What's New?

foto abg jilatin nenen

Rasa Hati: Dilema Tempoh Peralihan

Diterbitkan pada Saturday, 7 January 2012 Pukul 8.25

Bukan macam budak sekolah rendah yang tak tau apa-apa, walaupun syikin punya nenen belum tumbuh besar betul-betul lagi. tapi syikin kena la pakai bra tu, tutup, malu tau nanti orang tengok" " syikin taknak . aku pun xtau aku dah matang belum padahal umur dah 24.tp aku akan rasa xmatang bila aku ade dgn abg2 aku dengan serta merta aku jadi budak2 balik.jadi mcm xtau ape2, ikut je pe dorg suruhhahaha. syg abg ngah n abg chik aku! Reply 

Apa Motif Si Syafiqah Amanda Nie Ambil Gambar Macam...

Diterbitkan pada Tuesday, 8 March 2011 Pukul 13.14

March 8, 2011 at 2:25 pm. TEMA majalah mangga mmg cm ni abg nara… pmpuan tu pnye alasan pn da tau..dye akn ckp “PHOTOGRAPHER yg suruh” artis cm ni pnye mentaliti kurang :). Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 

Gaya Pacaran Remaja Abg Jaman Sekarang

Diterbitkan pada Thursday, 19 July 2012 Pukul 11.42

Gaya Pacaran Remaja ABG Jaman Sekarang? Kalo ngomongin cara pacaran anak muda (remaja ABG) jaman sekarang, mungkin udah jadi "Rahasia Umum". Karna hampir semua orang tau gimana "Gaya Pacaran Remaja 

Panasss 18sx!!! Gadis Rakam Video Tunjuk Nenen Cup C...

Diterbitkan pada Saturday, 26 May 2012 Pukul 22.45

Siap bangga lagi sebab berjaya besarkan nenen sampai saiz cup C..!!! Heh! Apa la punya samdol amoi ni..! Besarkan nenen pun nak rakam dan tunjuk kat boyfriend dia..! Heh! Sekali..boyfriend dia dah uploadkan video tu kat 

14 Tips Tarik Suami Ke Ranjang

Diterbitkan pada Saturday, 7 July 2007 Pukul 10.37

caranya sentiasa sayang kan suami cium peluk dan bisik ” abg…mama nak batang keras yang tumpul ni…ha suami pun mesti gembira sb dapt memberi kepuasan pada isteri. cb u x kasi istri sex dl, kat dia nak, biar dia berang, abiz tu barulah u cite kat dia, if u rase ada yg kurang, x puas rasenye, nak minta istri u kulum or jilat u punya btg, if istri u enggan jua, u cakap ja istri u friend mau buat tu kat dia, n u juga mau, if istri u enggan jua u ancam ja u kan main 

Foto Justin Bieber \'emut\' Payudara Penari Telanjang Beredar

Diterbitkan pada Sunday, 2 February 2014 Pukul 14.41

Seakan tak peduli dengan berbagai kasus yang tengah membelitnya, penyanyi belum genap 20 tahun ini kembali membuat sensasi. Ini dipicu beredarnya foto menghebohkansaat dia tengah nenen payudara seorang penari 

Tak Buat Pembedahan Plastik, Perubahan Kerana Produk...

Diterbitkan pada Thursday, 8 May 2014 Pukul 15.09

hahhahhaha…sumpah ayt abg nara paling geli. ni la name retis xtw malu. tu pon nk tnjuk kt org..heran betol la aku. patot produk tu sswai tok org da kawen. yela nk tnjuk kt suami. amek shila ni buat ape. buat stim je. Well-loved. . fuyyooo apak besar baq ang….. kalu aku dapat ni, tak puas di ramas2 jilat hisap nyonyot semua la… bingai nye pompuan ni…. tetek jugak yang nak di tunjuknya… untung la si tatu tu boleh ramas2 hisap2 hari2… hahahaaa…. Well-loved.

Miera Liyana Mohon Maaf Kerana Memakai Baju Seksi

Diterbitkan pada Sunday, 20 March 2011 Pukul 23.32

helo makcik…u mintak maaf ngan sape?mintak maaf dgn ALLAH la…kalo aku jumpe depan2 nak je aku cucuk2 ngan garfu..biar dia rasa hint azab kena gantung nenen tu kat neraka nanti..huh..sori la teremosi sikit.. Well-loved. . Salam Abg Nara, seperti saya katakan sebelum ini, dia masih dikira remaja, dalam usia sebegitu muda, pasti akan ada khilaf dalam kehidupan. Tahniah buat mereka yang sudi menegur dengan tatacara terbaik dan berhemah. Bagi yang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.