What's New?

kancil nyolong timun versi bahasa jawa

Dongeng Bhs Jawa : Kancil Nyolong Timun

Diterbitkan pada Tuesday, 16 April 2013 Pukul 22.32

Sawijining dina Kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir alas. Ora krasa lakune tekan kebonan timun duweke Pak Tani. Nonton ana timun ijo-ijo kang seger, Kancil dadi luwe. Amarga luwe Kancil banjur mangan timun siji-siji 

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 30 September 2012 Pukul 6.40

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun » LokerSeni. Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun » LokerSeni. Diposkan 29th September 2012 oleh zhee zhooe. 0 

Perilaku Dan Pitutur A La Jawa: Mentimun (timun) Dalam...

Diterbitkan pada Friday, 8 June 2012 Pukul 2.50

Dongeng Kancil adalah fabel asli Jawa. Salah satu judulnya adalah “Kancil nyolong timun”. Kemudian dipopulerkan . Semua orang pasti kenal “buah pisang” yang dalam bahasa Jawa lazim disebut “Gedhang”. Tetapi ada.

Kancil Nyolong Timun

Diterbitkan pada Saturday, 21 January 2012 Pukul 16.15

KANCIL NYOLONG TIMUN. 21 01 2012. Sawijining dina Kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir alas. Ora krasa lakune tekan kebonan timun duweke Pak Tani. Nonton ana timun ijo-ijo katon seger, Kancil dadi luwe. Sabanjure Kancil lingak-linguk goleki sing duwe kebon timun. Amarga ora ana Kancil banjur mangan Timun Mas dalam Bahasa Jawadalam "dongeng". Aja Nggrantes, Aja Ngenes!dalam "jawa". SABAR YO JO!!!dalam "jawa". « Alasan Nyamuk Mendekat 

Cerita Ande Ande Lumut Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 9 February 2015 Pukul 17.26

Dongeng Keong Mas Versi Bahasa Jawa Kumpulan cerita bahasa jawa. Sugeng enjing rencang sedaya. Masih pada kesempatan pagi ini kami akan mendongeng sedikit dengan ju Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa Si Kancil Nyolong Timun Bagi kamu yang sedang mencari cerita, naskah drama, legenda, cerpen maupun dongeng dalam bahasa jawa d Legenda Nyi Blorong dalam Bahasa Jawa Sugeng ndalu sedulur sedaya, pada kesempatan malam ini akan kita ceritakan 

Jenis Dongeng-bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 13 May 2013 Pukul 12.11

jenis dongeng-bahasa jawa. Jenis Dongeng. Fable : dongeng sing dadi jejere lakon arupo kewan. thuloda : kancil nyolong timun ,manuk glantik lan kancil karo boyo. Legenda : dongeng kang gegayuan karo dumadining alam kang critane 

Dongeng Anak Bahasa Jawa : Kancil Nyolong Timun...

Diterbitkan pada Tuesday, 28 May 2013 Pukul 5.09

Dongeng Anak Bahasa Jawa : Kancil Nyolong Timun. 5/28/2013 Planet Informasi. KANCIL NYOLONG TIMUN. Ing sawijining ing desa Dadapan urip keluwarga mbok Randa Dadapan karo anake wadon sing jenenge Menur.

Dongeng Timun Mas Dalam Bahasa Jawa Terbaru

Diterbitkan pada Monday, 16 February 2015 Pukul 15.33

Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa Si Kancil Nyolong Timun Bagi kamu yang sedang mencari cerita, naskah drama, legenda, cerpen maupun dongeng dalam bahasa jawa d Cerkak Bahasa Jawa, Panut Bocah Angon Wedhus Kang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -