gentel puting tetek

Rangsang Puting Payudara Agar Cepat Bersalin

Diterbitkan pada Tuesday, 10 January 2012 Pukul 0.39

Apakah Anda sedang hamil tua dan tak sabar ingin segera menimang buah hati Anda? Lakukan stimulasi puting payudara untuk mempercepat persalinan.

Vitamin Shaklee: Teknik Memerah Susu

Diterbitkan pada Tuesday, 18 September 2012 Pukul 14.27

Tenang dan selesa; boleh dilakukan dalam keadaan duduk atau berdiri dalam keadaan yang selesa; buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) Memerah susu ibu perlu dilakukan dalam keadaan tenang, selesa dan tidak menyakitkan; Urutan dan rangsangan pada puting payudara perlu untuk mencetuskan refleks oksitosin (let-down reflex); Memerah dengan kerap 

Memerah Susu Ibu

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2009 Pukul 22.41

Boleh dilakukan dalam keadaan duduk atau berdiri dalam keadaan yang selesa; buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) 

Puting Leper

Diterbitkan pada Sunday, 19 April 2009 Pukul 10.07

Ibu-ibu perlu yakin bahawa walau bagaimanapun bentuk dan keadaan puting (sama ada leper atau tenggelam) bayi masih boleh menyusu dengan efektif. .. tetek saya trlalu besar. Bahagian atas lebih besar dr bahagian bawah jd aerola payudara juga sgt luas. Saya tidak dapat memasukkan aerola ke dalam mulut bayi. Sy memberi bayi susu bdn sepenuhnya pd bulan kedua namun sy mula sedar yg kencing bayi semakin kurang, tidak bbuang air besar selama 

Tot: Cara-cara Memerah Susu

Diterbitkan pada Tuesday, 1 June 2010 Pukul 8.07

Buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) - melihat gambar bayi juga boleh membantu menghasilkan refleks - tuam panas payudara beberapa 

Wazzzuuppp!!! F A E D A Di R I Y A D H

Diterbitkan pada Friday, 26 February 2010 Pukul 19.01

Sekarang dia dah pandai berdiri dan suka gentel puting tetek mama dia. Masa nenen, banyak aksi dia buat. Aksi terlentang, menonggeng, meniarap dan berdiri. MOHAMAD HADIF lain siket ngan kak dia. Dia ni tak suka 

Penyimpanan Dan Pengendalian Susu Ibu Perahan

Diterbitkan pada Monday, 27 August 2012 Pukul 8.50

Tenang dan selesa; Boleh dilakukan dalam keadaan duduk atau berdiri dalam keadaan yang selesa; Buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) Memerah susu ibu perlu dilakukan dalam keadaan tenang, selesa dan tidak menyakitkan; Urutan dan rangsangan pada puting payudara perlu untuk mencetuskan refleks oksitosin (let-down reflex); Memerah dengan kerap 

Terima Kasih C!nta: Donut & Coffee

Diterbitkan pada Sunday, 8 February 2009 Pukul 23.41

Iloveme - betul tu! best giler kan kena gentel puting tetek? as for me kalau suami tak suka main tetek, tak suka hisap tetek, tak suka gentel puting tetek, then reason for i divorce dia! kahkahkah! setiap peluang yang ada tetek 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X