gentel puting tetek

Aku Terasa Dinodai...

Diterbitkan pada Monday, 25 August 2014 Pukul 7.54

40 minit Oit!!! Oit!!! Apsal uli uli bontot aku!!! ingat doh roti canai ke? 50 minit Oit!!! Oit!!!!!!! Apsal ko gentel puting tetek aku!!!!!!! Stim tau dak!!!! Ah Malas nak sambung lagi daaaaaa. Dikarang Oleh Tukang Karut Pada Isnin, Ogos 25, 2014.

Welcome To Chunkiess World ~: Cara Kendalikan Susu Ebm

Diterbitkan pada Friday, 5 April 2013 Pukul 10.10

Tenang dan selesa; Boleh dilakukan dalam keadaan duduk atau berdiri dalam keadaan yang selesa; Buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) Memerah susu ibu perlu dilakukan dalam keadaan tenang, selesa dan tidak menyakitkan; Urutan dan rangsangan pada puting payudara perlu untuk mencetuskan refleks oksitosin (let-down reflex); Memerah dengan kerap 

Penyelamat Dunia: Tulis Pasal Topik Idea Dari Kawan-kawan

Diterbitkan pada Wednesday, 30 January 2008 Pukul 20.06

tetek dan sex adalah perkara yang jijik di mata perempuan yang bertudung tetapi bukan kepada perempuan yang bertudung dalam 3gp. kesucian dara yang dipertahankan aku? wtf. dara tak dara asal tak terlalu longgar sudah. kalau pantai dalam bangsar pun tak sampai lah aku. apa kesah. cakap macam playa. apa playa tak pernah pegang payudara. payudara sendiri pernah lah. mmmmmmmmmmmm payudara sendiri. gentel puting. get a room. ok byez.

Terima Kasih C!nta: Donut & Coffee

Diterbitkan pada Sunday, 8 February 2009 Pukul 23.41

Iloveme - betul tu! best giler kan kena gentel puting tetek? as for me kalau suami tak suka main tetek, tak suka hisap tetek, tak suka gentel puting tetek, then reason for i divorce dia! kahkahkah! setiap peluang yang ada tetek 

Penyimpanan Dan Pengendalian Susu Ibu Perahan

Diterbitkan pada Monday, 27 August 2012 Pukul 8.50

Boleh dilakukan dalam keadaan duduk atau berdiri dalam keadaan yang selesa; Buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) 

Wazzzuuppp!!! F A E D A Di R I Y A D H

Diterbitkan pada Friday, 26 February 2010 Pukul 19.01

Sekarang dia dah pandai berdiri dan suka gentel puting tetek mama dia. Masa nenen, banyak aksi dia buat. Aksi terlentang, menonggeng, meniarap dan berdiri. MOHAMAD HADIF lain siket ngan kak dia. Dia ni tak suka 

Tot: Cara-cara Memerah Susu

Diterbitkan pada Tuesday, 1 June 2010 Pukul 8.07

Buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) - melihat gambar bayi juga boleh membantu menghasilkan refleks - tuam panas payudara beberapa 

Memerah Susu Ibu

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2009 Pukul 22.41

Boleh dilakukan dalam keadaan duduk atau berdiri dalam keadaan yang selesa; buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X