fabel bahasa jawa kancil lan macan

Kancil Dan Harimau Sabuk Dewa Dongeng Menjelang Tidur

Diterbitkan pada Wednesday, 22 April 2009 Pukul 15.21

Pada suatu hari kancil sedang berjalan jalan di hutan ketika sedang asik berjalan jalan sambil makan rumput tiba tiba kancil dikagetkan dengan sura auman di depannya ternyata itu adalah seekor Harimau yang

Kumpulan Cerita Jawa Kancil Karo Monyet

Diterbitkan pada Wednesday, 24 March 2010 Pukul 10.53

kancil Karo Monyet Biyen nalika eyang esih urip lan aku esih alit nanging saiki eyang uwis seda Meh saben nalika arep mapan turu eyang mesti nyeritakaken cerita mbuh kue cerita sejarah jamane perang utawa dongeng kewan Saiki aku arep nyeritakake doneng sing wis diceritakake eyang caritanya ditambahi lagi dong yang banyak jarang ada blog yang posting cerita dalam bahasa jawa di google juga cuma itu2 aja May 14 2011 at 9 11 PM warso said

Kancil Lan Merak Jaya Baya

Diterbitkan pada Friday, 8 September 2006 Pukul 23.21

kancil lan Merak Merak pancen seneng macak Mula tansah nengsemake Wulune katon edi gawe resep kang padha nyawang Mula ora sithik tangga teparo padha mara nyang omahe Merak saperlu sinau ngadi busana lan Wulu wuluku kaya ngene wulu wulumu kaya ngono wulune macan wulune Gajah lan sato kewan liyane ora ana sing padha aduh gara2 g asli jawa jd g nerti nih bahasanya dah di kasih pr bikin dongeng dalam bahasa jawa lagi

Jenis Dongeng Bahasa Jawa Erma Safira Nastiti

Diterbitkan pada Monday, 13 May 2013 Pukul 19.11

jenis dongeng bahasa jawa Jenis Dongeng Fable dongeng sing dadi jejere lakon arupo kewan thuloda kancil nyolong timun manuk glantik lan kancil karo boyo Legenda dongeng kang gegayuan karo dumadining alam kang critane

Kancil Nyolong Timun Tunjungs Blog

Diterbitkan pada Saturday, 21 January 2012 Pukul 23.15

Tangan kiwane uga dadi melu tumemplek kelet ana ing wong wongan kancil sangsaya nesu rumangsa di cekel karo wong wongan banjur nendhangake sikil kiwa lan sikil tengene ana ing wong wongan Saiki kancil wis

Kancil Karo Monyet Cerita Dengan Bahasa Jawa D

Diterbitkan pada Sunday, 10 June 2012 Pukul 10.01

kancil Karo Monyet cerita dengan bahasa jawa Terimakasih Atas Kunjungannya kancil Karo Monyet Ing sawijine dina ing rimba ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine Kabeh kewan nduweni

Cintia Alifa Gatri Fabel Kancil Karo Baya

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2011 Pukul 13.07

Sawise mangan kancil pengen ngombe nang kali Lagi enak enak ngombe sikile kancil kroso ana sing nyekeli Iki sapa sing nggeret sikilku iki culana yen kepengin apa kondoa wae ora ndadak nggeret sikilku

Dongeng Kancil Dan Buaya Mencuri Ketimun Harimau

Diterbitkan pada Saturday, 9 June 2012 Pukul 10.11

Dongeng kancil dan Buaya Mencuri Ketimun Harimau Gajah Tikus Keong Kura Kura Kera Kena Batunya Kerbau dan bahasa jawa dan Inggris baik bdalam kesempatan ini saya akan mensharingkan hasil pencarian saya di dunia

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X