What's New?

sajak sunda tentang alam

Kumpulan Sajak Sunda Atanapi Puisi Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 19.05

Assalamualaikum, Sampurasun baraya sunda, Sajak kaasup kana karya sastra sunda anu kiwari mulai ka pupus ku karya sastra sejen anu jol na ti bangsa dengen. Sajak sunda. dina dunya Parsajakan. Moga moga ieu kumpulan sajak sunda nu di guar di ieu tempat aya manfaatna khususna keur urang sunda umumna keur bangsa sejen anu namihan pangaweruh. Wassalam. Bagikan ke Facebook · Bagikan ke Twitter · « KUMPULAN SAJAK SUNDA TEMA ALAM 

Sajak Sunda Alam

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 11.08

Sajak Sunda Alam. Setelah sebelumnya saya informasikan juga Sajak Sunda Cinta pada kesempatan yang lalu, kali ini akan saya tambahkan juga dengan Sajak Sunda Alam. Sebenarnya tak ada bedanya dalam bersajak, 

Sajak Basa Sunda Kaendahan Alam

Diterbitkan pada Friday, 30 January 2015 Pukul 13.29

Sajak basa sunda kaendahan alam. SAJAK BASA SUNDA. Kaendahan alam (Karya Indira Syahrin). Sawah hejo ngahampar luas. Langit biru jadi tiungna. Awan bodas ngalayang lalaunan. Ngahalangan awang - awang.

Sajak Sunda; Jingga

Diterbitkan pada Saturday, 14 February 2015 Pukul 10.08

Sajak Sunda; Jingga. Feb14. Dina wirahma rasa, aya gerentes dina hate Jingga, “Tresna…” Rasa anu sumayabah dina dada, minuhan rasa jiwa. Kuring keom pasa Ambu nyarita, “Jingga, geus nitis dina waktuna, nincak dina mangsana, anjeun ayeuna ngadahup jeung lakirabi.” Langit cangra taya haleumheum peteng, “Ambu, Jingga mulang lain mangsa lain wayah kur hoyong masihan terang, tresna Jingga keur salaksa alam satungkebing buana.” Renghap Ambu netep anteb 

Kumeok Memeh Dipacok: Sajak Sunda Keindahan Alam...

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 11.52

Sajak Sunda Keindahan Alam Priangan. Cisanggiri. Umpak-umpak halimun geus turun. di mumunggang pasir-pasir Cisanggiri. sabot ngahurun kangunngun. ngawawaas kabetah ngancik na diri. beak tanjakan, mipir lamping pagunungan.

Kumpulan Sajak Sunda Tema Alam

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 17.41

Di: Sajak Sunda. Kiara Mana Kiara Rembetna tangkal kiara panonoban manuk ngora sing ciricit nembang garumbira sugema rasa. Tangkal kiara nu adigung nangtung kaluhur miara cai gunung sangkan manusa teu katalangsara sangkan 

Sajak Bahasa Sunda Beserta Terjemahan Dan Makna

Diterbitkan pada Thursday, 29 January 2015 Pukul 23.50

Sajak Bahasa Sunda beserta Terjemahan dan Makna. KAĖNDAHAN ALAM Cahaya panonpoė. Nyaangan kana ati. Hiliwirna angin. Mawa tiis kana ati. Tatangkalan tinggarupay. Nambah ėndahna alam. Lemah cai negeri nu 

Kumeok Memeh Dipacok: Sajak Sunda Keindahan Alam...

Diterbitkan pada Tuesday, 19 August 2014 Pukul 13.56

sajak sunda yang melukiskan keindahan kota garut.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -