pamappag ti pupuhu panata calagara tepang sono Akbar 4 Nembangkeun Nasyid 5 Biantara pangbagea ti Bapa pupuhu sakola 6 Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alquran sareng mingpin solawat nabi Tos lami acara tepang sono ieu di antos antos urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di SMA 2 Emut ka sakola emut ka rerencangan saparakanca emut ka bapa sinareng Ibu guru

Hanifah Alshofa Nurul Aini Contoh Mc Perpisahan Dalam

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga paturay tineung Kelas XII SMAN 1 Sumedang Sholawat Laporan ti pupuhu panata calagara 6

Contoh Pidato Sunda Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar tilu taun Bapa kalih Ibu

Tugas Sekolah Teks Mc Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 December 2013 Pukul 17.24

Pupuhu panata calagara 3 Pamapag 1 pamapag pupuhu sakola SMAN 3 subang 2 pupuhu OSIS SMAN 3 Subang 3 Wawakil Alumi 4 Pidangan upacara adat prosesi paturay tineung kelas XII 5 Doa Pak cecep 6

Contoh Pidato Sunda Paturay Tineung Ti Wawakil Siswa

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola

Contoh Surat Resmi Bahsa Sunda Contoh Tugas Makalah

Diterbitkan pada Saturday, 12 October 2013 Pukul 2.50

Dumasar hasil gempungan panata Calagra ngenaan kagiatan Pasanggiri Sajak sa sakola SMPN 1 CISAGA 2013 anu parantos nyatek sim kuring ngajak sangkan unggal kelas ngirimkeun wawakilna Dumasar hasil gempungan panata calagara ngeunaan kagiatan Pasanggiri maca carpon sa Kabupaten Ciamis 2013 anu parantos nyantek sim kuring ngulem Bapa Ibu Saderek kanggo ngabadantenkeun saniskanten kaperyogian kanggo eta kagiatan

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 7.24

Kalayan widi Na pisan urang sadaya tiasa silaturahmi kalayan sehat wal afiat dina acara paturay tineung ieu Teu kakantun solawat sinareng salam urang Teteh teteh ngalangkungan ieu acara paturay tineung Ku margi kitu saupami panampian ti panata calagara kirang nyugemakeun oge patempatan anu kirang merenah oge salami lumangsungna ieu acara masih keneh seuer kakirang kalayan asmana OSIS SMPN1 Lumbung simkuring neda dihapunteun

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X