What's New?

teks panata calagara paturay tineung

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

18 Jun 2013 tiasa silaturahmi kalayan sehat wal afiat dina acara Paturay Tineung ieu. Ku margi kitu, saupami panampian ti panata calagara kirangĀ .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -