kancil nyolong timun versi bahasa jawa

Dongeng Anak Bahasa Jawa : Kancil Nyolong Timun...

Diterbitkan pada Tuesday, 28 May 2013 Pukul 12.09

Dongeng Anak bahasa jawa : kancil nyolong timun. 5/28/2013 Planet Informasi. kancil nyolong timun. Ing sawijining ing desa Dadapan urip keluwarga mbok Randa Dadapan karo anake wadon sing jenenge Menur.

Cerita Kancil Mencuri Timun Petani Dalam B.inggris

Diterbitkan pada Saturday, 15 March 2014 Pukul 0.29

Cerita kancil mencuri timun petani dalam b.inggris. Incoming search terms: yhs-fh_lsonsw; cerita pendek bahasa jawa; cerita fabel dalam bahasa jawa; kumpulan cerkak bahasa jawa; cerita dalam bahasa jawa. Begitu juga 

Cerita Kancil Mencuri Timun Dalam Bahasa Inggris

Diterbitkan pada Friday, 6 December 2013 Pukul 15.48

bahasa Indonesia Kelas 1 SD - Scribd Cerita Pinokio dalam bahasa Inggris dan Artinya. Cerita kancil mencuri timun dalam bahasa inggris Cerita Pendek bahasa jawa: Kucing Sing Pinter Ngalembana | Cerita 

Dongeng Bhs Jawa : Kancil Nyolong Timun

Diterbitkan pada Wednesday, 17 April 2013 Pukul 5.32

Sawijining dina kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir alas. Ora krasa lakune tekan kebonan timun duweke Pak Tani. Nonton ana timun ijo-ijo kang seger, kancil dadi luwe. Amarga luwe kancil banjur mangan timun siji-siji 

Kancil Nyolong Timun

Diterbitkan pada Saturday, 21 January 2012 Pukul 23.15

Sawijining dina kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir alas. Ora krasa lakune tekan kebonan timun duweke Pak Tani. Nonton ana timun ijo-ijo katon seger, kancil dadi luwe. Sabanjure kancil lingak-linguk goleki sing duwe 

Kancil Si Pencuri Timun Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 6 July 2014 Pukul 17.37

kancil Mencuri timun - Cerita Pendek Warna-Warni Dunia kancil bisa jadi adalah binatang yang pali.

Kisah Si Kancil Mencuri Timun Dalam Bahasa Inggris

Diterbitkan pada Saturday, 21 January 2012 Pukul 4.01

Kisah si kancil mencuri timun dalam bahasa inggris Budaya jawa. memasyarakatkan dan melestarikan budaya jawa yang hampir punah. Kota Bandung jawa Barat Indonesia, 24 Juli 2011, 446 KB. Mulai disusun hari Jum'at pada tanggal 

Timun Mas Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 5 April 2010 Pukul 16.43

timun MAS Dek jaman biyen ing salah sawijining desa, ana mbok randa sing urip dewe ora ana anak utawa sedululur. Amarga urip dewe mbok randa mau kepengin duwe anak. Saben dina mbok randa ndonga awan bengi 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X