runtuyan acara panganten sunda

Teks Pembawa Acara (mc) Resepsi Pernikahan Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

Teks Pembawa acara (MC) Resepsi Pernikahan Bahasa sunda Bagi yang ingin mencoba menjadi seorang MC, pada Artikel kali ini saya akan berbagi teks sederhana untuk MC resepsi pernikahan dalam bahasa sunda. Teks kali ini merupakan acara pernikahan secara Sakumaha ka uninga ku sadayana, Alhamdulillah calon panganten pameget miwah rombongan parantos sumping ngaleut ngengkeuy ngabandaleut,ngembat-ngembat nyatang pinang. Bismilah, purwa wiwitan 

Selvi Agustini: Budaya Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 10 June 2014 Pukul 15.02

Puji sukur nu nulis panjatkan kehadirat Allah SWT, margi berkat rahmat sarta hidayah-Na nu nulis tiasa ngarengsekeun makalah “Tata Cara Pangantén Adat sunda”. .. runtuyan acara pangantén adat sunda, nyaéta: 1.

Conto Janten Panata Acara Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Sunday, 8 May 2011 Pukul 20.59

acara : Serah Terima sareng Akad Nikah panganten Ku : Alimudin, S.Pd.I runtuyan acara: 1.Bubuka 2.Ngaosken ayat suci Al-Qur'an 3.Sholawat Nabi 4.Sambutan/Seserahan ti Pihak Calon panganten pamaget 5.

Vocational Education: Susunan Acara Akad Pertikahan...

Diterbitkan pada Wednesday, 14 March 2012 Pukul 19.00

Terima Kasih. Versi sunda. acara. 1. Bubuka. 2. Seren sumeren calon panganten pameget ku wawakil /sesepuh anu dipeto. 3. Panampian ku wawakil/sesepuh anu dipeto. 4. Nyanggakeun tali ka asih tilam katresna, ku ibu calon panganten 

Kabisa Seni Abdul Karim: Susunan Acara Pernikahan

Diterbitkan pada Thursday, 27 September 2012 Pukul 0.22

*Bila ada rangkaian upacara adat mapag panganten, maka dilakukan sebelum acara resepsi. setelah pengantin mengganti baju akad dengan baju resepsi. ** Hiburan setelah Upacara adat mapag panganten sunda 

Sunda_biantara Seren Tampi Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 20 April 2011 Pukul 10.25

Tag : Biantara , sunda. SEREN TAMPI panganten. Bismillaahir rohmaanir rohiim. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayyidina Muhammadin . runtuyan acara SEREN SUMERENCALON panganten PAMEGET : 1. Bubuka ( ku Panta acara). 2. Biantara pedaran ti sesepuh calon panganten Pameget. 3. Biantara panampian ti sesepuh calon panganten Istri.

Asmadi: Upacara Adat Pernikahan Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 16 March 2010 Pukul 20.36

ADAT PERKAWINAN sunda D I S U S U N KU: MANG BECUS Upara Adat panganten sunda Upacara adat ieu sanes mangrupi hiji upacara keagamaan, nanging salah sahiji budaya sunda warisan jaman baheula, ti para luluhur . Rengse upacara akad nikah sareng kalung kemben mangga urang teraskeun kana acara Sawer panganten, Meuleum harupat, Nincak endog, Buka pintu, huap linbkung sareng sajabina anu engkena diteraskeun kana acara hiburan.

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

runtuyan acara Dina Walimah Nikah Adat sunda. Rengrengan Kulawarga Calon panganten Istri parantos siap kalayan merenah payuneun Rombongan Calon panganten Pameget, diandeg heula di payuneun bumi. Iber ti MC :

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X