What's New?

harga baru maxis

Harga Promosi Setiap Pakej

Diterbitkan pada Wednesday, 20 July 2016 Pukul 15.23

Pakej 1 - Manager (MG) * Yuran RM500 Promosi!!! RM80 SAHAJA [Promosi Terhad] * Promosi!!! Modal PERCUMA RM10 * Boleh Menjual Menggunakan SMS @ YMsaya pakai celcom…kemudian pakai maxis saja nak try then tukar ke maxis balik..kecewa dengan maxis…agen yang saya daftar tu tipu….saya mintak pakej lain dia . Pada bulan Mei lepas, pihak Tencent telah membawa masuk jam tangan pintar untuk kanak-kanak mereka yang dinamakan sebagai QQ Watch. Ia hadir dengan sokongan data dan telefon, bagi memudahkan para ibu …Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya bermula semalam kot viral tentang Astro ni.. Masa tu, memang dah ada orang share di facebook tentang seorang pelanggan astro yag komplen tentang caj channel naik.. Tapi….

Samsung Galaxy Note Ii Kini Dimalaysia

Diterbitkan pada Thursday, 21 July 2016 Pukul 8.12

SAMSUNG GALAXY NOTE II KINI DIMALAYSIA | HARGA SAMSUNG GALAXY NOTE II TERKINI | Samsung Malaysia Electronics telah melancarkan GALAXY Note II di Malaysia.. Teknologi: July 10, 2016 at 02:15AM Pada bulan Mei lepas, pihak Tencent telah membawa masuk jam tangan pintar untuk kanak-kanak mereka yang dinamakan sebagai QQ Watch. Ia hadir dengan sokongan dat….

Harga Buffet Berbuka Puasa Di Restoran Pavilion Kl

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 6.02

Berbuka Puasa Specials Al-Amar Lebanese Cuisine | Level 6 Buffet dinner for RM65+ per person including free flow of juices or soft drinks. Art’s Cream Gallery . Pada bulan Mei lepas, pihak Tencent telah membawa masuk jam tangan pintar untuk kanak-kanak mereka yang dinamakan sebagai QQ Watch. Ia hadir dengan sokongan data dan telefon, bagi memudahkan para ibu ….

Pakej Internet Termurah? Maxis, Celcom, Digi, Umobile

Diterbitkan pada Thursday, 21 July 2016 Pukul 12.44

Pakej Internet Termurah? Maxis, Celcom, Digi, UMobile, Streamyx, Yes atau P1? Baca sepenuhnya disini. Pada bulan Mei lepas, pihak Tencent telah membawa masuk jam tangan pintar untuk kanak-kanak mereka yang dinamakan sebagai QQ Watch. Ia hadir dengan sokongan data dan telefon, bagi memudahkan para ibu ….

Maxis Broadband Account Login, Check Bill & Account

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 21.40

If you’re a new customer of Maxis Broadband, you might be clueless on how to login to your the self care portal. Refer to the below tips:. Pada bulan Mei lepas, pihak Tencent telah membawa masuk jam tangan pintar untuk kanak-kanak mereka yang dinamakan sebagai QQ Watch. Ia hadir dengan sokongan data dan telefon, bagi memudahkan para ibu ….

Celcom First Platinum Akan Dilancarkan Esok – Rm150 Untuk

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 17.51

Sejak ada pelanggan Maxis mengadu pasal pelan data yang tak masuk akal, semua syarikat telko mula bagi saingan yg merecik-recik.. #kuasa_pengguna. Pada bulan Mei lepas, pihak Tencent telah membawa masuk jam tangan pintar untuk kanak-kanak mereka yang dinamakan sebagai QQ Watch. Ia hadir dengan sokongan data dan telefon, bagi memudahkan para ibu ….

Maxis Surfmore’s 1gb Quota Upgrade Is Down To Rm15 Again

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 8.18

Maxis SurfMore’s Quota Upgrade will soon cost more than twice its original rate Maxis discontinuing SurfMore75 on January 29th 2015 — subscribe to it quick!Celcom hari ini telah memperkenalkan pakej pascabayar Celcom First Platinum dengan data sehingga 18GB pada harga RM150 sebulan. Dan bersama-sama dengan pengumuman . Lamanweb Maxis kini memaparkan suatu perkara yang agak besar. Bukan sahaja besar, tetapi bersaiz ‘Galactic’ katanya. Nombor tujuh yang dipamerkan, pastiya tidak lain dan tidak bukan merujuk kepada Sam…Hari ini kita sering kali disajikan dengan cerita-cerita kejayaan mereka yang menguruskan perniagaan sehingga bergelar jutawan. Kita yang membaca ini pun bersemangat sama untuk bergelar jutawan, iyala….

Maxis Communications Berhad

Diterbitkan pada Thursday, 21 July 2016 Pukul 17.16

Maxis merupakan pengendali perkhidmatan telefon bimbit yang terbesar di Malaysia, iaitu lebih besar daripada syarikat Celcom dan DiGi. Syarikat ini mempunyai 8 juta . Pada bulan Mei lepas, pihak Tencent telah membawa masuk jam tangan pintar untuk kanak-kanak mereka yang dinamakan sebagai QQ Watch. Ia hadir dengan sokongan data dan telefon, bagi memudahkan para ibu ….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.