pidato pendek bahasa sunda paturay tineung kelas

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Contoh pidato sunda | Biantara paturay tineung TI Wawakil Siswa. Biantara paturay tineung Assalamu'alaikum Wr. Wb Puji Sinareng Sukur Kasanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci. Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung Sim kuring ngadeg di ieu tempat minangka wawakil ti rerencangan kelas tilu, hoyong cumarios ngedalkeun kareteg angan. Hapunteun bilih aya basa nu kirang merenah larapna, bilih aya kalimah nu teu raos kana manah.

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto Upacara Adat sunda paturay tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Biantara paturay tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Contoh Biantara (pidato) Bahasa Sunda Paturay Tineung...

Diterbitkan pada Monday, 25 November 2013 Pukul 15.00

Yang Butuh Biantara alias pidato bahasa sunda "paturay tineung" silahkan COPAS disini ! Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan. Tangtos 

Elfxpobear: Pidato Bahasa Sunda "paturay Tineung"

Diterbitkan pada Monday, 25 June 2012 Pukul 20.44

Puji sinareng sukur mangga urang sanggakeun ka hadirat Allah SWT.Ku lungsur rahmat sareng karunia ti anjeunna,dina dinteun ieu urang tiasa ruing mungpulung di ieu tempat dina raraga acara paturay tineung kelas 6.

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday, April 20, 2012. Cijolang Mania » pidato Basa sunda , URANG sunda » Biantara/pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng kenaikan kelas). Biantara/pidato paturay tineung dina Ahir Taun (perpisahan sareng 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Contoh pidato bahasa sunda|Contoh pidato bahasa Indonesia| Contoh pidato bahasa Inggris | Contoh pidato Upacara Setahun Penuh · Bagaimana Hanya Modal 60 Ribu Bisa rupina dinten ieu parantos cunduk kana waktu nu rahayu ,nitih wanci nu mustari jalaran akang sareng teteh kelas salapan parantos tiasa ngarengsekeun diajar di Paguron SMP Pasundan Banjar ieu kalayan lulus sareng hasil anu nyugemakeun teu aya deui pibasaeunana , sim kuring 

Ngaguar Budaya Jeung Basa Sunda: Narasi Sungkem...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 June 2012 Pukul 20.26

Ngaguar Budaya jeung Basa sunda. Forum silaturahmi pikeun pelajar nu mikareueus kana seni budaya sunda khususna Seni Budaya Cianjur. Google+ Followers. Rabu, 20 Juni 2012. NARASI SUNGKEM paturay tineung Juni (13). CONTO TATA LAKU PROSESI UPACARA PANGBAGEA SISWA LU CONTOH pidato SAMBUTAN PERPISAHAN KELULUSAN SEKOLA GALINDENG KABUNGBULENGAN (Kumpulan SMS ti hiji Sa Naskah Pemasrahan 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X