What's New?

fabel kancil lan keong

Fabel Kancil Dan Siput Lomba Lari | Fix My World

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Suatu hari kancil bertemu dengan siput dipinggir kali. Melihat siput merangkak dengan lambatnya, sang kancil dengan sombong dan angkuhnya berkata..

Dongeng Bahasa Jawa: Kancil Lan Manuk Blekok Sing Wicaksana.

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

1 Ags 2015 Dongeng Bahasa Jawa: Kancil lan Manuk Blekok Sing Wicaksana. " Senenganku mangan iwak, kodok, keong, lan kewan-kewan cilik ning .

Cerita Rakyat Bahasa Jawa, Keong Mas, Jaka Tarub, Rawa Pening

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

8 Jun 2014 Cerita Rakyat dalam versi Bahasa Jawa, Keong Mas, Jaka Tarub, Rawa Pening. Putra kakungipun ingkang sampun ngancik dewasa lan naminipun inggih menika . Kumpulan Dongeng, Saga, Mitos, Legenda, dan Fabel..

Dongeng Bahasa Jawa - Kancil Nyolong Timun » Lokerseni

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

7 Mar 2013 Pokoke si Kancil mikir, cepet utawa suwi aku kudu nyolong timun lan semangkane mbok Randa. Tapi dasar pikirane Kancil sing pinter, .

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing Rebutan Endog

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

23 Feb 2014 Suwiji dina Sang Kancil lagi mlaku-mlaku ning kidul Pasar Bantul. Dheweke weruh langit isih peteng, kamangka saiki wis jam sepuluh awan..

Dongeng Sang Kancil Dan Siput Berlomba Lari (1)

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

4 Feb 2008 Perlombaan lari antara Kancil dan Siput baru saja usai. Tidak seperti . Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil lan pitik sing rebutan endog..

Cerita Rakyat Keong Mas - Legenda Nusantara » Lokerseni

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

20 Ags 2013 Cerita Rakyat Keong Mas - Legenda Nusantara. Cerpen Persahabatan, Dongeng Bahasa Jawa - Kancil lan Merak dan Cerpen Romant ..

Abato's: Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

12 April 2011 Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -