fabel kancil lan keong

Nilai Dalam Dongeng Kancil Lan Bango

Diterbitkan pada Monday, 23 December 2013 Pukul 15.00

Pada suatu hari, si kancil mengadakan pesta, semua teman diundang.Tamu yang paling diutamakan adalah si Bangau.Sesudah acara pembukaan hingga akhir, para tamu menikmati suguhan yang telah disediakan.

Cintia Alifa Gatri: Fabel 'kancil Karo Baya'

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2011 Pukul 13.07

Sawise mangan, kancil pengen ngombe nang kali. Lagi enak-enak ngombe,sikile kancil kroso ana sing nyekeli. “Iki sapa sing nggeret sikilku iki ? culana !yen kepengin apa kondoa wae, ora ndadak nggeret sikilku!

Abato's: Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Tuesday, 12 April 2011 Pukul 21.08

Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora mangan apa-apa amarga timun kang ditanduri pak tani padha cmati gabug.

Sepdhyo Wahyu's Blog: Batik Indonesia

Diterbitkan pada Friday, 18 November 2011 Pukul 17.14

SIAPA PENEMU FACEBOOK? SIAPA PENEMU TWITTER? 7 PENEMUAN YANG TAK DI HARAPKAN. Jenis-Jenis Topologi Jaringan. Contoh Artikel Eksposisi. Certia Bahasa Jawa fabel - kancil lan Baya. 69396.

Sepdhyo Wahyu's Blog: Contoh Pidato Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 29 November 2011 Pukul 10.05

Kagem kulo, lingkungan ijo berarti kulo saget main lan seneng-seneng karo konco-konco, manas wonten ngisore srengenge tanpo kuawatir kulit dadi ireng. Kelas dadi nyaman . Certia Bahasa Jawa fabel - kancil lan Baya.

Certia Bahasa Jawa Fabel

Diterbitkan pada Monday, 6 February 2012 Pukul 15.54

Certia Bahasa Jawa fabel - kancil lan Baya. Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora kelebon panganan babar pisan.

Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Sunday, 31 March 2013 Pukul 0.17

kancil lan Baya Prastawa iki kedaden ana ing zaman peteng dhedhet ning Bumi Jawa, ora ana pepadhang saliyane srengenge, lintang lan rembulan, dunya dikebaki tetanduran rungkut lan gedhe-gedhe, nalikane alas isih 

Kumpulan Tugas-tugas Sekolah: Kancil Karo Monyet

Diterbitkan pada Monday, 12 March 2012 Pukul 11.25

Biyen nalika eyang esih urip, lan aku esih alit, nanging saiki eyang uwis seda. Meh saben , nalika arep mapan turu, eyang mesti nyeritakaken cerita, mbuh kue cerita sejarah jamane perang utawa dongeng kewan. Saiki aku 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X