What's New?

produk losskilos

Jom Try Losskilos Blog Merapu Merepek...

Diterbitkan pada Wednesday, 19 June 2013 Pukul 4.22

Assalamualikum..Hangpa semua apa khabar.. Hari ni aku nak share pasal Losskiloss. Actually aku xtry lagi produk ni. Tapi next month aku nak try produk ni. Sebelum ni aku ada try Figure Up dan mmg menjadi produk tu.

Loskiloss Capsules Kuruskan Badan Pakej...

Diterbitkan pada Wednesday, 17 October 2012 Pukul 22.46

Loskiloss mengatasi masalah. # obesiti # berat badan mudah naik tapi susah turun # sukar kawal selera makan # ketagih makanan bergula & berkolestrol tinggi #lemak berlebihan di perut # sembelit. LosKiloss capsules sebagai alternatif terbaru membantu menurunkan dan mengawal berat badan dengan LEBIH MUDAH, SELAMAT DAN BERKESAN. LosKiloss capsules bertindak . pengedar eksklusif Loskiloss dan produk kesihatan / kecantikan. Siaran soal jawab Loskiloss di 

Loskiloss D'syamlie Kapsul

Diterbitkan pada Friday, 14 February 2014 Pukul 6.44

LosKiloss D'Syamlie Kapsul adalah salah satu alternatif terbaru bagi membantu menurunkan dan mengawal berat badan anda dengan LEBIH MUDAH,SELAMAT DAN BERKESAN. Berminat untuk dapatkan produk 

Loskiloss Capsules

Diterbitkan pada Thursday, 27 June 2013 Pukul 8.57

Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang 

Golden Herbs6869: Loskiloss

Diterbitkan pada Thursday, 16 May 2013 Pukul 13.22

Lihat di Harian Metro & Kosmo. * siaran tertakluk kepada pindaan/tajaan pengeluar Loskiloss iaitu. (CAJM adalah Pengeluar berkualiti bagi Produk Kecantikan & Minuman kesihatan seperti sarang burung Walit Gold, I-Cleanse, Garam Bukit, 

Loskiloss D'syamlie

Diterbitkan pada Wednesday, 18 September 2013 Pukul 15.03

LOSKILOSS D'SYAMLIE. LOSKILOSS D'Syamlie Kapsul 400mg (90 kapsul). Harga Kami : RM 45.00 / Harga Pasaran : RM 50.00. Digunakan secara tradisional untuk mengurangkan berat badan, membuang angin dan membantu melancarkan penghadaman. FUNGSI : - Mengurangkan selera Kami menjual pelbagai produk kecantikkan, kesihatan dan pelansingan dengan harga yang berpatutan dan murah daripada harga pasaran. Jika berminat boleh hubungi 

Loskiloss Capsules

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 6.23

LosKiloss Capsules – CAJM Healthworks CAJM Healthworks tampil dengan produk khusus bagi mengatasi masalah obesiti dikenali LosKiloss Capsules. Dianggarkan 16.8 juta rakyat di Malaysia ketika ini mengalami 

Jom Kurus Dengan Cepat Dan Berkesan Dengan Loskiloss

Diterbitkan pada Monday, 10 February 2014 Pukul 10.25

Kita ni kalau pasal bab makan mmg no 1 la..mcm2 la nk makan pantang nampak sedap sikit..mst nk makan..bukan mkn sikit2 plak tu..ehhehe but dont worry ok dengan Loskillos korang tk perlu risau lagi ok..Mudah, selamat 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -