What's New?

penghadang dapur ruang tamu

Idea Segera Dekorasi Ruang Tamu

Diterbitkan pada Sunday, 8 January 2012 Pukul 1.20

ruang tamu kami selari dgn dapur..tiada penghadang atau dinding.apakah tips lain selain membuat dinding.dan ruang tamu kami juga agak sempit.dgn sofa 3 n 2.harap dpt beri tips yg ringkas tpi menarik..terima kasih. Reply.

Salam Bicara Hidupku: Progres Renovation

Diterbitkan pada Sunday, 9 February 2014 Pukul 18.08

Asalnye plan nk buat penghalang utk pisahkan dapur ngn ruang family. Tp memandangkan master bedroom dh expand. so, ruang nk masuk dapur dr ruang tamu dh kecik ckit. kansel la plan nk wat penghadang tu coz dapur 

Bencisayang 8

Diterbitkan pada Sunday, 6 November 2011 Pukul 16.46

Ezzah lantas menyembunyikan dirinya di antara dinding penghadang dapur dan ruang tamu itu. Telinga ditekapkan di dinding.. kunun-kununya bagi impak pendengaran yang lebih jelas walaupun sebenarnya tanpa perlu 

It's About Life: Ruang Tamu & Ruang Makan

Diterbitkan pada Thursday, 28 August 2014 Pukul 7.08

Ini design penghadang yang saya dan suami minta kontraktor buat untuk sembunyikan dapur dan Ruang Makan & Ruang Tamu. Mari saya stori mori sikit mengenai Ruang Tamu & Ruang Makan rumah saya.

Adriana Arissa : Pemisah Antara Dua Ruang

Diterbitkan pada Thursday, 25 July 2013 Pukul 4.39

Ni dijadikan pemisah antara ruang tamu dan ruang makan. Nampak lebih menarik selepas ditaruk penghadang tu kan. Ini dijadikan pemisah antara dapur yang terus nampak dari ruang makan, bile ditaruk penghadang tu 

Dear Diary: Umah Kv...

Diterbitkan pada Thursday, 29 January 2009 Pukul 22.36

aiseh..pening lagi nk tgk..nk jalan menuju ke dapur..aku sukak ngan penghadang tu,..creative sungguh..menurut beliau,penghadang tu bertujuan untuk mengelakkan tetamu duduk di ruang tamu tuh trus direct nampak ke 

Behind The Brown Eyes 0_0: Aisyah Dah Setahun !!

Diterbitkan pada Sunday, 26 January 2014 Pukul 19.25

Nasib baik ada penghadang antara ruang tamu dan dapur, kalau tak, bahaya jugak baby kat dapur, huhu.. Aisyah dah pandai main main ngan mommy dan abi. Dia suka bagi toys dia kat mommy dan abi, lepas tu dia mintak 

Kemasan Penghadang Antara Ruang(partition)

Diterbitkan pada Friday, 27 November 2009 Pukul 2.28

Kabinet Dapur dan Pelbagai Kabinet Kediaman dan Pejabat beraper harga penghadang ruang tamu nie. ReplyDelete. Azah@kmal July 3 Pintu Gerbang dan Pengadang(partition) Ruang Tamu Kediaman. Pintu Gerbang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -