fabel kancil lan keong

Kancil Karo Monyet Cerita Dengan Bahasa Jawa D

Diterbitkan pada Sunday, 10 June 2012 Pukul 10.01

kancil Karo Monyet cerita dengan Bahasa Jawa Terimakasih Atas Kunjungannya kancil Karo Monyet Ing sawijine dina ing rimba ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine Kabeh kewan nduweni

Cintia Alifa Gatri Fabel Kancil Karo Baya

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2011 Pukul 13.07

Sawise mangan kancil pengen ngombe nang kali Lagi enak enak ngombe sikile kancil kroso ana sing nyekeli Iki sapa sing nggeret sikilku iki culana yen kepengin apa kondoa wae ora ndadak nggeret sikilku

Kancil Nyolong Timun Tunjungs Blog

Diterbitkan pada Saturday, 21 January 2012 Pukul 23.15

Tangan kiwane uga dadi melu tumemplek kelet ana ing wong wongan kancil sangsaya nesu rumangsa di cekel karo wong wongan banjur nendhangake sikil kiwa lan sikil tengene ana ing wong wongan Saiki kancil wis

Kumpulan Cerita Jawa Kancil Karo Monyet

Diterbitkan pada Wednesday, 24 March 2010 Pukul 10.53

kancil Karo Monyet Biyen nalika eyang esih urip lan aku esih alit nanging saiki eyang uwis seda Meh saben nalika arep mapan turu eyang mesti nyeritakaken cerita mbuh kue cerita sejarah jamane perang utawa

Sepdhyo Wahyus Blog Certia Bahasa Jawa Fabel Kancil

Diterbitkan pada Monday, 6 February 2012 Pukul 15.54

Certia Bahasa Jawa fabel kancil lan Baya Ana ing sawijining dina kancil mlaku mlaku ana ing pinggir kali Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe Wis wiwit wingi kancil ora kelebon panganan babar pisan

Abatos Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Tuesday, 12 April 2011 Pukul 21.08

Ana ing sawijining dina kancil mlaku mlaku ana ing pinggir kali Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe Wis wiwit wingi kancil ora mangan apa apa amarga timun kang ditanduri pak tani padha cmati gabug

Kancil Lan Merak Jaya Baya

Diterbitkan pada Friday, 8 September 2006 Pukul 23.21

Mula ora sithik tangga teparo padha mara nyang omahe Merak saperlu sinau ngadi busana lan ngadi salira Aku pengin supaya bisa nduweni sandhangan wulu kaya kowe Rak ujare kancil marang Merak Sandhangan

Ijoo Berbagi Pada Semua Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Wednesday, 15 December 2010 Pukul 11.52

kancil rumangsa wis ora tentrem Ing alas kono dadi buron kewan kewan liyane Wis akeh kewan sing diapusi Ula gajag lan macan kebeh wis tau diapusi Kabeh kancane diakon mateni yen ketemu kancil Mulaye kancil tansah mlayu

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X