What's New?

rupa rupa dongeng sunda

Urang Sunda Kamarana?: Dongeng Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 21 November 2010 Pukul 11.32

Malah ku suksesna Si Rawing, nepi ka dipilemkeun sagala rupa. Dongeng silat sejenna anu kungsi “rame” dina radio teh di antarana Si Buntung Jago Tutugan, Nyi Ganting (Ahmad Afandi Asgar), Si Bongkok, jeung rea-rea 

Tikus Kampung Online: Pamenta Tilu Rupa (dongeng...

Diterbitkan pada Saturday, 14 March 2015 Pukul 21.34

PAMENTA TILU RUPA (Dongeng Sunda). Jaman baheula aya hiji jalma anu hirupna malarat rosa. Carekna dahar isuk henteu sore teh lain bobohongan. Ari pagaweanana sok buburuh ngangon domba batur. Sanajan 

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

a. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona dongeng-dongeng sakadang Kuya jeung 

Kumeok Memeh Dipacok: Batu Ali

Diterbitkan pada Monday, 16 February 2015 Pukul 13.45

Borolo manehna ngaluarkeun eusi kanjutna,sarta tuluy dipilihan hiji-hiji bari ditataan hasiatna jeung watekna masing-masing batu. Rupa-rupa geuning da ngaranna oge. Kuring mah teu arapal. Eta bae da aya batu keur ubar kabuhulan jeung 

Urang Sunda Kamarana?: Panineungan : "dongeng...

Diterbitkan pada Sunday, 21 November 2010 Pukul 2.24

Sora Wa Kepoh harita mah eweh duana dulur, bisa ngelehkeun acara TVRI. lamun ngadongengna teh sok leuwih ekpresif jeung bisa niru sagala rupa sora, piawai nirukeun sora wanoja guelis Nyi centring manik atawa sora 

Jurig Leweung: Rupa Rupa Dongeng Sastra

Diterbitkan pada Saturday, 26 January 2013 Pukul 8.28

dongeng sastra. RUPA-RUPA DONGENG SASTRA DINA BASA SUNDA (WWW.BUDAKJURIG.BLOGSPOT.COM) AYA LIMA NYAETA: - farabel - fabel - sange ( babad ) - sasakala ( legenda ) - mite. مرسلة بواسطة munding belang في 5:28 م.

Pengertian Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 9.46

Sumberna sacara lisan, dongeng di dongengkeun deui. Munasababna upama aya hiji dongeng mibanda rupa-rupa versi teh. Papasingan Dongeng. Dumasar kana eusina, dongeng teh bisa dipasing-pasing jadi sababaraha 

Dongeng Sunda Sasakala Lutung Buluna Hideung

Diterbitkan pada Saturday, 14 December 2013 Pukul 13.51

ceuk si kuda Sebra “Enya nya, nga urang bae nu goreng bulu teh. Tenjo tuh si Merah mah, buluna mani rupa-rupa, “ tembal si Lutung. “Tung, kumaha lamun bulu urang teh urang pulas bae ambeh rupa-rupa kawas batur!” ceuk si kuda Sebra.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.