What's New?

foto abg jilatin nenen

Panasss 18sx!!! Gadis Rakam Video Tunjuk Nenen Cup C...

Diterbitkan pada Saturday, 26 May 2012 Pukul 22.45

Siap bangga lagi sebab berjaya besarkan nenen sampai saiz cup C..!!! Heh! Apa la punya samdol amoi ni..! Besarkan nenen pun nak rakam dan tunjuk kat boyfriend dia..! Heh! Sekali..boyfriend dia dah uploadkan video tu kat 

(17 Gambar)majlis Pertunangan Arniesha Azureen, Anak...

Diterbitkan pada Wednesday, 31 October 2012 Pukul 14.26

jgn lupe jaga anak2 dara sekililing kita jugak..jgn ralit duk sebok hal anak org kt blog gosip je….xmalu ke nnti jilat ludah sendiri… . rosyam noor ade, cuma gmba kat sini bukan lah gmba keseluruhan majlis, mmg before this abg rosyam x suka sgt nk tnjuk2 gmba wife and anak2 dia, tunang aznureen ni anak orang kaya kat melaka, tu korang tgk dia pkai tudung, klau dia free hair pastu dress up biasa je x nmpak la tua spt yg korang duk kata tu, malah nmpak sweet 

Yuna Terguris Dituduh Punca Lagu Dwihati Gagal Ke Ajl28

Diterbitkan pada Tuesday, 17 December 2013 Pukul 12.52

sore mcm katak nak mampus. seriously, kenapa nak agungkan sgt international yg suka yuna ni. ko knal justin bieber,miley crus,minaj, taylor swift etc? dieorg sgt famous, tp talentwise=nothing. sama level la ngan yuna…mentang2 die compose lagu terus jilat tapak kaki geli i… Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2. Anonymous says: .. Rupanya abg aizat yg buat, patutlah tak sedap.. Rasanya yuna terpaksa duet dgn aizat ni.. Yelah dah kawan kan, lagipun 

Miera Liyana Mohon Maaf Kerana Memakai Baju Seksi

Diterbitkan pada Sunday, 20 March 2011 Pukul 23.32

helo makcik…u mintak maaf ngan sape?mintak maaf dgn ALLAH la…kalo aku jumpe depan2 nak je aku cucuk2 ngan garfu..biar dia rasa hint azab kena gantung nenen tu kat neraka nanti..huh..sori la teremosi sikit.. Well-loved. . Salam Abg Nara, seperti saya katakan sebelum ini, dia masih dikira remaja, dalam usia sebegitu muda, pasti akan ada khilaf dalam kehidupan. Tahniah buat mereka yang sudi menegur dengan tatacara terbaik dan berhemah. Bagi yang 

Rasa Hati: Dilema Tempoh Peralihan

Diterbitkan pada Saturday, 7 January 2012 Pukul 8.25

Bukan macam budak sekolah rendah yang tak tau apa-apa, walaupun syikin punya nenen belum tumbuh besar betul-betul lagi. tapi syikin kena la pakai bra tu, tutup, malu tau nanti orang tengok" " syikin taknak . aku pun xtau aku dah matang belum padahal umur dah 24.tp aku akan rasa xmatang bila aku ade dgn abg2 aku dengan serta merta aku jadi budak2 balik.jadi mcm xtau ape2, ikut je pe dorg suruhhahaha. syg abg ngah n abg chik aku! Reply 

Foto Justin Bieber \'emut\' Payudara Penari Telanjang Beredar

Diterbitkan pada Sunday, 2 February 2014 Pukul 14.41

Seakan tak peduli dengan berbagai kasus yang tengah membelitnya, penyanyi belum genap 20 tahun ini kembali membuat sensasi. Ini dipicu beredarnya foto menghebohkansaat dia tengah nenen payudara seorang penari 

14 Tips Tarik Suami Ke Ranjang

Diterbitkan pada Saturday, 7 July 2007 Pukul 10.37

caranya sentiasa sayang kan suami cium peluk dan bisik ” abg…mama nak batang keras yang tumpul ni…ha suami pun mesti gembira sb dapt memberi kepuasan pada isteri. cb u x kasi istri sex dl, kat dia nak, biar dia berang, abiz tu barulah u cite kat dia, if u rase ada yg kurang, x puas rasenye, nak minta istri u kulum or jilat u punya btg, if istri u enggan jua, u cakap ja istri u friend mau buat tu kat dia, n u juga mau, if istri u enggan jua u ancam ja u kan main 

Gaya Pacaran Remaja Abg Jaman Sekarang

Diterbitkan pada Thursday, 19 July 2012 Pukul 11.42

Gaya Pacaran Remaja ABG Jaman Sekarang? Kalo ngomongin cara pacaran anak muda (remaja ABG) jaman sekarang, mungkin udah jadi "Rahasia Umum". Karna hampir semua orang tau gimana "Gaya Pacaran Remaja 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -