What's New?

macam macam carpon sunda

Carpon Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 12 May 2015 Pukul 2.23

Skip to content yusuf kurnia's Blog Toggle Sidebar April 8, 2015 Uraian Paket Bab 1-7 5 Soal Bab 1 Persamaan:Sama-sama menggunakan perangkat lunak protocol TCP/IP, dan HTTP , sehingga keduanya memiliki fasilitas 

Carpon Sunda: Balada Tukang Nyuling

Diterbitkan pada Wednesday, 22 May 2013 Pukul 8.16

Poe nu sakitu panasna teu ngorotan sumanget manehna. Katingali ti tukang manehna terus ngudag-ngudag bus kota bari nyekel suling di lengen katuhuna. Manehna teu sadar tukangeun manehna motor saliweuran tereh 

Novel Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 25 July 2013 Pukul 0.17

08.10.2012 · Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Naskah Pidato memang sangat 

Mata Semut: Carpon Sunda-batu

Diterbitkan pada Tuesday, 3 December 2013 Pukul 12.12

Balé Désa Sukaramé, angin ngahiliwir, motor lalar-lilir lalaunan dina jalanna nu can diaspal, tina taneuh jeung batu kénéh. Di balé, keur diayakeun musyawarah antara kapala désa jeung warga. Ngamusyawarahkeun duit 

Indra Vrayoga: Carpon Sunda Ngalamun

Diterbitkan pada Saturday, 8 November 2014 Pukul 2.25

CARPON SUNDA NGALAMUN. NGALAMUN. Karya: Resa Susilawati). Clak cai panon ngeclak kana bantal, ret kana janela ningali lengkah anu semu hoream. “Rek kamana atuh Mah…? Maenya rek ningalkeun abdi.” Pokna 

Carpon Sunda Anak

Diterbitkan pada Friday, 1 November 2013 Pukul 10.10

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru. Album Instrumental Sunda MP3 

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B Sunda Atau Carita...

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 22.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

Rizki Hijriah: Carpon Bahasa Sunda "thr"

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 3.58

Carpon Bahasa Sunda "THR". PUASA geus nincak tanggal wewelasan. Geus waktuna mayar THR ka para karyawan. Hal pikasieuneun keur kuring salaku Dirut PT Jibrut da apan pausahaan teh wajib mere THR ka karyawanna. Lain teu 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -