What's New?

foto ngisap payudara dan jilat memek

14 Tips Tarik Suami Ke Ranjang

Diterbitkan pada Saturday, 7 July 2007 Pukul 3.37

Kadang2 tu time nak rangsangkan isteri…aku taruk krim chocolat kat payudara istri dan srurrrrppp. Ok tau …cuba korang try. Mesti bestnyer. Satu lagi…kawasan rangsangan perempuan selain kat bawah .. hmpphh kolom terus jer batang suami masing masing sampai dia pancutkan mani..and then jilat ,hisap dan telan maninyer semua .. habis cerita bbeessttt tau.. Balas. NORAA. says: September 8, 2008 at 1:41 pm. SEMALAMKAN LEPAS BUKA JER KITORANG 

Hukum Oral Seks

Diterbitkan pada Tuesday, 8 May 2012 Pukul 13.46

Dari Malik dari Yahya bin Sa'id berkata, “Seorang lelaki bertanya kepada Abu Musa Al Asy'ari; “Saya pernah menghisap payudara isteriku hingga air susunya masuk ke dalam perutku?” Abu Musa menjawab; “Menurutku 

[supergeneration Nc+21 Haesica] Be My Assistant

Diterbitkan pada Tuesday, 21 August 2012 Pukul 6.03

Donghae langsung menghisap kulit leher mulus milik gadis itu lalu ia mulai menghisap payudara kanan Jessica dan memilih putting yang kiri dengan jemarinya. “Mendesahlah nona Jung” “Arghhhh…. Hoshhhh… And… Andwaeehhhh… Haeee… Ahhhhhh…” Donghae . Reply. Yuka'sie S♥neXotics ELFishy oppadeul ♚ · August 21, 2012. posternya itu loh, hem.. saya mencintai banget itu foto. oppa hae sexy bnget *plak unnie sica kayak cuma pakai anduk yang di 

Mengenal

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2009 Pukul 16.57

INILAH 48 HAL UNIK SEPUTAR SEKS DISELURUH DUNIA, UNTUK LEBIH JELASNYA MARI KITA LIHAT PENJELASANYA DIBAWAH INI : 1. versi lain payudara sejak dulu ukuran dan bntk payudara jadi simbol kecantikan.

Egoist

Diterbitkan pada Friday, 13 June 2014 Pukul 13.02

Puas dengan payudara, Baekhyun kembati turun kearea bawah milik Eunjin, ia mengelus dinding vagina Eunjin lembut yang masih dibalut dengan celana dalam. Ia merasakan sesuatu, tangan Baekhyun merasakan sesuatu yang basah. “kau sudah basah rupanya” Lidah Baekhyun masuk kelubang vagina Eunjin, dan sesekali bibirnya menghisap klitoris Eunjin. Eunjin menarik kepala Baekhyun agar memperdalam service-nya itu. Sesekali Eunjin mengangkat 

Benarkah Menghisap Vagina Dapat Menyelamatkan...

Diterbitkan pada Sunday, 10 July 2011 Pukul 18.20

Benarkah Menghisap Vagina dapat menyelamatkan Perempuan dari Kanker servik? Jum'at, 27 Mei 2011 16:00 WIta  Laporan Wartawan Tribunnews.com, Fajar Pratama TRIBUN-MEDAN.com, JAKARTA - Pada hari kamis 

Pria Akan Panjang Umur Dengan Hirup Cairan Wanita...

Diterbitkan pada Sunday, 4 December 2011 Pukul 14.16

“Tiga puncak” itu menunjuk pada lidah dan bibir, dua payudara, dan bukit venus alias vagina pada tubuh wanita. Sedangkan, “persembahan besar” adalah merujuk pada macam pengeluaran yang dialirkan tiga puncak tadi 

Membelai Buah Dada Wanita

Diterbitkan pada Tuesday, 17 April 2007 Pukul 10.23

kepada seme girl, info terbaru melaporkan deodorant bleh menyebabkan cancer payudara coz bahan chemical nyer bleh meresap kedalam ketiak dan berkumpul di buah dada dan menyebabkan cancer..so, moral di sini ialah, pakailah bedak Nak citer lebih2 cara belaian buah dada ni mmg la susah sbb kang stim lak korang baca, tapi ia bukan setakat jilat puting, nyunyut, isap dan ramas aja.. malahan dlm bab asas mengusap buah dada ni sahaja ada berbagai 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -