rupa rupa dongeng sunda

Rupa-rupa Dongeng Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 16.04

rupa-rupa dongeng dalam Bahasa sunda. a. Dongéng sasatoan nyatéta dongéng anu palakuna sasatoan sarta paripolahna dicaritakeun kawas jelema, upama baé bisa nyarita jeung ngagunakeun akal pikiran. Contona 

Dongeng-dongeng Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 2 February 2010 Pukul 7.09

Anonymous said pami tiasa kang sayogikeun dongeng roman silat sunda dina rupa mp3 (sapertos dongeng dina radio) katut link na supados tiasa di donlodhatur nuhun. November 26, 2012 at 5:25 AM · Arya Surya said.

Jurig Leweung: Rupa Rupa Dongeng Sastra

Diterbitkan pada Saturday, 26 January 2013 Pukul 8.28

dongeng sastra. rupa-rupa dongeng SASTRA DINA BASA sunda (WWW.BUDAKJURIG.BLOGSPOT.COM) AYA LIMA NYAETA: - farabel - fabel - sange ( babad ) - sasakala ( legenda ) - mite. مرسلة بواسطة munding belang في 5:28 م.

Men-sunda-kan Dongeng-dongeng Eropa

Diterbitkan pada Monday, 31 December 2012 Pukul 11.39

Selanjutnya, tahun 1876, Lasminingrat menulis buku Warnasari atawa rupa-rupa dongeng, yang diterjemahkan dari karya Marchen von Grimm dan J. A. A Goeverneur, Vertelsels uit het Wonderland voor Kinderen, Klein en Groot (1872), dan 

Urang Sunda Kamarana?: Panineungan : "dongeng...

Diterbitkan pada Sunday, 21 November 2010 Pukul 2.24

Sora Wa Kepoh harita mah eweh duana dulur, bisa ngelehkeun acara TVRI. lamun ngadongengna teh sok leuwih ekpresif jeung bisa niru sagala rupa sora, piawai nirukeun sora wanoja guelis Nyi centring manik atawa sora 

Dongeng Sunda: Si Kabayan Moro Uncal

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 14.33

dongeng sunda: Si Kabayan Moro Uncal. Posted on 22 Agustus 2013 by djadja. Isuk kénéh Si Kabayan jeung mitohana geus . dongeng sunda: Si Kabayan Ngala TututIn "Bandung". Sipat jalma dumasar kana rupa-rupa hitutnaIn "Canda".

Akhirnya, Dapat Juga Foto/gambar Rupa Iket Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 24 January 2013 Pukul 0.27

Akhirnya, Dapat Juga Foto/Gambar rupa Iket sunda, neundeun beja keur bejakeuneun. Akhirnya saya mendapat beberapa gambar model/rupa iket untuk d simpan di arsip kula. Si Kabayan Meuleum Lauk :: dongeng.

Hakékat Dongéng

Diterbitkan pada Wednesday, 9 November 2011 Pukul 5.30

Hakékat Dongéng. 14.30 Bintang Kecil. Carita dongeng, kaasup kasustraan sunda sampakan, maksudna sastra asli urang sunda. dongeng umumna anonim, teu kapaluruh iraha jeung saha nu ngarangna. Sumebarna sacara lisan, tapi rupa-rupa dongeng: 1. Parabel; yaritakeun kahirupan jelema biasa upamana, Si Kabayan, Si Lamsijan, jst. 2. Pabel; dongeng sasatoan nu paripolahna dicaritakeun kawas jelema. Contona, “Sakadang Kuya jeung Sakadang 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X