What's New?

penghadang dapur ruang tamu

Behind The Brown Eyes 0_0: Aisyah Dah Setahun !!

Diterbitkan pada Sunday, 26 January 2014 Pukul 19.25

Nasib baik ada penghadang antara ruang tamu dan dapur, kalau tak, bahaya jugak baby kat dapur, huhu.. Aisyah dah pandai main main ngan mommy dan abi. Dia suka bagi toys dia kat mommy dan abi, lepas tu dia mintak 

Ruang Tamu Vintage

Diterbitkan pada Thursday, 23 July 2015 Pukul 10.29

ruang tamu vintage Kursi tamu minimalis modern vintage furniture Seri Kuta ruang tamu kecil terdiri dari Sofa 211 + Meja Tamu dari bahan Kayu Jati dengan model minimalis dipadu dengan Memisahkan ruangan tamu, makan dan. Hari ni zil nak berkongsi penghadang ruang antara living hall & dining hall. semenjak beli rumah ni, zil rasa tak sabar2 nak deko atau buat Maintaining and highlighting the architectural details of the space was key in this Kitchen 

Idea Segera Dekorasi Ruang Tamu

Diterbitkan pada Sunday, 8 January 2012 Pukul 1.20

ruang tamu kami selari dgn dapur..tiada penghadang atau dinding.apakah tips lain selain membuat dinding.dan ruang tamu kami juga agak sempit.dgn sofa 3 n 2.harap dpt beri tips yg ringkas tpi menarik..terima kasih. Reply.

Bencisayang 8

Diterbitkan pada Sunday, 6 November 2011 Pukul 16.46

Ezzah lantas menyembunyikan dirinya di antara dinding penghadang dapur dan ruang tamu itu. Telinga ditekapkan di dinding.. kunun-kununya bagi impak pendengaran yang lebih jelas walaupun sebenarnya tanpa perlu 

Airaniez's Life: Penghadang Dua Ruang.

Diterbitkan pada Saturday, 12 March 2011 Pukul 9.54

salam.wahhhhh..cantiknyer partition ni.tp kn kalo nk mintak opinion pasal partition leh.rumah sya teres 1 tgkatruang tamu terus ke dapurskrg letak almari dapur sbgai penghadang.tapi boring lak sya gok cra kami 

Adriana Arissa : Pemisah Antara Dua Ruang

Diterbitkan pada Thursday, 25 July 2013 Pukul 4.39

Ni dijadikan pemisah antara ruang tamu dan ruang makan. Nampak lebih menarik selepas ditaruk penghadang tu kan. Ini dijadikan pemisah antara dapur yang terus nampak dari ruang makan, bile ditaruk penghadang tu 

Salam Bicara Hidupku: Progres Renovation

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 18.08

Asalnye plan nk buat penghalang utk pisahkan dapur ngn ruang family. Tp memandangkan master bedroom dh expand. so, ruang nk masuk dapur dr ruang tamu dh kecik ckit. kansel la plan nk wat penghadang tu coz dapur 

It's About Life: Ruang Tamu & Ruang Makan

Diterbitkan pada Thursday, 28 August 2014 Pukul 7.08

Ini design penghadang yang saya dan suami minta kontraktor buat untuk sembunyikan dapur dan Ruang Makan & Ruang Tamu. Mari saya stori mori sikit mengenai Ruang Tamu & Ruang Makan rumah saya.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -