What's New?

teks panata calagara paturay tineung

Contoh Panata Acara Perpisahan (paturay Tineung) Bahasa

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 18.22

Terbaru Terupdate 2017 17 agustus acara contoh panata acara singkat contoh teks mc kelas 9 maulid nabi panata acara paturay tineung Laporan ti pupuhu panata calagara;.

Contoh Panumbu Catur Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 9.12

Panata Acara Paturay Tineung. Salajengna nyaeta laporan ti pupuhu panata calagara.Ka saderek Rizki Galih Sundara dihaturanan..

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Thursday, 30 November 2017 Pukul 4.52

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.Biantara Paturay Tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung .

Pidato : Biantara Paturay Tineung Ti

Diterbitkan pada Sunday, 10 December 2017 Pukul 17.19

biantara paturay tineung ti wawakil kelas viassalamualaikum sim ku ring oge ngahaturkeun nuhun ka panata calagara anu parantos maparin ka teks pidato; proudly Pencarian melalui mesin pencari untuk teks pembukaan paturay tineung bahasa sunda dan susunan acara tidak memberikan hasil..

Susunan Acara Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 12.33

4.Unjukan paturay tineung Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda Peringatan Isra Mi’raj di SMA .. ka kulawargina.. mugia doa urang .

Kandang Priangan: Biantara Paturay Tineng

Diterbitkan pada Thursday, 14 December 2017 Pukul 16.31

Kedal pamapag ti pupuhu panata calagara paturay tineung kelas 9. 4. ayeuna te karaos sikuring saparaknca tos kedah paturay tineung deui, .

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 16 December 2017 Pukul 4.33

Contoh teks panata acara Terbaru Terupdate 2017 17 agustus bahasa sunda isra mi'raj materi maulid nabi mc bahasa sunda panata acara paturay tineung pembawa acara .

Mariaulfahts.blogspot.co.id: Teks Mc Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 14 December 2017 Pukul 5.54

Teks MC bahasa sunda dugi ka urang sadaya tiasa kempel ngarium di ieu tempat dina raraga “Paturay Tineung Kelas XII SMAN 3 laporan ti pupuhu panata calagara..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -