What's New?

minyak penarik pusaka

Masrukhan.com Pakar Benda Bertuah

Diterbitkan pada Saturday, 9 July 2016 Pukul 15.58

Kang Masrukhan adalah pakar supranatural, metafisika, tenaga dalam, alam ghaib, benda bertuah, parapsikologi dan buka aura.Jika anda curiga ada gangguan jin dan sihir pada diri anda , maka anda bisa lakukan test dengan mendengarkan ayat rukyah . Jika positip ada gangguan jin maka . Mahar : RM60 ( Hanya ada 10 biji sahaja!!! ) ~ PERCUMA MINYAK ZAFFARAN AHMAR BOTOL KECIL BERNILAI RM17 ~   Batuini merupakan Batu Delima Kristal semulajadi yang dibawaoleh salah seorang penjaga Ba….

Ilmu Pellet Paling Ampuh Agar Wanita Tergila Gila Kepada

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 20.10

Ilmu Pellet Paling Ampuh Agar Wanita Tergila gila Kepada Anda - pelajari ilmu pelet paling ampuh pada kesempatan ini ilmu Pellet Paling Ampuh. MUSTIKA PEMANGGIL ROH JIN KHODAM MUSTIKA PEMANGGIL ROH JIN KHODAM YANG BERADA DI MUSTIKA ABAH INI IALAH KYAI KLENDER. KHODAM KYAI KLENDER MERUPAKAN SOSOK KHODAM YANG DISEGANI JIN DAN KHODAM BERBAGAI G….

Perguruan Sukma Insani Johor Bahru

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 23.20

InsyaAllah dengan izin Allah ia berfungsi untuk mengambil dan menzahirkan pusaka yang masih di alam ghaib, mengontak hati orang agar membeli apa pun yang anda jual . MUSTIKA BUNGA SERAI  MUSTIKA SEREH ATAU MUSTIKA SERAI ATAU MUSTIKA BUNGA SERAI DIMAHARKAN UNTUK ANDA YANG MENCARI SEBUAH MUSTIKA YANG MULTIGUNA DAN DAPAT DIGUNAKAN UNTUK MENANGKAL BERBAGAI MARABAHAYA ….

Suara Pemikir : Batu Cincin : Benarkah Ada Khasiat Di

Diterbitkan pada Tuesday, 12 July 2016 Pukul 19.57

Batu Hakikat asalnya ialah batu bukit/ gunung. ada juga orang mengelarkan batu ini sebagai batu badar lumut. ini kerana ia mempunyai sejumlah tumbuhan lumut . MUSTIKA HANOMAN PUTIHMUSTIKA HANOMAN PUTIH KHODAM HANOMAN PUTIH ATAU KHODAM RAJA KERA PUTIH SUDAH BERSEMAYAM DIDALAM MUSTIKA INI SELAMA RIBUAN TAHUN. MUSTIKA HANOMAN PUTIH INI MERUPAKAN MUSTIKA YANG M….

Serba-serbi Yamaha Scorpio ★ksr★

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 9.08

[share info] Serba-serbi Yamaha Scorpio ★KSR[Kaskus Scorpio Riders]★ - Part 5. MUSTIKA TEMBOLOK AYAM CEMANI MUSTIKA INI BERASAL DARI TEMBOLOK AYAM CEMANI YANG ABAH HASAN SEMBELIH UNTUK KEPERLUAN RITUAL DI LAUT SELATAN. RITUAL YANG ABAH HASAN LAKUAKAN SAAT ITU IALAH LABUH SENGKOL….

Kimia Oh Kimia: Cara Melacak Penipu Online

Diterbitkan pada Monday, 11 July 2016 Pukul 4.14

BERIKUT CARA MELACAK PENIPU ONLINE GAN #SHARE AJA DISINI NO REKENING DAN ALAMAT PENIPUNYA .. Cara laporkan rekening bank penipu. gudang bertuahMUSTIKA SINGKIR GENIDENGAN AJIAN ROGO SUKMA, ABAH MASUK KE ALAM ASTRAL DIMANA TERDAPAT BANYAK KHODAM JIN DAN KERAJAAN GHOIB. ITULAH YANG ABAH LAKUKAN DI GUA LANGSE, LAUT KIDUL. DALAM PER….

Koleksi Permata Warisan: Teras Kayu: Khasiat Dan Kegunaannya

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 16.29

Manusia mula mengetahui tentang khasiat dan kegunaan teras kayu sejak nabi Adam as lagi.Allah telah mengurniakan pengetahuan tentang khasiat teras kayu sebagai . MUSTIKA LINGSANGMUSTIKA LINGSANG SUDAH TERKENAL DI AKALANGAN DUNIA SPIRITUAL SEBAGAI MUSTIKA MANCING ATAU JIMAT MANCING. NAMUN SELAIN MENJADI AZIMAT MANCING MUSTIKA LINSANG JUGA MAMPU DIGUNAKAN UNTUK ….

Salleh Kamil Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Friday, 15 July 2016 Pukul 1.03

Salleh Abdullah atau lebih dikenali sebagai Salleh Kamil ialah seorang pelakon Malaysia. Beliau dilahirkan pada 24 April 1924 di Singapura. Beliau mendapat pendidikan PANTUN PEMBUKA ACARA Melati kuntum tumbuh melata, Sayang merbah di pohon cemara; Assalammualaikum mulanya kata, Saya sembah pembuka bicara. Ingin rasa memakan kari,. Bambu Kumbang adalah bambu yang berlubang/combong secara alami.Yang di makan oleh serangga besar/kumbang.Bambu Combong ini kami peroleh dari hutan bambu di kaki gunung muria jawa tengah pada malam sel…gudang bertuahBATU MUSTIKA HARIMAU CEMORO SEWUCEMORO SEWU BERADA DIATAS GUNUNG LAWU, TAWANGMANGU. DARI MATA SPIRITUAL KEBATINAN, DI CEMORO SEWU TERDAPAT BANYAK KERAJAAN GHOIB. SALAH SATUNYA KERAJAAN G….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -