What's New?

sajak sunda tentang alam

Sajak Sunda; Jingga « Motekar's Weblog

Diterbitkan pada Saturday, 14 February 2015 Pukul 10.08

Sajak Sunda; Jingga. Posted on Februari 14, 2015. Dina wirahma rasa, aya gerentes dina hate Jingga, “Tresna…” Rasa anu sumayabah dina dada, minuhan rasa jiwa. Kuring keom pasa Ambu nyarita, “Jingga, geus nitis dina waktuna, nincak dina mangsana, anjeun ayeuna ngadahup jeung lakirabi.” Langit cangra taya “Ambu, Jingga mulang lain mangsa lain wayah kur hoyong masihan terang, tresna Jingga keur salaksa alam satungkebing buana.” Renghap Ambu netep anteb 

Sajak Basa Sunda Kaendahan Alam

Diterbitkan pada Monday, 2 February 2015 Pukul 16.49

SAjak basa sunda kaendahan alam. SAJAK BASA SUNDA. Kaendahan Alam (karya Ulfa Pitriani). Kacida endah na alam ieu. Sawah anu luas ngabentang. Gunung - gunung anu ngajulang nyusul langit. Laut nu biru sarta 

Sajak Basa Sunda Kaendahan Alam

Diterbitkan pada Monday, 2 February 2015 Pukul 17.06

Kaendahan Alam ( Karya Dhapna Zaitun) Cahaya panon poe. Nyaangan kana hati. Hiliwir angin. Mawa tiis kanu ati. Tatangkalan tinggarupay. Nambah endah na alam. Lemah cai negri. Nu can ku polusi. Alam endah nu 

Contoh Sajak Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 5.35

Puisi bahasa sunda keindahan alam | multi info, Kalau mengenai puisi sebelumnya suda share sajak bahasa sunda indonesia dan semoga berman faat tentang puisinya, kalau yang bahasa sunda sebaiknya puisi bahasa.

Sajak Bahasa Sunda Beserta Terjemahan Dan Makna

Diterbitkan pada Thursday, 29 January 2015 Pukul 23.50

Sajak Bahasa Sunda beserta Terjemahan dan Makna. KAĖNDAHAN ALAM Cahaya panonpoė. Nyaangan kana ati. Hiliwirna angin. Mawa tiis kana ati. Tatangkalan tinggarupay. Nambah ėndahna alam. Lemah cai negeri nu 

Kumeok Memeh Dipacok: Sajak Sunda Keindahan Alam...

Diterbitkan pada Tuesday, 19 August 2014 Pukul 13.56

sajak sunda yang melukiskan keindahan kota garut.

Sajak Basa Sunda Kaendahan Alam

Diterbitkan pada Friday, 30 January 2015 Pukul 13.29

Sajak basa sunda kaendahan alam. SAJAK BASA SUNDA. Kaendahan alam (Karya Indira Syahrin). Sawah hejo ngahampar luas. Langit biru jadi tiungna. Awan bodas ngalayang lalaunan. Ngahalangan awang - awang.

Didieu Kuring Nangtung (sajak Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 27 April 2013 Pukul 13.13

Didieu Kuring Nangtung (Sajak Sunda). didieu mangsa katukang. kuring nangtung… nitenan endahna alam priangan. lembur nu singkur, tengtrem karaharjaan. di luhur gunungna, dina legok landeuhna. ku herang caina, ku 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.