What's New?

gentel puting tetek

Citarasa

Diterbitkan pada Wednesday, 27 April 2016 Pukul 5.28

Godaan October 5, 2009 by tintaberahi Abang hassan bekerja sebagai pegawai polis yang bertugas di pantai timur negeri cik siti wan kembang. Dia telah ditawarkan . Selepas habis peperiksaan STPM dan sementara menunggu keputusan aku bekerja sementara sebagai pembantu di sebuah pusat asuhan kanak-kanak. Di tempat itu aku kadang-kadang diberi tanggung jawab sebagai….

Ini Blog Cerita Stim

Diterbitkan pada Tuesday, 26 April 2016 Pukul 13.08

Blog lucah cerita lucah Kisah lucah Cerita cikgu bogel suami isteri wanita pepek perempuan.

Cerita Seks..

Diterbitkan pada Wednesday, 27 April 2016 Pukul 5.35

merayap-rayap ke-dalam baju T yang di-pakai Tipah untuk meramas-ramas tetek yang agak bulat dan berisi. Sekali-sekala Pak Aji mencium dahi Tipah sambil berkata..

Cerita Ghairah

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 17.58

Lepas habis mengaji, aku masuk satu kolej di Lembah Kelang. Ramai la sttudent disitu yang kebanyakannya student yang tengah prepare nak masuk universiti,. mellicker:Aku masih ingat lagi….masa tu aku cuti sekolah. Jadi aku dan kawan-kawan sama sama berkhatan. Takut juga aku. Lepas berkhatan luka kote aku kena dirawat. Seminggu, lukanya kote aku masi….

My Boss

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 19.59

Koleksi Cerita Lucah, Buku Lucah, Citer Lucah, Novel Lucah Cerita Seks Melayu Lucah Stim Sangap my boss Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah. Perkenalan aku dengan seorang gadis yang bernama Seri bermula di dalam dunia internet. Sejak itu aku dan Seri sentiasa berSMS. Kami tidak pernah berjumpa kerana dia di utara dan aku pula di Kuala Lump….

Mat Batang Besar

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 12.50

hi, ini adalah kisah benar yang panjang dan menghairahkan sape2 yg baca,dan boleh pratik cara dan kaedah saya, moga anda dapat kepuasan yang sejati.. Aku sudah pun setahun mendirikan rumah tangga bersama suami ku, namun begitu masih belum ada tanda-tanda yang aku akan mengandung. Mungkin disebabkan kesibukan kerja suami ku jarang untuk bersama deng….

Have A Nice Day Dudes

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 19.31

Kakak Iparku aku ader cowunk kakak ipar ,,, mulut dier nie mcm langsi skit. pantang jmpe aq jer mesty na mara.. musty ader yg x kne. itu r ini r,,, mcm2.. dier jugak .

Artis

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 6.16

Koleksi Gambar Awek Cun - Awek Melayu Cun, Awek Cun, Awek Cun Sangap, Lurah Dendam, Separo Bogel, Tetek Besar, Awek Comel, Awek kampung, Awek Tudung. Aku masih ingat lagi….masa tu aku cuti sekolah. Jadi aku dan kawan-kawan sama sama berkhatan. Takut juga aku. Lepas berkhatan luka kote aku kena dirawat. Seminggu, lukanya kote aku masih belum sembuh ….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -