What's New?

menjual ayam sabung burma

Ayam Sabung Untuk Di Jual

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 10.54

ayam sabung untuk di jual Popular Posts selamat datang ke laman blog saya ayam sabung untuk dijual . saya adalah peminat baka ayam sabung terpilih import dan local saya juga ada menjual baka-baka ayam yang terpilih sahaja ..

Indung / Ayam Betina Baka Ayam Burma Dengan Kaki Sisik

Diterbitkan pada Saturday, 9 December 2017 Pukul 17.13

menternak dan menjual ayam sabung di area memelihara ayam sabung yang mempunyai sisik seribu dan babat. memiliki baka tulen indung dan ayam sabung burma, ayam sabung utara blog ini di bina adalah untuk berkongsi hobi & info terkini berkaitan baka ayam yang dimiliki. saya tidak bertanggungjawab sekiranya pembeli menyalahgunakannya dalam sebarang bentuk perjudian dan menyalahi undang2..

Menjual Ayam Birma

Diterbitkan pada Sunday, 3 December 2017 Pukul 3.30

Pos tentang menjual ayam birma yang ditulis oleh Menoreh. MENOREH BREEDER (Peternakan Ayam Aduan/ Sabung).

Menjual Hasil Peternakan Ayam Adu Seperti : Ayam Bangkok

Diterbitkan pada Friday, 8 December 2017 Pukul 2.55

Pos tentang menjual hasil peternakan ayam adu seperti : ayam bangko kbirma burma saigon pakhoy mathai saigon shamo ternak ayam aduan, video sabung ayam .

Ayam Untuk Dijual/sudah Dijual

Diterbitkan pada Friday, 8 December 2017 Pukul 2.33

Saya cuma berminat menjual dan menternak ayam sabung terpilih saja sebagai hobi saya di masa lapang. Betina Burma Ori Sudah 3x Bertelur.

Selamat Datang Ke Laman Blog: Galeri / Foto

Diterbitkan pada Friday, 8 December 2017 Pukul 3.16

Saya adalah peminat baka ayam sabung terpilih import dan juga tempatan. Saya juga ada menjual baka ayam sabung import dan tempatan yang mempunyai rekod kemenangan. Saya cuma berminat menjual dan menternak ayam sabung terpilih saja sebagai hobi saya di masa lapang..

Ayam Sabung Burma Medium Saiz Sisik Seribu

Diterbitkan pada Thursday, 2 November 2017 Pukul 23.19

menternak dan menjual ayam sabung di area memelihara ayam sabung yang mempunyai sisik seribu dan babat. memiliki baka tulen indung dan ayam sabung burma, Berapa harga ayam burma asli di thailand Thailand adalah negara yang paling maju dalam hal pembiakan dan penyediaan fasilitas sabung ayam dibandingkan negara lain .

Ayam Sabung Kelabu Untuk Di Jual 0168420974 Darwin

Diterbitkan pada Monday, 6 February 2012 Pukul 23.56

Ayam sabung kelabu untuk di jual 0168420974 darwin zulmanja. MENJUAL MESIN PENETAS TELUR AYAM KAMPUNG,ITIK,PUYUH DAN PELBAGAI Ayam Sabung Paklie .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -