gambar panas and hot nellydia senrose bersama sharnaaz ahmad

Pekin Ibrahim & Uqasha Senrose Kahwin Tahun Hadapan

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 13.18

Berkata kepada Sinar Harian hari ini, Pekin bercerita mengenai perancangannya bersama Uqasha. Kata Pekin:- .. @laukku cukup masin….kau boleh tak kalau takpare nelydia dgn emma, dua2 tu seksi, dua2 cantik and dua2 perangai sama kot…tapi nelydia tak hipokrit mcm emma tu…dicakapnya itu gambar masa dia 14tahun wtf, best lagi nelydia . 0. sharnaaz ahmad Nafi Dakwaan Jadi Punca Keretakan Hubungan Uqasha & Pekin | Informasi Dot My says:.

Aksi Mesra Nelydia Dengan Sharnaaz, Qi Razali Tiada Hak...

Diterbitkan pada Thursday, 24 April 2014 Pukul 4.35

Elydia perjelas isu agenda mesra dengan sharnaaz - Pelakon sedang meningkat naik, Nelydia senrose menjelaskan bahawa keputusan untuk menerima sesebuah tawaran.

Saya Ada Bukti Uqasha Jalin Hubungan Sulit Dengan...

Diterbitkan pada Thursday, 24 October 2013 Pukul 8.55

Namun begitu, saya tidak menyangka pula dia tiba-tiba mengambil keputusan untuk menjalinkan hubungan dengan sharnaaz ahmad dan sudah tentu ia suatu perkara yang sukar untuk diterima. .. uqasha ni msh mude lagi, cantik, putih, tinggi, style tinggilah.. die dan adek die nellydia senrose tak sepadan pon, dapat kekasih berserabai, mcm tak ade jantan laen, inikan si sahnaaz pula nak di cari ganti. hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 12.

Kongsi Gambar Bersama Nelydia Senrose, Sharnaaz...

Diterbitkan pada Tuesday, 3 December 2013 Pukul 10.25

Nelydia sharnaaz ahmad. Kalau Abang Nara jadi Qi pun memang panas hati dibuatnya. Menerusi akaun Twitternya, Qi meluahkan kata-kata kecewa yang berbunyi “Celik- celik dah depan mata. Tak payah pening-pening dah. .. hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1. lona says: December 3, 2013 at 12:46 pm. klu aku yg amik gmbr dgn sharnaaz n post kat FB/twitter/IG skali dgn ayat2 jiwang. Agak-agak nyer kontroversi x? ohh sharnaaz.. mcm 

Sharnaaz Ahmad & Emma Maembong Berlakon Bersama...

Diterbitkan pada Wednesday, 7 May 2014 Pukul 8.19

Setelah Qi Razali cemburu melihat kemesraan yang terjalin antara Nelydia senrose dan sharnaaz ahmad dalam sebuah drama baru-baru ini, kali ini giliran Emma Maembong pula berlakon dengan sharnaaz menerusi 

Kontroversi Nelydia Padam Gambar Qi Razali Di Instagram...

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 2.50

Sejak Qi meluahkan perasaan cemburu melihat foto mesra sharnaaz ahmad dan Nelydia di laman sosial, ramai peminat menganggap hubungan mereka sedang bermasalah.

Gambar Aksi Romatis Nelydia Senrose Dan Sharnaaz

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 11.56

Pelakon dan pengacara Qi Razali meluahkan rasa terkilan dengan perbuatan sharnaaz ahmad yang kerap kali memuatnaik gambar mesra bersama kekasihnya, Nelydia senrose di Instagram, kini sharnaaz pula mengambil 

(15 Gambar)nelydia Senrose, Kini Popular Dengan...

Diterbitkan pada Wednesday, 23 January 2013 Pukul 8.14

Nelydia senrose. Semoga bintang Nelydia senrose akan lebih bersinar pada tahun 2013. Kekalkan prestasi dan jangan popular kerana kontroversi. Lagi 13 keping gambar siel Nelydia senrose dengan membaca entri ini sepenuhnya. January 24, 2013 at 12:06 am. seksi gila kan? Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1. boo says: January 23, 2013 at 10:03 pm. poyo la kelantan..bajet bagus. hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 8.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X