drama melayu lucu

Tikam Lidah: Sampah Ke Drama Melayu?

Diterbitkan pada Saturday, 9 May 2009 Pukul 23.11

Theres a lot of improvement that i can see in malay drama.. sya skrg pn lebih suka menonton drama melayu.. suppose ada 1 chanel yg hanya menyiarkan drama2 melayu, kenapa chanel prima boleh siarkan semua sinetron dari seberang. bermusuhan berpanjangan, kemudian berdendam, takpun menangis, kemudian watak kaya je..tak sah takde Datok datin semua tu. c'mon la. tak de ke drama mcm siri F.R.I.E.N.D.S keor mcm drama lucu at the same time 

Stokin Wangi: Mcm Drama Melayu..

Diterbitkan pada Thursday, 25 November 2010 Pukul 21.49

Mcm drama melayu.. kali ni nk citer sedeh.. sedeh ke citer ni?? ke happy?? ntah.. sedih ak ase.. drama melayu ak memang xsangka-sangka la, Incik Penyu dtg umah ak. sies.. tapi dsbbkan pelepasan debu2 panas oleh Gunung Merapu telah berlaku.. kitorg xjmp pn.. Ak klaskan sebagai lucu ade gak.. sbb tyme dy tga sibuk2 call ak tuh, ak ngh layan citer Korea enset dlm bilik.. pakai headfon lagi tuh.. mampus ak nk degar enset ak.. huhuhu~~. Tapi sian la kat 

Perbezaan Drama Melayu Dan Drama Amerika Syarikat

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 12.33

Memandangkan premis artikel ini adalah untuk dijelaskan bagaimana drama TV dapat merevolusikan individu ke arah progresif seperti menjadi lebih produktif, maka perbandingan antara drama melayu dan drama dari Amerika perlu dijadikan sampel untuk meneliti lakaran seni yang berbeza dan sumbangannya kepada penonton. Perbandingan Plot dan Kalau cerita lucu plak, mesti ada adegan air liur meleleh keluar mulut macam air paip. 10. Cerita Blue dia 

Moshi Moshi: Tonton Drama Melayu Online :benci Vs Cinta...

Diterbitkan pada Monday, 16 September 2013 Pukul 6.16

Suatu hari, Randy terserempak dengan Anang dan mereka membuat keputusan untuk bertukar identiti dan sejak itu pelbagai kisah lucu berlaku apabila masing masing cuba menyesuaikan diri. Gambar: Video: 1-Cinta VS 

Khazanah Melayu : Tonil, Sandiwara, Bangsawan...

Diterbitkan pada Thursday, 19 September 2013 Pukul 18.19

Pancasari. (bersambung). Kategori: KEPRI, KHAZANAH melayu, LINGGA Topik populer pada artikel ini: drama melayu lucu, contoh tonil, naskah drama seora biduan malam, naskah drama melayu, materi tonil 

Monster Glider: Drama Melayu Perisa Korea???

Diterbitkan pada Friday, 8 August 2014 Pukul 12.22

Dalam duk belek-belek cerita online, klik sana klik sini, ada la terklik few drama yang tah apa2, baru intro I dah terus pangkah.. yang antaranya kuat sangat pengaruh korea duk berOppa oppa ngan pakai ala korea buat muka cumil2 mata terkelip2 eiii geli aku. I suka jugak layan korea banyak dah citer2 mereka yang I . Dulu selalu layan cite korea nast yg aku paling suka cite My Girl tu sangat lucu hehe. Skrg dah kurang tengok nda ada masa bah kunu huhu.

Bahasa Melayu Malaysia Lucu Juga Yach!

Diterbitkan pada Saturday, 19 February 2011 Pukul 11.31

Awalnya saya diceritakan dosen dalam sebuah mata kuliah bahasa tentang uniknya bahasa melayu Malaysia seperti 'setrika bumi' untuk silinder, 'lorong k.

Tonton Drama Melayu:jodoh Astro Ria Ep01-13(tamat)+

Diterbitkan pada Thursday, 21 February 2013 Pukul 16.13

Tonton drama melayu:Jodoh Astro Ria Ep01-13(Tamat)+Pelakon+Sinopsis+Lagu Tema. Jodoh Astro Ria Banyak peristiwa lucu yang berlaku sepanjang program terbabit disebabkan keduanya asyik bertelagah. Apakah 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X