What's New?

ilmu kata semula jadi rasulullah

Ganda Kekayaan Dengan Bersedekah

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 16.14

ya mmg betul Allah akan meenggantikan semula apa yg kita sedekahkan cuma mengapa kita selalu saja memikirkan hy duit semata2…x semestinya kita sedekahkan duit Allah . 1. Tuhan  Kata Tuhan merujuk kepada suatu zat abadi dan supranatural, biasanya dikatakan mengawasi dan memerintah manusia dan alam semesta atau jagat raya. Tuhan adalah sesuatu yang terdapat dalam pik….

Kolumnis Utusan Online

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 0.07

SELAIN Gunung Ledang di Johor, Tebu (Terengganu) dan Stong (Kelantan), Gunung Nuang yang terletak di Hulu Langat, Selangor juga tersenarai antara gunung yang dianggap .  ZIKIR PENAWAR JIWA DAN  SIFAT GOPOH MEMBAHAYAKAN. Hati sentiasa di tanamkan dengan zikir. Menyebut dengan lidah dan mengingat dengan akal dan merasa dengan hati tentang Tuhan. Bergopoh gapah itu da….

Parti Pribumi Bersatu Malaysia ← Chedet

Diterbitkan pada Tuesday, 21 November 2017 Pukul 1.56

Kepada semua rakyat Malaysia yang cinta Negara Bertuah ini. Ingin saya maklumkan bahawa Parti Pribumi Bersatu Malaysia sudah tertubuh dengan rasminya.. Pahlawan yang Hilang10Berita - HAI sobat belia! Tanggal 10 November lalu,kita baru aja menyambut hari Pahlawan. Btw, apa yang terbersit di benak kamu kalo kamu mendengar kata pahlawan alias hero? ….

Agama Utusan Online

Diterbitkan pada Wednesday, 22 November 2017 Pukul 9.26

SAYA hampir jadi mangsa mereka! Alhamdulillah Allah berikan saya ‘rasa sangsi’ untuk tidak terus mempercayai khutbah ubat ajaib mereka. Tambahan pula saya selalu . PEMBAHASAN 1.      Pengertian Ilmu KeislamanIlmu keislaman adalah segala sesuatu yang bertalian dengan agama Islam.  Pada awalnya ilmu-ilmu Islam berkembang dalam bidang qiraah, tafsir dan hadis. Kemu….

Cara Mendeteksi Gangguan Jin Pada Diri Sendiri

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 6.08

Oleh Fadhil ZA Mungkin kita pernah mengalami perasaan ganjil di mana kadang-kadang kita melihat seperti ada bayangan orang di tengah malam.. Pahlawan yang Hilang10Berita - HAI sobat belia! Tanggal 10 November lalu,kita baru aja menyambut hari Pahlawan. Btw, apa yang terbersit di benak kamu kalo kamu mendengar kata pahlawan alias hero? ….

Hafiz Hamidun Sedang Kumpulkan Fakta Bukti Perkahwinan

Diterbitkan pada Saturday, 25 November 2017 Pukul 6.38

Hari ini, Hafiz Hamidun telah hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Subang Bestari, Petaling Jaya untuk memfailkan pembatalan perkahwinan dengan isterinya Siti. PERKAHWINAN DALAM ISLAM SANGAT SUCI ( cucu Abuya berkahwin, anak kepada Sy. Mohd Ikramullah Ashaari ). ( perkahwinan anak saudara Abuya ).( tiga pasang pengantin di Sendayan Seremban Negeri sembilan….

50 Cara Jadi Jutawan Walaupun Sedang Kerja Makan Gaji

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 4.15

Asalamualaikum, Artikel yang sangat menarik. Memang saya perlukan panduan untuk menjadi seorang jutawan. Saya berumur 46 tahun++. Saya bekerja makan gaji.Rencana ini tidak memetik apa-apa sumber atau rujukan. Sila bantu memperbaiki rencana ini dengan menambahkan rujukan ke sumber-sumber yang boleh dipercayai.. ILMU KESELAMATAN DAN SEKILAS KAJI BESI SEMULA JADI ( Posting ulang tulisanku)Assalamu alaikum makasi yth saudaraku semua saya mau berbagi amalan yg saya dapat dari seorg sahabat ygsaya kagumi dan sa…Siapa sajakah tokoh besar itu?Kebencian terhadap tokoh-tokoh besar ini menjadikan mereka menuduh apa yang tidak dilakukannya, menyebarkan kabar yang tidak benar.Dalam ajaran islam memfitnah adalah….

Bacaan Dzikir Yang Sesat Dan Menyesatkan

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 17.08

assalamualaikum, tolong panjenengan terangkan mengenai pendapat anda , ada kata bahwa “juga hanya sholawat yang dibesar besarkan oleh beliau tanpa sholat”.STRATEGI MENGULANGKAJI DI HARI PEPERIKSAAN. 1. Beritahu Ibu / Ayah 2. Pohon restu 3. Ambil Wuduk 4. Mengadab kiblat 5. Niat dan lafaz doa 6. Ambil masa tidak terlalu . HIJRAH (152) KATA-KATA PENYEJUK IMANSUBHANALLAH ALHAMDULILLAH ALLAHU AKBAR ‎Norhaza Manda Conai‎ AAMIIN YA RABBAL A'LAMIIN ‎Norhayati Ahmad‎ ke Rindu Itu Anugerah ILLAHI pada 13hb November 2015 jam …Aksesori, Alat Ganti, Kereta & Motor Group 15MessagesDigest #4863 ….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -