What's New?

teks panata calagara paturay tineung

Explore The World: Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2016 Pukul 2.02

Naskah Panata Acara Kedal pamappag ti pupuhu panata calagara tepang sono Akbar. urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut elmu Laporan ti pupuhu panata calagara. 6. Ayeuna urang nincak kana acara puncak, mangrupi pidangan upacara adat prosesi paturay tineung kelas XII..

Conto Runtutan Acara Paturai Tineung (perpisahan)

Diterbitkan pada Thursday, 8 September 2016 Pukul 21.26

panata calagara neruskeun nataan acara) Naskah Panatacalagara dina Acara Paturay Tineung S Contoh Biantara Wawakil Guru/Kapala Sakola Waktos Posts about panata acara written by adejuve. runtuyan acara paturay tineung ieu dianatwisna – Laporan ti pupuhu calagara .

Pidato : Biantara Paturay Tineung Ti

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2016 Pukul 2.30

biantara paturay tineung ti teu hilap deuih sim ku ring oge ngahaturkeun nuhun ka panata calagara anu parantos maparin ka sempetan ka sim teks pidato; harap .

Naskah Panatacalagara Dina Acara Paturay Tineung Sakola

Diterbitkan pada Sunday, 11 September 2016 Pukul 4.19

Naskah Panatacalagara dina Acara Paturay Tineung Sakola Assalamu’alaikum Wr. Wb. Sabada tutas, panata calagara neruskeun nataan acara).

Contoh Panata Acara

Diterbitkan pada Sunday, 11 September 2016 Pukul 18.38

sim kuring kalayan asmana panata calagara Geura titénan ieu conto teks omongan anda bisa menyesuaikannya Contoh panata acara basa sunda. PATURAY TINEUNG .

Teks Panata Acara Maulid Nabi

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 12.30

2013 Panata Acara Paturay Tineung salam urang sanggakeun ka jungjungan alam Nabi Muhammad SAW, Laporan ti pupuhu panata calagara. teks TEKS PANATA ACARA .

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 27 August 2016 Pukul 1.23

Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.