penghadang dapur ruang tamu

Rencah Kehidupanku: Penghadang Ruang Dapur...

Diterbitkan pada Wednesday, 21 May 2014 Pukul 16.23

Ada-ada saja halangannya tapi saya gigih mencari idea supaya penghadang tu tak menjadi masalah bagi ruang dapur.Suami memang tak setuju tapi saya yang perlu berhadapan dengan kerenah anak-anak lebih lama 

8

Diterbitkan pada Sunday, 6 November 2011 Pukul 23.46

Ezzah lantas menyembunyikan dirinya di antara dinding penghadang dapur dan ruang tamu itu. Telinga ditekapkan di dinding.. kunun-kununya bagi impak pendengaran yang lebih jelas walaupun sebenarnya tanpa perlu 

Airaniez's Life: Penghadang Dua Ruang.

Diterbitkan pada Saturday, 12 March 2011 Pukul 16.54

Salam.wahhhhh..cantiknyer partition ni.tp kn kalo nk mintak opinion pasal partition leh.rumah sya teres 1 tgkatruang tamu terus ke dapurskrg letak almari dapur sbgai penghadang.tapi boring lak sya gok cra kami 

Idea Segera Dekorasi Ruang Tamu

Diterbitkan pada Sunday, 8 January 2012 Pukul 8.20

ruang tamu kami selari dgn dapur..tiada penghadang atau dinding.apakah tips lain selain membuat dinding.dan ruang tamu kami juga agak sempit.dgn sofa 3 n 2.harap dpt beri tips yg ringkas tpi menarik..terima kasih. Reply.

Fabulousity By Rizalman: Alat Mencantikkan Rumahhh...

Diterbitkan pada Wednesday, 20 January 2010 Pukul 6.07

Dah mengidam rumah black white mcm yg last tuerrrcamne nak join jugak..hihihik btw, mana nak mendapat penghadang yg warna putih tu yek rizalman?? xoxo pja. January 20, 2010 at 2:17 PM · cik dlabuseiyn said cantik nye..i like your idea..creative n innovative..hik3..bleh la amik ilham utk umah sndiri nnt..btw i really love umah yg kt batu pahat tu..dr umah kg biasa trus bertukar jd umh kg moden..jgn ruang tamu je cntik, dapur pn kne la cntik same kn..hik3.

Aku Bukan Bidadari: Impiana :: Dapur Aku

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 7.20

Aminnn pandangan ruang tamu aku dari dapur. tu ko nampak tak tile lain2 kaler konon nyer nak bezakan antara ruang depan dan dapur ar.. heran aku ngan pemaju nih ko buat jer tile yang sama dan terus tutup dapur ni 

Salam Bicara Hidupku: Progres Renovation

Diterbitkan pada Monday, 10 February 2014 Pukul 1.08

Asalnye plan nk buat penghalang utk pisahkan dapur ngn ruang family. Tp memandangkan master bedroom dh expand. so, ruang nk masuk dapur dr ruang tamu dh kecik ckit. kansel la plan nk wat penghadang tu coz dapur 

Adriana Arissa : Pemisah Antara Dua Ruang

Diterbitkan pada Thursday, 25 July 2013 Pukul 11.39

Ni dijadikan pemisah antara ruang tamu dan ruang makan. Nampak lebih menarik selepas ditaruk penghadang tu kan. Ini dijadikan pemisah antara dapur yang terus nampak dari ruang makan, bile ditaruk penghadang tu 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X