What's New?

penghadang dapur ruang tamu

Idea Segera Dekorasi Ruang Tamu

Diterbitkan pada Sunday, 8 January 2012 Pukul 1.20

ruang tamu kami selari dgn dapur..tiada penghadang atau dinding.apakah tips lain selain membuat dinding.dan ruang tamu kami juga agak sempit.dgn sofa 3 n 2.harap dpt beri tips yg ringkas tpi menarik..terima kasih. Reply.

Ruang Tamu Saya Yang Kos Rendah

Diterbitkan pada Monday, 29 April 2013 Pukul 3.06

Ini pandangan keseluruhan ruang tamu - yang bergabung dengan ruang makan tetamu. Kami tak makan kat sini sebab dikhaskan untuk tetamu datang. Tempat makan kami? Kat dapur. Saya ada cerita kat s.i.n.i - yang meja 

Adriana Arissa : Pemisah Antara Dua Ruang

Diterbitkan pada Thursday, 25 July 2013 Pukul 4.39

Ni dijadikan pemisah antara ruang tamu dan ruang makan. Nampak lebih menarik selepas ditaruk penghadang tu kan. Ini dijadikan pemisah antara dapur yang terus nampak dari ruang makan, bile ditaruk penghadang tu 

Aku Bukan Bidadari: Renovasi [step 1] :: Pembahagi Ruang

Diterbitkan pada Thursday, 3 October 2013 Pukul 5.00

ritu aku dah tunjuk kan plan lantai ruang tamu aku ke dapur.. dari pintu masuk umah..straight jer ko ley nampak kuali mengangkang atas dapur gasuhuukksss. . cantek plak tgk bila letak penghadang kt tengah2 tu ek.

Airaniez's Life: Penghadang Dua Ruang.

Diterbitkan pada Saturday, 12 March 2011 Pukul 9.54

salam.wahhhhh..cantiknyer partition ni.tp kn kalo nk mintak opinion pasal partition leh.rumah sya teres 1 tgkatruang tamu terus ke dapurskrg letak almari dapur sbgai penghadang.tapi boring lak sya gok cra kami 

Rencah Kehidupanku: Penghadang Ruang Dapur...

Diterbitkan pada Wednesday, 21 May 2014 Pukul 9.23

Ada-ada saja halangannya tapi saya gigih mencari idea supaya penghadang tu tak menjadi masalah bagi ruang dapur.Suami memang tak setuju tapi saya yang perlu berhadapan dengan kerenah anak-anak lebih lama 

Cinta Wan

Diterbitkan pada Monday, 22 October 2012 Pukul 5.08

On Jul 29 Linda Yusoff commented on divider atau penghadang ruang: “i tgh google penghadang ruang. n jumpa blog u. =)” On Jul 17 ZiL commented on mak andam: “wsalam. rumah zil ni dah ada dinding pemisah antara ruang tamu dan dining hall.. Tapi zil tak suka. sbb rumah yg kami beli ni kecil. Jadi zil . DIVIDER ATAU PENGHADANG RUANG · Tips Menyimpan Peralatan Dapur Untuk Dapur Moden · ▻ Ogos (1). ▻ Julai (1). ▻ 2011 (42). ▻ Disember (3).

It's About Life: Ruang Tamu & Ruang Makan

Diterbitkan pada Thursday, 28 August 2014 Pukul 7.08

Ini design penghadang yang saya dan suami minta kontraktor buat untuk sembunyikan dapur dan Ruang Makan & Ruang Tamu. Mari saya stori mori sikit mengenai Ruang Tamu & Ruang Makan rumah saya.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -