What's New?

dongeng parabel pendidikan

Dongéng Wikipédia

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 4.22

Wangenan. Dongéng nyaéta carita anu teu asup akal jeung teu kajadian, biasana osok nyaritakeun kajadian-kajadian jaman baheula. Numutkeun kamus dongéng téh babad .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -