What's New?

macam macam carpon sunda

Rizki Hijriah: Carpon Bahasa Sunda "thr"

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 10.58

Carpon Bahasa Sunda "THR". PUASA geus nincak tanggal wewelasan. Geus waktuna mayar THR ka para karyawan. Hal pikasieuneun keur kuring salaku Dirut PT Jibrut da apan pausahaan teh wajib mere THR ka karyawanna. Lain teu 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Tuesday, 7 April 2015 Pukul 5.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

Novel Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 25 July 2013 Pukul 7.17

08.10.2012 · Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Naskah Pidato memang sangat 

Carpon Sunda Anak

Diterbitkan pada Friday, 1 November 2013 Pukul 17.10

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru. Album Instrumental Sunda MP3 

Devin's Blog.: Cerita Pendek Bahasa Sunda (carpon Sunda)

Diterbitkan pada Monday, 17 March 2014 Pukul 14.21

Cerita Pendek Bahasa Sunda (Carpon Sunda). Cerita pendek atau sering disingkat sebagai cerpen adalah suatu bentuk prosa naratif fiktif. Cerita pendek cenderung padat dan langsung pada tujuannya dibandingkan 

Indra Vrayoga: Carpon Sunda Ngalamun

Diterbitkan pada Saturday, 8 November 2014 Pukul 9.25

CARPON SUNDA NGALAMUN. NGALAMUN. Karya: Resa Susilawati). Clak cai panon ngeclak kana bantal, ret kana janela ningali lengkah anu semu hoream. “Rek kamana atuh Mah…? Maenya rek ningalkeun abdi.” Pokna 

Mata Semut: Carpon Sunda-batu

Diterbitkan pada Tuesday, 3 December 2013 Pukul 19.12

Balé Désa Sukaramé, angin ngahiliwir, motor lalar-lilir lalaunan dina jalanna nu can diaspal, tina taneuh jeung batu kénéh. Di balé, keur diayakeun musyawarah antara kapala désa jeung warga. Ngamusyawarahkeun duit 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -