What's New?

harga baru maxis

Mobile Phone Handphone

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 21.13

Mobile88 provides the latest price list of various handphone or mobile phoneSoftware pulsa dan PPOB terbaik sudah terbukti dari 800 lebih pengguna, semua engine unlimited dan serba otomatis autodetect harga murah dan dapat. Hari ini aku nak sebarkan satu artikel yang pernah ditulis oleh seorang hamba Allah mengenai isu KLCC pada tahun 1999 yang kini menjadi kebangaan Tun M suatu ketika dahulu kerana menjadi menara tertin…Kuala Lumpur - Satuprogram bisnes online yang berasaskan product simkad kini dilancarkanpada 23 januari 2016. Program ini dibina oleh agen simkad Tone Excel danyang diberi nama KelabSimKad.com. ….

Harga Promosi Setiap Pakej

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 5.21

Pakej 1 - Manager (MG) * Yuran RM500 Promosi!!! RM80 SAHAJA [Promosi Terhad] * Promosi!!! Modal PERCUMA RM10 * Boleh Menjual Menggunakan SMS @ YMThe Center for Platelet Research Studies is an internationally recognized multidisciplinary center for the study of platelet function by state of the art methods.. Hari ini aku nak sebarkan satu artikel yang pernah ditulis oleh seorang hamba Allah mengenai isu KLCC pada tahun 1999 yang kini menjadi kebangaan Tun M suatu ketika dahulu kerana menjadi menara tertin…credit: google tolong bagi ais pelisss. sebab tengah panas hati. huhu. sabar sabar. actually aku baru lepas call pihak YES pasal aku punya internet. kenapa? okay aku start cerita dari awal ye. awal ta….

Maxis Mengemaskini Pakej One Plan

Diterbitkan pada Friday, 8 April 2016 Pukul 6.55

Antara isu hangat yang diperkatakan minggu ini ialah pelanggan setia Maxis yang merasakan diri mereka tidak dihargai oleh syarikat telekomunikasi gergasi negara ini . Gambar diambil dengan kamera OnePlus 2 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Anda sudahpun membaca artikel [ Tinjauan ] OnePlus 2, Berbaloikah Beli? Flagship Killer?, kini ada sambungan product OnePlus….

Myprepaid2u.com :: Peluang Bisnes Online Dan Jana

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 20.09

SELAMAT DATANG KE LAMAN WEB BISNES MyPrepaid2u.com! Kami di Myprepaid2u.com menawarkan harga paling murah di Malaysia bagi prepaid maxis, celcom digi dan 70 produk lain. Hello beautiful.Secara jujurnya, aku dulu memang pandang serong sikit kat klinik aesthetic ni sebab masa tu aku tak tau sangat apa itu aesthetic. Aku ingatkan estetik ni macam pembedahan plastik dan….

Maxis Communications Berhad

Diterbitkan pada Friday, 9 September 2016 Pukul 23.55

Maxis merupakan pengendali perkhidmatan telefon bimbit yang terbesar di Malaysia, iaitu lebih besar daripada syarikat Celcom dan DiGi. Syarikat ini mempunyai 8 juta . Syarikat saya, Blue Rich Group Sdn Bhd telah berpindah ke pejabat baru yang lebih luas, sesuai dengan perkembagan semasa syarikat.Di pejabat baru ini, kami menyediakan sebuah bilik seminar yang digu….

Maxis Memperkenalkan Program Zerolution – Membeli Peranti

Diterbitkan pada Friday, 21 August 2015 Pukul 6.57

Maxis hari ini telah memperkenalkan program terbaru mereka yang dinamakan sebagai Maxis Zerolution, dimana melaluinya mereka ingin memudahkan pengguna . BERDASARKAN kajian Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) pada 2014, mendapati 71.4 peratus pengguna telefon di negara ini mengakui diri mereka obses dengan gajet tersebut.Keobsesan i….

Proses Menukar Mnp Dari Celcom Ke Maxis

Diterbitkan pada Sunday, 11 September 2016 Pukul 16.08

saya pakai celcom…kemudian pakai maxis saja nak try then tukar ke maxis balik..kecewa dengan maxis…agen yang saya daftar tu tipu….saya mintak pakej lain dia . Woahhhhhhhhhhhh It's been a long timeyeahhhmood untuk blog dah kelaut. Tak tau lah ade ke follower blog ni. Blog biasa-biasa je pun, tapi alhamdulilah dah dapat 1 juta viewers. Oklah tu kan. ….

Malaysia Business & Finance News, Stock Updates

Diterbitkan pada Sunday, 14 August 2016 Pukul 12.37

Malaysia business and financial market news. The Star Online delivers economic news, stock, share prices, & personal finance advice from Malaysia and world.. Maxis hari ini meluaskan ganjaran mereka kepada pengguna MaxisONE, dengan melancarkan keahlian MaxisONE Club. Semua pengguna MaxisONE 128, 158 & 188 secara automatik menjadi ahli MaxisONE Club.Terda….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.