gambar panas and hot nellydia senrose bersama sharnaaz ahmad

Sharnaaz Ahmad / Nelydia Senrose Bakal Digandingkan...

Diterbitkan pada Tuesday, 29 April 2014 Pukul 13.11

Maklum sajalah, semenjak lakonan romantisnya dengan sharnaaz dalam drama BKATC mendapat perhatian, ramai peminat menginginkan sharnaaz dan Nelydia bersama hingga timbul desas-desus mengatakan kononnya 

Kontroversi Nelydia Padam Gambar Qi Razali Di Instagram...

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 2.50

Sejak Qi meluahkan perasaan cemburu melihat foto mesra sharnaaz ahmad dan Nelydia di laman sosial, ramai peminat menganggap hubungan mereka sedang bermasalah.

Sharnaaz Ahmad & Emma Maembong Berlakon Bersama...

Diterbitkan pada Wednesday, 7 May 2014 Pukul 8.19

Setelah Qi Razali cemburu melihat kemesraan yang terjalin antara Nelydia senrose dan sharnaaz ahmad dalam sebuah drama baru-baru ini, kali ini giliran Emma Maembong pula berlakon dengan sharnaaz menerusi 

Kongsi Gambar Bersama Nelydia Senrose, Sharnaaz...

Diterbitkan pada Tuesday, 3 December 2013 Pukul 10.25

Nelydia sharnaaz ahmad. Kalau Abang Nara jadi Qi pun memang panas hati dibuatnya. Menerusi akaun Twitternya, Qi meluahkan kata-kata kecewa yang berbunyi “Celik- celik dah depan mata. Tak payah pening-pening dah. .. hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1. lona says: December 3, 2013 at 12:46 pm. klu aku yg amik gmbr dgn sharnaaz n post kat FB/twitter/IG skali dgn ayat2 jiwang. Agak-agak nyer kontroversi x? ohh sharnaaz.. mcm 

Aksi Mesra Nelydia Dengan Sharnaaz, Qi Razali Tiada Hak...

Diterbitkan pada Thursday, 24 April 2014 Pukul 4.35

Elydia perjelas isu agenda mesra dengan sharnaaz - Pelakon sedang meningkat naik, Nelydia senrose menjelaskan bahawa keputusan untuk menerima sesebuah tawaran.

Qi Razali Komen Isu Nelydia Senrose Padam Gambarnya...

Diterbitkan pada Saturday, 1 March 2014 Pukul 2.03

Perkara tersebut menimbulkan tanda tanya di kalangan peminat sehingga timbul komen-komen negatif yang menyalahkan sharnaaz ahmad sebagai punca Nelydia sanggup memadam kesemua gambar Qi Razali.

Nelydia Senrose Mengaku Babak Mesra Dengan Sharnaaz...

Diterbitkan pada Wednesday, 23 April 2014 Pukul 19.33

Kontroversi itu turut membabitkan kekasihnya, Qi Razali yang cemburu dengan gandingan Nelydia dalam drama tersebut, sharnaaz ahmad. Qi Razali didakwa kurang senang melihat kemesraan Nelydia dan sharnaaz.

Saya Ada Bukti Uqasha Jalin Hubungan Sulit Dengan...

Diterbitkan pada Thursday, 24 October 2013 Pukul 8.55

Namun begitu, saya tidak menyangka pula dia tiba-tiba mengambil keputusan untuk menjalinkan hubungan dengan sharnaaz ahmad dan sudah tentu ia suatu perkara yang sukar untuk diterima. .. uqasha ni msh mude lagi, cantik, putih, tinggi, style tinggilah.. die dan adek die nellydia senrose tak sepadan pon, dapat kekasih berserabai, mcm tak ade jantan laen, inikan si sahnaaz pula nak di cari ganti. hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 12.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X