What's New?

foto abg jilatin nenen

Yuna Terguris Dituduh Punca Lagu Dwihati Gagal Ke Ajl28

Diterbitkan pada Tuesday, 17 December 2013 Pukul 5.52

sore mcm katak nak mampus. seriously, kenapa nak agungkan sgt international yg suka yuna ni. ko knal justin bieber,miley crus,minaj, taylor swift etc? dieorg sgt famous, tp talentwise=nothing. sama level la ngan yuna…mentang2 die compose lagu terus jilat tapak kaki geli i… Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2. Anonymous says: .. Rupanya abg aizat yg buat, patutlah tak sedap.. Rasanya yuna terpaksa duet dgn aizat ni.. Yelah dah kawan kan, lagipun 

Sesalju Bayu: Hukum Hisap Zakar Suami

Diterbitkan pada Tuesday, 21 December 2010 Pukul 1.15

kalo dia malu nk hisap, kita jilat dulu dia dah rsa mcmna sdepnya, bru dia faham. kalo dia tak nk jgk smpan kat kpala bwah susu manis nah apa mcm,,,. Balas .. Bestt woobaru adil!!abg menjilat adik menghisap!!! Balas 

Kapan C..??

Diterbitkan pada Thursday, 17 May 2012 Pukul 3.46

contoh pencet air susuku keluar, foto fentil susu keluar air, isap asi cewek nikmat, isep payudara, minta nete mamah ml, nenen janda keluar asi, netek asi ibu hamil, nikmatnya hisap susu janda, payudara di pencet, payudara 

Gaya Pacaran Remaja Abg Jaman Sekarang

Diterbitkan pada Thursday, 19 July 2012 Pukul 4.42

Gaya Pacaran Remaja ABG Jaman Sekarang? Kalo ngomongin cara pacaran anak muda (remaja ABG) jaman sekarang, mungkin udah jadi "Rahasia Umum". Karna hampir semua orang tau gimana "Gaya Pacaran Remaja 

(17 Gambar)hetty Sarlene Kongsi Gambar Mesra Bersama

Diterbitkan pada Monday, 11 March 2013 Pukul 1.56

i rasa si anoymous ni nak kata yg si birah hetty kutty nih dah kawin dgn mamat nih setelah lama bertunangan…then anoymous nak kata yg si abg nara bontot kuali nih very the outdated lambat updated pasal betina birah nih 

Miera Liyana Mohon Maaf Kerana Memakai Baju Seksi

Diterbitkan pada Sunday, 20 March 2011 Pukul 16.32

helo makcik…u mintak maaf ngan sape?mintak maaf dgn ALLAH la…kalo aku jumpe depan2 nak je aku cucuk2 ngan garfu..biar dia rasa hint azab kena gantung nenen tu kat neraka nanti..huh..sori la teremosi sikit.. Well-loved. . Salam Abg Nara, seperti saya katakan sebelum ini, dia masih dikira remaja, dalam usia sebegitu muda, pasti akan ada khilaf dalam kehidupan. Tahniah buat mereka yang sudi menegur dengan tatacara terbaik dan berhemah. Bagi yang 

Tak Buat Pembedahan Plastik, Perubahan Kerana Produk...

Diterbitkan pada Thursday, 8 May 2014 Pukul 8.09

hahhahhaha…sumpah ayt abg nara paling geli. ni la name retis xtw malu. tu pon nk tnjuk kt org..heran betol la aku. patot produk tu sswai tok org da kawen. yela nk tnjuk kt suami. amek shila ni buat ape. buat stim je. Well-loved. . fuyyooo apak besar baq ang….. kalu aku dapat ni, tak puas di ramas2 jilat hisap nyonyot semua la… bingai nye pompuan ni…. tetek jugak yang nak di tunjuknya… untung la si tatu tu boleh ramas2 hisap2 hari2… hahahaaa…. Well-loved.

14 Tips Tarik Suami Ke Ranjang

Diterbitkan pada Saturday, 7 July 2007 Pukul 3.37

caranya sentiasa sayang kan suami cium peluk dan bisik ” abg…mama nak batang keras yang tumpul ni…ha suami pun mesti gembira sb dapt memberi kepuasan pada isteri. cb u x kasi istri sex dl, kat dia nak, biar dia berang, abiz tu barulah u cite kat dia, if u rase ada yg kurang, x puas rasenye, nak minta istri u kulum or jilat u punya btg, if istri u enggan jua, u cakap ja istri u friend mau buat tu kat dia, n u juga mau, if istri u enggan jua u ancam ja u kan main 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -