What's New?

harga baru maxis

Maxis Mengemaskini Harga Pelan Tablet Hotlink

Diterbitkan pada Friday, 24 April 2015 Pukul 17.26

Maxis juga turut mengemaskini harga untuk membeli data tambahan bagi pakej tablet ini, dimana tambahan data untuk 1GB berharga RM25, sementara untuk 2GB pula ia berharga RM45. Hotlik Tablet. Berkaitan: Hotlink, Hotlink Tablet, Maxis je buat ape. x sampai satu jam bleh habis banyak tu. cuba la buat RM5 1GB aktif 5 hari baru la rakyat x terbeban sgt. internet skarang ni keperluan/hiburan/cari maklumat/video ehem ehem dan mcm2 lagi kegunaan lain.

Maxis Ingin Menerima Sebarang Telefon Pada Kadar...

Diterbitkan pada Tuesday, 19 May 2015 Pukul 12.22

Melalui program tukar-ganti yang terbaru, Maxis ingin menerima sebarang telefon pada kadar minima RM200, dan terdapat beberapa peranti yang diterima pada kadar yang lebih tinggi bergantung kepada jenis telefon dan keadaannya. Maxis iPhone 6 TradeUp. Menariknya mengenai program ini . Jadi, leh tolak dengan harga pakej iPhone 6 yang nak dilanggan dengan harga sebanyak RM200. Dia harga RM5xx tu bila trade-in peranti harga mahal, maybe 

Trick Digi Baru

Diterbitkan pada Friday, 5 December 2014 Pukul 15.00

Trick Unlimited Digi - Digi home internet - dongles mifi modems - (dongles, Daftar Harga Handphone Baru Daftar harga handphone, harga hp, trik digi baru - Tekno Terbaru s. Pada post kali ni aku nak share tiga trick opmin 

Harga Baru 6 Gst Prepaid Tambah Nilai Maxis Celcom Altel

Diterbitkan pada Wednesday, 1 April 2015 Pukul 14.49

Harga Baru 6 GST Prepaid Tambah Nilai Maxis Celcom Altel. Global. Wednesday, April 1, 2015. Harga Baru 6 GST Prepaid Tambah Nilai Maxis Celcom Altel Baca Selanjutnya >> Sumber >> http://ift.tt/1FgsEAU via mediametronetwork.

Maxis Bakal Menawarkan Oneplus One

Diterbitkan pada Wednesday, 1 April 2015 Pukul 17.53

Melalui gambar yang hadir ke arena web, Maxis dilihat akan menawarkan OnePlus One dengan pakej MaxisONE mereka, dan ia akan ditawarkan pada harga RM959. Maxis tidak mengeluarkan sebarang komen berkenaan pertanyaan kami untuk penawaran peranti ihackersam — April 1, 2015 21:23. baru ku tahu dh 2 tahun rupa2nya peranti oneplus one tu..maknanya tahun 2013 lagilah. Reply. Thumb up 4 Thumb down 1. wootwoot — April 1, 2015 22:29.

Harga Baru 6 % Gst Prepaid Tambah Nilai Maxis Celcom...

Diterbitkan pada Wednesday, 1 April 2015 Pukul 14.11

Harga baru bagi top up atau tambah nilai Maxis, Celcom dan Altel. Baru-baru ada beberapa rakan blogger telah memuat-naik, dan menulis entri berkaitan harga baru tambah nilai bagi beberapa syarikat telekomunikasi 

Pengguna Prepaid Sila Ambil Perhatian Harga Baru Prepaid...

Diterbitkan pada Friday, 6 February 2015 Pukul 9.34

AMBIL PERHATIAN. HARGA BARU PREPAID BAGI MAXIS SELEPAS GST " Fitnah Terbaru DSAI Ada Jambu Baru. Mangsa Telah Ini status terbaru Facebook Mufti Wilayah Persekutuan Dr. Zulkifli Mohamad Al-Bakri.

Maxis Mula Menawarkan Google Chromecast Di Malaysia...

Diterbitkan pada Thursday, 30 April 2015 Pukul 0.35

Maxis hari ini membuat kejutan dengan menambah salah satu penawaran baru daripada mereka, iaitu dengan mula menjual Google Chromecast pada harga RM170. Maxis mengatakan ia boleh didapati daripada Maxis 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -