What's New?

pidato pendek bahasa sunda paturay tineung kelas

Contoh Pidato Perpisahan Sekolah Dalam Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2015 Pukul 11.48

Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan nyanggakeun puji sinareng sukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang 

Contoh Pidato Singkat Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 7 June 2012 Pukul 13.53

Pidato Singkat Bahasa Sunda - Kali ini saya akan update artikel terbaru lagi di blog disimpan.com ini, Nah, sobat Bingung membuat pidato dalam basa sunda ? suta, bingah anu taya hinggana, sanggem paripaos tea mah sim kuring teh asa mobok manggih gorowong, asa ditonjok ku congcot, rehna dina danget ieu tiasa patepung lawung, paamprok jonghok, patepang raray sareng para Ibu Bapak sadaya dina raraga paturay tineung marurangkalih kelas VI ieu.

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 13.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Pidato Paturay Tineung

Diterbitkan pada Tuesday, 5 March 2013 Pukul 15.46

Pidato Paturay Tineung · 07.46 |. Ada yang bingung nyari pidato perpisahan kelas IX dengan bahasa sunda ?? Ini ada contoh pidatonya,semoga bermanfaat ! Assalamualaikum,wr,wb.. Langkung ti payun neja ti heula,hayu urang sami-sami 

Pidato Perpisahan Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 2.46

Biantara Basa Sunda. Contoh Pidato bertema Perpisahan yang disampaikan pada acara Paturay Tineung (perpisahan) dan Kenaikan Kelas untuk SD, SMP, dan SMA.

Contoh Pidato Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Saturday, 26 April 2014 Pukul 7.01

CONTOH PIDATO BAHASA SUNDA PATURAY TINEUNG. Nurul Ilmi Apriliani - Kelas VI B - SDN Kiangroke 02, Banjaran, Bandung. Paturay Tineung. Assalamu'alaikum Wr Wb. Ibu Kapala Sakola anu ku simkuring 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Contoh Pidato Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Monday, 18 May 2015 Pukul 15.11

Para Ibu Bapak sadaya kanggo salajengna ieu mah khusus kanggo marurangkalih anu bade paturay tineung, tanbi lengoh kalempohan, tamba mulang ngalongkewang, sasieureun, sabeunyeureun, sarebuk samerang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -