What's New?

foto preity zinta nampak puting

Gambar Seksi Nurul Syuhada Nurul Ain

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2009 Pukul 1.52

Patutla Mejar Faiz tak sabar nak kawin dengan Nurul Syuhada Nurul Ain nie. Manja tue posing dia. Awak nampak pinklah. Hehehe. aku terbayang preity zinta la ada iras2 per…. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2. BAMBAM says: May 28, 2009 at 2:08 pm. comey2… Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2. aries_april says: May 28, 2009 at 10:12 am. aries mmg mnt kat dia…. mka dia iras2x .. comel tul la dia ni… mcm preety zinta.. gambaq ni cam 

Bicara Tanpa Suara: Artis Bollywood Tanpa Mekap...

Diterbitkan pada Tuesday, 21 June 2011 Pukul 1.49

Artis Bollywood tanpa mekap.. Aishwarya Rai. Amisha Patel. Amrita Arora Khan. Bipasha Basu. Esha Deol. Kajol. Karisma Kapoor & Kareena Kapoor. Katrina Kaif. Lara Dutta. Preity Zinta. Priyanka Chopra. Rani Mukhrejee. Sushmita Sen & Urmila. Vidya Balan. pada 9:49 AM Popular Posts. Tudung Dr Mashitah Makin Pendek.. aritu aku ada tengok facebook Ustazah Mashitah nramai komen dekat gambar die yang nampak ''puting''.. tapi dia dah padam budak umur 14 tahun 

Preity Zinta Buat Laporan Polis Dakwa Dicabul Teman Lelaki...

Diterbitkan pada Saturday, 14 June 2014 Pukul 16.19

Pelakon popular Bollywood Preity Zinta telah memfailkan satu laporan polis mendakwa dia telah dicabul, didera dan diugut oleh bekas teman lelakinya pada satu perlawanan kriket Liga Perdana India (IPL), kata seorang 

Sebalik Tirai: 24 Pelakon Wanita Bollywood Tanpa Make Up

Diterbitkan pada Sunday, 27 October 2013 Pukul 17.34

Preity Zinta Without Makeup. Lara Dutta Without Makeup. Katrina Kaif Without Makeup. Kareena Kapoor and Karishma Kapoor Without Makeup. Kajol Without Makeup. Isha Kopikar Without Makeup. Esha Deol Without Makeup. Amrita Arora . Puting Yana Samsudin Tertonjol Dalam Salah Satu Babak Adnan Sempit 3 !! Sinopsis Manohara yang namanya melonjak naik seperti roket ini nampaknya tidak segan silu untuk menunjukkan buah dadanya kepada umum.

Rileks~ Tenang~: 7 Artis Wanita Mempunyai Lesung Pipit...

Diterbitkan pada Sunday, 25 March 2012 Pukul 8.12

2. Preity Zinta . Foto bogel dan tak bogel Noor Melia Aimiellia. Gossip paling panas tahun 2012. 'Wanita bogel' dalam sebuah klip video yang tersebar di internet dikaitkan dengan heroin filem Karip tanda-tanda penyakit 

Pihak Penaja Harus Beri Peluang Sama Rata Kepada Artis...

Diterbitkan pada Friday, 15 February 2013 Pukul 1.40

body ct ni, bonjolan TERSERLAH di SITU SANA SINI.. tp tang perot, kempes lak.. aiiiyyyoooo…, kena sarong 'koset' 1 badanlah baru tk nampak bonjolan2 tu. bukan tang perot je.. huahuahuahuahuaa….. Like or Dislike: .. Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 1. Aynara Sharina says: February 15, 2013 at 11:55 am. Ct cam Preity Zinta ~ tomeyy.. (^^,). Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 15. bee says: February 15, 2013 at 

7 Artis Wanita Mempunyai Lesung Pipit Paling Seksi...

Diterbitkan pada Saturday, 10 March 2012 Pukul 8.00

2. PREITY ZINTA . Penyanyi dangdut Citra Yunita yang terlibat kasus narkoba mendapat masalah lagi dengan beredarnya foto-foto toplessnya di internet. Foto y Ciri-Ciri Gadis Yang Payudaranya Sudah Disentuh Atau 

Pembedahan Plastik 16 Artis Bollywood (18 Gambar...

Diterbitkan pada Friday, 2 November 2012 Pukul 6.27

Preity Zinta - facial fillers. Sushmita Sen - silicon implants. Kareena Kapoor - nose job & cheek bones. Aamir Khan - facelift & fillers. Sridevi - nose job. Ayesha Takia - silicon implants. Mallika Sherawat - silicon implants

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -