What's New?

fabel kancil lan keong

Kancil Lan Keong

Diterbitkan pada Saturday, 13 August 2016 Pukul 10.37

Kancil Lan Keong - Download as Word Doc (.doc / .docx), PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online.Kancil terus ditangkep lan dikerangkeng nganggo kurungan pitik lan dijaga karo si Bruno, asune mbok Rana. Dasar Bruno kuwi asu preman, .

Putra Pesanggerahan: Kancil Lan Keong

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 2.22

Esuk esuk keong lan kanca kancane wus sumadya kabeh, sadurunge kancil teko kabeh wus padha siap baris sak dawane kali, Ora wetara suwe kancil tekaPerlombaan lari antara Kancil dan Siput baru saja usai. Dongeng Bahasa Jawa: Kancil lan Manuk Blekok Sing Wicaksana..

Cerita Rakyat Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2016 Pukul 23.59

Cerita Rakyat Bahasa Jawa - KANCIL LAN MERAK - Terimakasih Atas Kunjungannya. KANCIL LAN MERAK. Merak pancen seneng macak. Mula tansah nengsemake..

Kisah Si Kancil Dan Si Keong

Diterbitkan pada Saturday, 10 September 2016 Pukul 8.52

KISAH SI KANCIL DAN SI KEONG. Pada suatu hari si kancil nampak ngantuk sekali. Matanya serasa berat sekali untuk dibuka. “Aaa.rrrrgh”, si kancil nampak .

Fabel Kancil Lan Merak

Diterbitkan pada Saturday, 3 September 2016 Pukul 15.56

Fabel Kancil Lan Merak Dongeng Fabel Bahasa Jawa Kancil Lan | Firasatku.Tk Kumpulan rakyat-bahasa-jawa-keong-mas-jaka-tarub-rawa-pening Fabel kancil mencuri.

Fabel Kancil Dan Siput Lomba Lari

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 1.18

FABEL KANCIL DAN SIPUT LOMBA LARI. Suatu hari kancil bertemu dengan siput dipinggir kali. FABEL KEONG JUARA LARI; FABEL KERA DAN KANCIL; FABEL KERA DAN KATAK;.

Wong Jowo: Dongeng Basa Jawa (kancil Lan Merak)

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 8.20

Dongeng Basa Jawa (Kancil lan Merak) Dongeng Bahasa Jawa => Kancil dan Merak: FABEL ( 22 ) KAWI ( 22 .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.