What's New?

penghadang dapur ruang tamu

Bencisayang 8

Diterbitkan pada Sunday, 6 November 2011 Pukul 23.46

Ezzah lantas menyembunyikan dirinya di antara dinding penghadang dapur dan ruang tamu itu. Telinga ditekapkan di dinding.. kunun-kununya bagi impak pendengaran yang lebih jelas walaupun sebenarnya tanpa perlu 

Behind The Brown Eyes 0_0: Aisyah Dah Setahun !!

Diterbitkan pada Monday, 27 January 2014 Pukul 2.25

Nasib baik ada penghadang antara ruang tamu dan dapur, kalau tak, bahaya jugak baby kat dapur, huhu.. Aisyah dah pandai main main ngan mommy dan abi. Dia suka bagi toys dia kat mommy dan abi, lepas tu dia mintak 

Idea Segera Dekorasi Ruang Tamu

Diterbitkan pada Sunday, 8 January 2012 Pukul 8.20

ruang tamu kami selari dgn dapur..tiada penghadang atau dinding.apakah tips lain selain membuat dinding.dan ruang tamu kami juga agak sempit.dgn sofa 3 n 2.harap dpt beri tips yg ringkas tpi menarik..terima kasih. Reply.

Airaniez's Life: Penghadang Dua Ruang.

Diterbitkan pada Saturday, 12 March 2011 Pukul 16.54

Penghadang ni bagus ada di rumah sebagai dinding sementara dan membahagikan ruang dalam rumah kepada dua bahagian dengan fungsi yang berbeza. Selain itu . salam.wahhhhh..cantiknyer partition ni.tp kn kalo nk mintak opinion pasal partition leh.rumah sya teres 1 tgkatruang tamu terus ke dapurskrg letak almari dapur sbgai penghadang.tapi boring lak sya gok cra kami letak almari tu.cam ner ek nak ubah supaya x boring gok umah kami tu.

It's About Life: Ruang Tamu & Ruang Makan

Diterbitkan pada Thursday, 28 August 2014 Pukul 14.08

Ini design penghadang yang saya dan suami minta kontraktor buat untuk sembunyikan dapur dan Ruang Makan & Ruang Tamu. Mari saya stori mori sikit mengenai Ruang Tamu & Ruang Makan rumah saya.

Adriana Arissa : Pemisah Antara Dua Ruang

Diterbitkan pada Thursday, 25 July 2013 Pukul 11.39

Ni dijadikan pemisah antara ruang tamu dan ruang makan. Nampak lebih menarik selepas ditaruk penghadang tu kan. Ini dijadikan pemisah antara dapur yang terus nampak dari ruang makan, bile ditaruk penghadang tu 

Dear Diary: Umah Kv...

Diterbitkan pada Friday, 30 January 2009 Pukul 5.36

aiseh..pening lagi nk tgk..nk jalan menuju ke dapur..aku sukak ngan penghadang tu,..creative sungguh..menurut beliau,penghadang tu bertujuan untuk mengelakkan tetamu duduk di ruang tamu tuh trus direct nampak ke 

Salam Bicara Hidupku: Progres Renovation

Diterbitkan pada Monday, 10 February 2014 Pukul 1.08

Asalnye plan nk buat penghalang utk pisahkan dapur ngn ruang family. Tp memandangkan master bedroom dh expand. so, ruang nk masuk dapur dr ruang tamu dh kecik ckit. kansel la plan nk wat penghadang tu coz dapur 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -