What's New?

serah terima pengantin

Penipuan Jual Beli Kereta

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 15.03

Zariq - Fri 10/Feb/2012 9:52am macam mana boleh palsuka jual beli. maknanya peguam pun turut menipu skali ker? Nina 58 - Fri 10/Feb/2012 10:08am.

Astana Mukmin Pusat Kursus Perkahwinan Prosedur

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 7.39

Prosedur, Proses dan Maklumat Mengenai Permohonan Kebenaran Perkahwinan (info dari JAWI/JAKIM) Kawasan KL,.

Tersasul Pulak! Harian Metro

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 0.01

ANTARA pengantin baru Orang Asli yang dinikahkan di Surau Al-Falah, Kampung Orang Asli Sungai Mas dekat Sungai Lembing, Kuantan.. Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEX-NONE MicrosoftInternetExplorer4….

Utusan Online

Diterbitkan pada Wednesday, 20 July 2016 Pukul 1.04

Wajib pasang alat kawalan had laju BENTONG 17 Julai - Kementerian Pengangku­tan mewajibkan semua bas ekspres di negara ini memasang alat khas kawalan had laju . Pelajari cara akad nikah untuk bakal raja dan ratu sehari bagi melangsungkan pernikahan di masjid.Sumber gambar : udeyismailAdmin percaya ramai sudah memahami apa itu akad nikah. Cuma kali ini admin i….

Pengantin Tercantik Harian Metro

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 22.42

Beijing: Seorang jururawat muda dinobatkan ‘pengantin tercantik’ oleh media China selepas dirakamkan berusaha menyelamatkan seorang lelaki daripada mati lemas pembantu rumah tempatan (melayu sahaja) 1) pembantu rumah perempuan berbangsa melayu 2) berumur 18 hingga 35 tahun 3) berasal dari kedah, perak dan kelantan. Normal0falsefalsefalseINX-NONEX-NONEMicrosoftInternetExplorer4….

Panduan Mencari Nama Syarikat

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 21.36

kamal alrahman October 27, 2014. Assalam, Terima kasih atas komen ikhlas tuan. Semoga perniagaan tuan bertambah makmur dan berjaya pada masa hadapan!. Marzani AnwarPernikahan adalah ikatan lahir bathin antara seorang pria dan seorang wanita sebagai suami isteri dengan tujuan membentuk keluarga atau rumah tangga yang bahagia dan kekal berdasarkan K….

Merencanakan Dan Menyelenggarakan Acara Pernikahan

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 3.43

Resume singkat mengenai bagaimana merencanakan dan menyelenggarakan pesta pernikahan ber-budget rendah..

Tahan Ye Sayang,sikit Je Lagi (kisah Malam Pertama)

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 5.23

TAHAN YE SAYANG,SIKIT JE LAGI (KISAH MALAM PERTAMA).Sepasang pengantin tengah bersiap untuk hari persandingan mereka..Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani Dengan helaan nafas yang panjang dari dalam benak qalbiku Ya Allah, Lemahnya aku rasa diri ini. Salah satu pulau yang sampai saat ini masih menjadi mimpi untuk saya jelajahi adalah Lombok. Kenapa Lombok? Karena banyak kenangan disana #eh. Bukan dink, tapi karena pulau Lombok itu eksotis gaes. Ba….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -