What's New?

kancil nyolong timun versi bahasa jawa

Cerita Ande Ande Lumut Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 9 February 2015 Pukul 17.31

Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa Si Kancil Nyolong Timun Bagi kamu yang sedang mencari cerita, naskah drama, legenda, cerpen maupun dongeng dalam bahasa jawa d Contoh Dongeng Fabel Bahasa Jawa 

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 30 September 2012 Pukul 6.40

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun » LokerSeni. Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun » LokerSeni. Diposkan 29th September 2012 oleh zhee zhooe. 0 

Jenis Dongeng-bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 13 May 2013 Pukul 12.11

jenis dongeng-bahasa jawa. Jenis Dongeng. Fable : dongeng sing dadi jejere lakon arupo kewan. thuloda : kancil nyolong timun ,manuk glantik lan kancil karo boyo. Legenda : dongeng kang gegayuan karo dumadining alam kang critane 

Cerita Fabel Kancil Mencuri Berbahasa Inggris...

Diterbitkan pada Friday, 22 June 2012 Pukul 21.12

Loy blog » Dongeng si kancil versi bahasa sunda Fabel Sang Kancil Mencuri Timun (Versi Cerita Anak. Cerita si kancil dan harimau dalam b inggris. si. kancil dan buaya,dongeng kancil bahasa jawa,dongeng berbahasa 

Soal Uts Bahasa Jawa Kelas 2 Sd

Diterbitkan pada Saturday, 8 May 2010 Pukul 4.58

Sing kalebu kebutuhan sekolah yaiku . a buku, tas, mobil b garisan, buku, pulpen c tas, sepeda, potlot 2. Pak tani nandur timun ana tegalan. Wohe gedhe-gedhe. Timune akeh sing ilang amarga dicolong Kancil nyolong .

Kancil Nyolong Timun

Diterbitkan pada Saturday, 21 January 2012 Pukul 16.15

KANCIL NYOLONG TIMUN. 21 01 2012. Sawijining dina Kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir alas. Ora krasa lakune tekan kebonan timun duweke Pak Tani. Nonton ana timun ijo-ijo katon seger, Kancil dadi luwe. Sabanjure Kancil lingak-linguk goleki sing duwe kebon timun. Amarga ora ana Kancil banjur mangan Timun Mas dalam Bahasa Jawadalam "dongeng". Aja Nggrantes, Aja Ngenes!dalam "jawa". SABAR YO JO!!!dalam "jawa". « Alasan Nyamuk Mendekat 

Cerita Asal Usul Tlaga Lipan Menggunakan Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 18 February 2015 Pukul 8.48

Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa Si Kancil Nyolong Timun Bagi kamu yang sedang mencari cerita, naskah drama, legenda, cerpen maupun dongeng dalam bahasa jawa d Cerita Rakyat Bahasa Jawa Kedadean Gunung Merapi Sugeng 

Dongeng Anak Bahasa Jawa : Kancil Nyolong Timun...

Diterbitkan pada Tuesday, 28 May 2013 Pukul 5.09

Dongeng Anak Bahasa Jawa : Kancil Nyolong Timun. 5/28/2013 Planet Informasi. KANCIL NYOLONG TIMUN. Ing sawijining ing desa Dadapan urip keluwarga mbok Randa Dadapan karo anake wadon sing jenenge Menur.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -