teks panata calagara paturay tineung

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Tandaning sukur ka Nu Maha Kawasa, OSIS SMPN 1 Lumbung kalayan dirojong apingan ti para guru ngagaduhan karep kanggo ngareuah-reuah Akang-akang sareng Teteh-teteh ngalangkungan ieu acara paturay tineung. Ku margi kitu, saupami panampian ti panata calagara kirang nyugemakeun, oge patempatan anu kirang merenah, oge salami lumangsungna ieu acara masih keneh seuer kakirang, kalayan asmana OSIS SMPN1 Lumbung, simkuring neda dihapunteun.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar tilu taun. Bapa kalih Ibu 

Contoh Surat Resmi Bahsa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 12 October 2013 Pukul 2.50

Dumasar hasil gempungan panata Calagra, ngenaan kagiatan Pasanggiri Sajak sa-sakola SMPN 1 CISAGA 2013 anu parantos nyatek, sim kuring ngajak sangkan unggal kelas ngirimkeun wawakilna. Dumasar hasil gempungan panata calagara, ngeunaan kagiatan Pasanggiri maca carpon sa-Kabupaten Ciamis 2013 anu parantos nyantek, sim kuring ngulem Bapa/Ibu/Saderek kanggo ngabadantenkeun saniskanten kaperyogian kanggo eta kagiatan.

Panata Acara « Adejuve

Diterbitkan pada Thursday, 10 March 2011 Pukul 14.32

Macakeun rutuyan acara. Hadiirn nu dipihormat, runtuyan acara paturay tineung ieu dianatwisna. - Bubuka. - Laporan ti pupuhu calagara. - Kedal ucap pamungkas ti wawakil wisudawan. - Pamapag ti …. - Pamapag ti …

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Kedal pamappag ti pupuhu panata calagara tepang sono Akbar. 4. Nembangkeun Nasyid. 5. Biantara pangbagea ti Bapa pupuhu sakola. 6. Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu di SMA 2. Emut ka sakola, emut ka rerencangan saparakanca, emut ka bapa sinareng Ibu guru.

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola 

Paturay Tineung Angkatan Xiii

Diterbitkan pada Thursday, 30 September 2010 Pukul 16.13

Acara : paturay tineung Angkatan XIII Bina Siswa SMA Plus Cisarua Yayasan Darmaloka Provinsi Jawa Barat Hari Selasa, 22 Juni 2010 Jam 8.30 s.d. 13.00 WIB Tempat : Aula Bina Siswa SMA Plus Cisarua Susunan Acara 

Hanifah Alshofa Nurul Aini: Contoh Mc Perpisahan Dalam...

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten-Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga “paturay tineung Kelas XII SMAN 1 Sumedang”. Sholawat Laporan ti pupuhu panata calagara. 6.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X