What's New?

harga baru maxis

Maxis Bakal Menawarkan Oneplus One

Diterbitkan pada Wednesday, 1 April 2015 Pukul 17.53

Melalui gambar yang hadir ke arena web, Maxis dilihat akan menawarkan OnePlus One dengan pakej MaxisONE mereka, dan ia akan ditawarkan pada harga RM959. Maxis tidak mengeluarkan sebarang komen berkenaan pertanyaan kami untuk penawaran peranti ihackersam — April 1, 2015 21:23. baru ku tahu dh 2 tahun rupa2nya peranti oneplus one tu..maknanya tahun 2013 lagilah. Reply. Thumb up 4 Thumb down 1. wootwoot — April 1, 2015 22:29.

Semua Tambah Nilai Tertakluk Kepada Gst?

Diterbitkan pada Tuesday, 31 March 2015 Pukul 23.45

Sehingga ke hari ini, kita dihidangkan dengan pelbagai info yang kurang tepat, dan terdapat sesetengah pihak mengatakan GST untuk tambah-nilai tidak akan memberikan kesan kenaikkan harga kerana digantikan dengan SST. .. bayar sewa rumah @bilik tgkla harga sewa dan rumah sekarang mahal gila2…ok la ada yang kata pula kerajaan dah bagi bantuan brim..tapi tak semua yang dapat contoh saya tak kemaskini sebab baru berpindah ditempat yg baru tau 

Harga Baru 6 Gst Prepaid Tambah Nilai Maxis Celcom Altel

Diterbitkan pada Wednesday, 1 April 2015 Pukul 14.49

Harga Baru 6 GST Prepaid Tambah Nilai Maxis Celcom Altel. Global. Wednesday, April 1, 2015. Harga Baru 6 GST Prepaid Tambah Nilai Maxis Celcom Altel Baca Selanjutnya >> Sumber >> http://ift.tt/1FgsEAU via mediametronetwork.

Harga Baru 6 % Gst Prepaid Tambah Nilai Maxis Celcom...

Diterbitkan pada Wednesday, 1 April 2015 Pukul 14.11

Harga baru bagi top up atau tambah nilai Maxis, Celcom dan Altel. Baru-baru ada beberapa rakan blogger telah memuat-naik, dan menulis entri berkaitan harga baru tambah nilai bagi beberapa syarikat telekomunikasi 

Maxis Menawarkan Pakej Whatsapp Tanpa Had Dan Data...

Diterbitkan pada Monday, 9 March 2015 Pukul 18.32

Melalui promosi baru ini, Maxis menawarkan langganan pakej data sebanyak 200MB dan penggunaan WhatsApp tanpa had pada harga RM18 sebulan. Walaubagaimanapun, promosi ini tidak ditawarkan untuk semua 

Maxis Menawarkan Pakej Whatsapp Tanpa Had Dan Data...

Diterbitkan pada Monday, 9 March 2015 Pukul 18.05

Melalui promosi baru ini, Maxis menawarkan langganan pakej data sebanyak 200MB dan penggunaan WhatsApp tanpa had pada harga RM18 sebulan. Walaubagaimanapun, promosi ini tidak ditawarkan untuk semua 

Oneplus One 64gb Berharga Rm1199 Di Malaysia

Diterbitkan pada Tuesday, 21 April 2015 Pukul 16.57

Maxis menawarkan OnePlus One ini dengan pakej MaxisOne Plan, dimana pengguna akan mempunyai komitmen sebanyak RM128 untuk 12 bulan pertama, dan RM158 untuk 12 bulan seterusnya. Melalui berbaloi dgn harga , specs comparison memang lg up compare dgn asus zenfone 2 cume asus lboh 1gb ram , harga sama hehehe cume ni tahun lepas nye model tapi masih boleh compete dgn model2 baru yang ada tahun ni , especially yg midrange phone.

Pengguna Prepaid Sila Ambil Perhatian Harga Baru Prepaid...

Diterbitkan pada Friday, 6 February 2015 Pukul 9.34

HARGA BARU PREPAID BAGI MAXIS SELEPAS GST ". tikaq buloh 10:34 AM 2. Nak kata apa lagi. Terimakasihlah pada kerajaan Malaysia. GST kan baik untuk rakyat, baik untuk ekonomi. Anda mungkin juga meminati:.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -