runtuyan acara panganten sunda

Conto Rangkaian Acara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 15 November 2011 Pukul 1.02

Nya jisim kuring pisan dina danget ieu kapetoku kolot-kolot, kapapancénan ku sékésélér panitia kanggo nataan runtuyan acara ti kawit dugi kaahir, ti awal dugi ka tutasna ieu acara.Dupi acara anu .. Wasalamualaikum Wr. Wb. runtuyan acara SEREN SUMERENCALON panganten PAMEGET : 1. Bubuka ( ku Panta acara)2. Biantara pedaran ti sesepuh calon panganten Pameget3. Biantara panampian ti sesepuh calon panganten Istri4. Seren-sumeren 

Conto Janten Panata Acara Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Sunday, 8 May 2011 Pukul 20.59

acara : Serah Terima sareng Akad Nikah panganten Ku : Alimudin, S.Pd.I runtuyan acara: 1.Bubuka 2.Ngaosken ayat suci Al-Qur'an 3.Sholawat Nabi 4.Sambutan/Seserahan ti Pihak Calon panganten pamaget 5.

Selvi Agustini: Budaya Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 10 June 2014 Pukul 15.02

Puji sukur nu nulis panjatkan kehadirat Allah SWT, margi berkat rahmat sarta hidayah-Na nu nulis tiasa ngarengsekeun makalah “Tata Cara Pangantén Adat sunda”. .. runtuyan acara pangantén adat sunda, nyaéta: 1.

Kabisa Seni Abdul Karim: Susunan Acara Pernikahan

Diterbitkan pada Thursday, 27 September 2012 Pukul 0.22

*Bila ada rangkaian upacara adat mapag panganten, maka dilakukan sebelum acara resepsi. setelah pengantin mengganti baju akad dengan baju resepsi. ** Hiburan setelah Upacara adat mapag panganten sunda 

Runtuyan Acara Pernikahan Adat Sunda ( Ii )

Diterbitkan pada Thursday, 6 March 2014 Pukul 17.47

Susunan acara Pernikahan Adat sunda : 1. Ngalamar. 2. Ngaras / Siraman. 3. Ngeuyeuk Seureuh. 4. Nyambut Calon panganten Pameget. 5. Masrahkeun calon panganten pameget. 6. Seserahan. 7. Khutbah nikah. 8.

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 16.43

runtuyan acara dina akad nikah adat sunda ( I ). Rengrengan kulawarga calon panganten istri parantos siap kalayan merenah payuneun rombongan calon panganten pameget, diandeg heula di payuneun bumi. MC :

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

runtuyan acara Dina Walimah Nikah Adat sunda. Rengrengan Kulawarga Calon panganten Istri parantos siap kalayan merenah payuneun Rombongan Calon panganten Pameget, diandeg heula di payuneun bumi. Iber ti MC :

Teks Pembawa Acara (mc) Resepsi Pernikahan Bahasa...

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

Bagi yang ingin mencoba menjadi seorang MC, pada Artikel kali ini saya akan berbagi teks sederhana untuk MC resepsi pernikahan dalam bahasa sunda. Teks kali ini merupakan acara pernikahan secara umum, anda bisa Sakumaha ka uninga ku sadayana, Alhamdulillah calon panganten pameget miwah rombongan parantos sumping ngaleut ngengkeuy ngabandaleut,ngembat-ngembat nyatang pinang. Bismilah, purwa wiwitan ieu pamuka carita minangka pamuka acara.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X