gentel puting tetek

Memerah Susu Ibu

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2009 Pukul 22.41

Boleh dilakukan dalam keadaan duduk atau berdiri dalam keadaan yang selesa; buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) 

Penyimpanan Dan Pengendalian Susu Ibu Perahan

Diterbitkan pada Monday, 27 August 2012 Pukul 8.50

Boleh dilakukan dalam keadaan duduk atau berdiri dalam keadaan yang selesa; Buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) 

Aku Terasa Dinodai...

Diterbitkan pada Monday, 25 August 2014 Pukul 7.56

Penat berjalan kanAhhhh!!! Sedapnya40 minit Oit!!! Oit!!! Apsal uli uli bontot aku!!! ingat doh roti canai ke?50 minit Oit!!! Oit!!!!!!! Apsal ko gentel puting tetek aku!!!!!!! Stim tau dak!!!!Ah Malas nak sambung lagi daaaaaa.

Vitamin Shaklee: Teknik Memerah Susu

Diterbitkan pada Tuesday, 18 September 2012 Pukul 14.27

Tenang dan selesa; boleh dilakukan dalam keadaan duduk atau berdiri dalam keadaan yang selesa; buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) Memerah susu ibu perlu dilakukan dalam keadaan tenang, selesa dan tidak menyakitkan; Urutan dan rangsangan pada puting payudara perlu untuk mencetuskan refleks oksitosin (let-down reflex); Memerah dengan kerap 

Tot: Cara-cara Memerah Susu

Diterbitkan pada Tuesday, 1 June 2010 Pukul 8.07

Buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) - melihat gambar bayi juga boleh membantu menghasilkan refleks - tuam panas payudara beberapa 

Welcome To Chunkiess World ~: Cara Kendalikan Susu Ebm

Diterbitkan pada Friday, 5 April 2013 Pukul 10.10

Tenang dan selesa; Boleh dilakukan dalam keadaan duduk atau berdiri dalam keadaan yang selesa; Buat sedikit urutan pada payudara dan rangsang/gentel puting payudara untuk memberi rangsangan (refleks oksitosin atau let-down reflex) Memerah susu ibu perlu dilakukan dalam keadaan tenang, selesa dan tidak menyakitkan; Urutan dan rangsangan pada puting payudara perlu untuk mencetuskan refleks oksitosin (let-down reflex); Memerah dengan kerap 

Terima Kasih C!nta: Donut & Coffee

Diterbitkan pada Sunday, 8 February 2009 Pukul 23.41

Iloveme - betul tu! best giler kan kena gentel puting tetek? as for me kalau suami tak suka main tetek, tak suka hisap tetek, tak suka gentel puting tetek, then reason for i divorce dia! kahkahkah! setiap peluang yang ada tetek 

Rangsang Puting Payudara Agar Cepat Bersalin

Diterbitkan pada Tuesday, 10 January 2012 Pukul 0.39

Apakah Anda sedang hamil tua dan tak sabar ingin segera menimang buah hati Anda? Lakukan stimulasi puting payudara untuk mempercepat persalinan.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X