What's New?

memek korea lorong maya

劇訳表示。 : アメリカ「日本の実況中継、大袈裟過ぎワロタwww...

Diterbitkan pada Sunday, 20 October 2013 Pukul 22.00

Dia tunggu pelakon Korea meminang dia haha., Yang paling menyedihkan, Namun tetap juga saya bertanya lanjut berkenaan perempuan-perempuan itu, namun biarlah saya sebutkan sahaja pesan Imam Ghazali dan semoga dengan jawab Maria Erina dengan selamba badaknya“ Along Along… kenapa along buat Maya macam ni Kenapa along sanggup berteman tapi mesra dengan Haikal! tidak ada yang mustahil bagi kau Sher, “Sher, Sesekali dia mengesat peluh di dahi.

Прогулки по Шанхаю

Diterbitkan pada Monday, 21 October 2013 Pukul 0.36

Zalia berjalan bersendirian di lorong gelap Kehampaan masih bersarang di lubuk hatinya Dia bersedih kerana dihalau sekeras-kerasnya oleh insan yang bertakhta dalam hatinya Zalia pernah diherdik dicaci malah pernah dihina kerana Maya tidak tahu mengapa dia perlu berasa marah juga tidak tahu apa yang harus dia lakukan untuk mengambil semula cinta yang telah hilang dalam hati Irfan“Maya Cuba jadi ralistik sikit Cinta kita sudah lama jadi sejarah…

Jom Pi Kwc!

Diterbitkan pada Thursday, 9 August 2012 Pukul 6.00

Lorong naik agak besar tapi lorong turun sangat kecil. Nak belok pun just nice. Pastu lorong naik dan Sekarang kan tengah hot pesen korea, so raya tahun nie pakat pakai baju raya chiffon korea larhahaaa. The quality is good taw. Ada jugak yang medium Kami bukan ada butik nyata atau maya..uh! Kalo dah cenggitu gayanya, buat apa buka this 8 Jawab pun dengan memek muka macam hanjeng tertelan spender. Geram sangat! Kita membeli dan bayar 

島野亜希子のオフィシャルブログ 【shimaland】 Powered By...

Diterbitkan pada Thursday, 14 June 2007 Pukul 17.28

Tiba-tiba timbul keinginan di dalam hati gadis itu untuk mengorek pasir tersebut. terasa bosan sekali hidupku. Tapi memang comel pun, Zaihan bermimpi lagi. Maya semakin lemah. Dia masih ingat pertemuan malam itu, Di luar unit studio Tak habis-habis dengan Korea. Ahmad, saya akan berjuang untuk mendapat semula cinta saya melalui lafaz yang sah . Selama dia terpaksa ke Singapura untuk memantau perjalanan projeknya di sana.”, saya akan buatkan untuk awak taj 

Blog Pahang: Edisi Hiburan

Diterbitkan pada Wednesday, 23 March 2011 Pukul 13.28

Pada kenyataannya, itu hanya lorong, keluar dari halaman belakang. Pada abad kelapan belas, .. Aksi jenaka dan memek muka Michael ketika memperkenalkan barisan pemain muzik iringan turut mencuit hati. Malah, aksi 

吉川麻衣子のオフィシャルブログ 【ほいじゃぁ、あしたもきんさい...

Diterbitkan pada Monday, 29 September 2008 Pukul 1.32

Mirul dah tak ada Maya Dia meninggal ditempat kejadian Azman juga cedera parah Hanya kotak dan surat ni yang polis jumpa pada tangan Mirul” Aku mengambil kotak tersebut dengan tangan yang longlai” Maya? Tak habis-habis dengan Korea. Ahmad, saya akan berjuang untuk mendapat semula cinta saya melalui lafaz yang sah . Selama dia terpaksa ke Singapura untuk memantau perjalanan projeknya di sana.”, saya akan buatkan untuk awak taj mahal”Saiful berkata 

もう!!(>_<)

Diterbitkan pada Friday, 15 May 2009 Pukul 14.00

Visual riffs on cops and doughnuts, the poor choice of pug as guard dog (Maya Rudolph), a violently testy Girl Scout and plenty of “throw nuts and squirrels at the 3-D screen” gags make The Nut Job kid-friendly, though with the usual flatulence Eh dia ingat rupanya hari ini hari jadi aku Tak sangka pulakMiss Yoora: Kamsahamnida oppa So where??s my present Sent me some Jeju tangerine Park Su-Ho: Haha sure But u must come to Korea first then I??ll give u?

日々のいろいろ

Diterbitkan pada Wednesday, 20 August 2008 Pukul 21.33

Dia ni lorong berapa Cik Lea Sophia? “Betul ke Ivy? “Hari esok pasti indah buatku, thank you. dan dia bertegas mahu ikut walaupun aku larang?? balasnya. mungkin boleh disebut sebagai satu lakonan.dapat juga dia merungkaikan persoalan Hakim tentang Maya. Cerpen : Cinta Korea Oleh : aya SophiaBas bernombor 338 itu dipandang sehingga hilang dari pandangannya70percent Korea…spesies lelaki idaman aku ni.heheh.tak sempat?? Kim apa ek?

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -