What's New?

teks panata calagara paturay tineung

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda) ~ Bahasa Kalbu

Diterbitkan pada Monday, 20 June 2016 Pukul 4.31

Kedal pamappag ti pupuhu panata calagara tepang sono urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu Naskah Panata Acara Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung .

Naskah Panatacalagara Dina Acara Paturay Tineung Sakola

Diterbitkan pada Wednesday, 15 June 2016 Pukul 13.34

panata calagara neruskeun nataan acara) Naskah Panatacalagara dina Acara Paturay Tineung S Contoh Biantara Wawakil Guru/Kapala Sakola Waktos Gali lebih banyak tentang Contoh Teks MC Bahasa Sunda Artikel Lainnya. Artikel Pilihan. Cara Mudah Mengembalikan Data Flasdisk yang hilang karena Virus;.

Pidato : Biantara Paturay Tineung Ti

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 0.27

biantara paturay tineung ti teu hilap deuih sim ku ring oge ngahaturkeun nuhun ka panata calagara anu parantos maparin ka sempetan ka sim teks pidato; harap .

Teks Mc Bahasa Sunda ~ Sepengetahuanku

Diterbitkan pada Tuesday, 28 June 2016 Pukul 23.27

Kedal pamappag ti pupuhu panata calagara tepang sono Akbar urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di Teks MC bahasa sunda.

Aa-dr.chalutak: Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Friday, 10 June 2016 Pukul 6.16

Naskah Panata Acara Kedal pamappag ti pupuhu panata calagara tepang sono Akbar. urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu .

Conto Runtutan Acara Paturai Tineung (perpisahan)

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 2.02

Conto Runtutan Acara Paturai Tineung Urang sadaya anu hadir di dieu baris ngajadi saksi pikeun lumangsungna acara paturay tineung panata calagara .

Hanifah Alshofa Nurul Aini: Contoh Mc Perpisahan Dalam

Diterbitkan pada Monday, 20 June 2016 Pukul 18.36

Laporan ti pupuhu panata calagara. 6. Ayeuna urang nincak kana acara puncak, mangrupi pidangan upacara adat prosesi paturay tineung kelas XII..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -