What's New?

macam macam carpon sunda

Novel Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 25 July 2013 Pukul 7.17

08.10.2012 · Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Naskah Pidato memang sangat 

Makalah Sunda : Carpon

Diterbitkan pada Monday, 18 August 2014 Pukul 11.50

MAKALAH SUNDA : CARPON. BAB I BUBUKA. 1. Kasang Tukang. Cerpen minangka prosa fiksi ngagaduhan peunteun eksistensi sarta sipat nyalira haturan nu nulis sarta pamaca na. umumna cerpen diwangun luhur 2 

Devin's Blog.: Cerita Pendek Bahasa Sunda (carpon Sunda)

Diterbitkan pada Monday, 17 March 2014 Pukul 14.21

Cerita Pendek Bahasa Sunda (Carpon Sunda). Cerita pendek atau sering disingkat sebagai cerpen adalah suatu bentuk prosa naratif fiktif. Cerita pendek cenderung padat dan langsung pada tujuannya dibandingkan 

Carpon Sunda Anak

Diterbitkan pada Friday, 1 November 2013 Pukul 17.10

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru. Album Instrumental Sunda MP3 

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Tuesday, 7 April 2015 Pukul 5.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

Rizki Hijriah: Carpon Bahasa Sunda "thr"

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 10.58

Carpon Bahasa Sunda "THR". PUASA geus nincak tanggal wewelasan. Geus waktuna mayar THR ka para karyawan. Hal pikasieuneun keur kuring salaku Dirut PT Jibrut da apan pausahaan teh wajib mere THR ka karyawanna. Lain teu 

Indra Vrayoga: Carpon Sunda Ngalamun

Diterbitkan pada Saturday, 8 November 2014 Pukul 9.25

CARPON SUNDA NGALAMUN. NGALAMUN. Karya: Resa Susilawati). Clak cai panon ngeclak kana bantal, ret kana janela ningali lengkah anu semu hoream. “Rek kamana atuh Mah…? Maenya rek ningalkeun abdi.” Pokna 

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 21.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -