What's New?

rupa rupa dongeng sunda

Urang Sunda Kamarana?: Panineungan : "dongeng...

Diterbitkan pada Saturday, 20 November 2010 Pukul 19.24

Sora Wa Kepoh harita mah eweh duana dulur, bisa ngelehkeun acara TVRI. lamun ngadongengna teh sok leuwih ekpresif jeung bisa niru sagala rupa sora, piawai nirukeun sora wanoja guelis Nyi centring manik atawa sora 

Pengertian Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 2.46

Sumberna sacara lisan, dongeng di dongengkeun deui. Munasababna upama aya hiji dongeng mibanda rupa-rupa versi teh. Papasingan Dongeng. Dumasar kana eusina, dongeng teh bisa dipasing-pasing jadi sababaraha 

Dongeng Sunda Sasakala Lutung Buluna Hideung

Diterbitkan pada Saturday, 14 December 2013 Pukul 6.51

ceuk si kuda Sebra “Enya nya, nga urang bae nu goreng bulu teh. Tenjo tuh si Merah mah, buluna mani rupa-rupa, “ tembal si Lutung. “Tung, kumaha lamun bulu urang teh urang pulas bae ambeh rupa-rupa kawas batur!” ceuk si kuda Sebra.

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 9.04

Rupa-Rupa Dongeng dalam Bahasa Sunda. a. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona 

Jurig Leweung: Rupa Rupa Dongeng Sastra

Diterbitkan pada Saturday, 26 January 2013 Pukul 1.28

dongeng sastra. RUPA-RUPA DONGENG SASTRA DINA BASA SUNDA (WWW.BUDAKJURIG.BLOGSPOT.COM) AYA LIMA NYAETA: - farabel - fabel - sange ( babad ) - sasakala ( legenda ) - mite. مرسلة بواسطة munding belang في 5:28 م.

Dongeng-dongeng Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 2 February 2010 Pukul 0.09

Dicutat sacerewelena tina buku Dongeng-dongeng Sunda jilid I jeung jilid II beunang M.Saleh,medal taun 1910, iwal ti ejahanana nu dirobah teh. TILU SATO. Ajag ngomong ka bancet : “Naha maneh asoy-asoyan bae, mun 

Kumeok Memeh Dipacok: Dongeng Sunda Carita Batu Ali

Diterbitkan pada Monday, 16 February 2015 Pukul 7.30

Borolo manehna ngaluarkeun eusi kanjutna,sarta tuluy dipilihan hiji-hiji bari ditataan hasiatna jeung watekna masing-masing batu. Rupa-rupa geuning da ngaranna oge. Kuring mah teu arapal. Eta bae da aya batu keur ubar kabuhulan jeung 

Tikus Kampung Online: Pamenta Tilu Rupa (dongeng...

Diterbitkan pada Saturday, 14 March 2015 Pukul 14.34

PAMENTA TILU RUPA (Dongeng Sunda). Jaman baheula aya hiji jalma anu hirupna malarat rosa. Carekna dahar isuk henteu sore teh lain bobohongan. Ari pagaweanana sok buburuh ngangon domba batur. Sanajan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -