What's New?

doa supaya orang suka sama kita

"kenduri Arwah Itu Wajib? Orang Melayu Kita Sudah

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 8.56

Sikap orang kita yang terlalu cepat menilai dan menghukum orang memang sudah lali sejak dari dulu lagi, bukanlah nak menjatuhkan kaum sendiri. Tetapi apa yang Nafsu kita juga selalu membuatkan kita kelu dan takut untuk bercakap bila berhadapan dengan orang-orang besar atau raja. Sedangkan bercakap benar di hadapan raja yang . “Mengapa sakit saya tidak sembuh-sembuh?” ”Mengapa sakit saya sedemikianberatnya?” “Kenapa mesti saya yang sakit?”   Mungkin inilah sebagianperkataan atau bisikan setan yang terbesit dalam hati or…Tidak mudah mengambil sikap yang tepat saat menghadapi suami atau isteri selingkuh  karena  biasanya pasangan yang  baru ditinggal selingkuhmerasa sangat sakit hati, marah, pikiran kalut  dan  pad….

4 Cara Penting Mengatasi Orang Yang Suka Menjatuhkan

Diterbitkan pada Friday, 9 September 2016 Pukul 19.52

Jihad ini sememangnya sukar. Apa yang boleh kita lakukan bila menghadapi BOB atau orang yang suka menjatuhkan semangat ini?Bagi orang-orang Islam, sembahyang diistilahkan sebagai salat. Dalam islam sendiri, salat merupakan ibadah yang paling utama di antara banyak ibadah-ibadah lain yang . Hai, bertemu kembali di rancang episode kali ini cewaahh hahahah lama weyh tak menulis mungkin ada sesuatu yang menarik minat aku kembali untuk menulis. Sengaja aku biarkan post lama mcm tu, tak nak a…Insyaallah - Jangan pernah menjalanihidup dengan selalu lihat “ke atas”, tapi coba untuk lihat kebawah. Jadibila hal itu anda lakukan, nikmat hidup itu bakal jauh lebih merasaindah meskipun anda….

Koleksi Doa Dan Motivasi Belajar

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 12.23

DOA KECEMERLANGAN PELAJAR. 1) Doa agar dikurniakan kefahaman yang baik dan ingatan yang sempurna (ketika mengulangkaji pelajaran) : “Wahai Tuhanku, kurniakanlah . Supaya tuntutan mereka didengarkan, para mahasiswa dari berbagai universitas me- ngumpulkan teman mereka sebanyak mungkin menuju gedung DPR. Mereka membawa berbagai spanduk, bahkan pengeras suara untu….

Allah Tidak Jauh, Doa Sentiasa Mustajab

Diterbitkan pada Thursday, 8 September 2016 Pukul 19.10

**Artikel lepas tulisan Dr Mohd Asri yang dicadangkan untuk bacaan bersempena dengan Ramadhan ini** ANTARA tanda kasih sayang dan rahmat Allah kepada hamba-hamba-Nya . Semasa aku post 'Siapa nak tahu bagaimana RM50 bertukar menjadi RM50,000 dalam 1 malam', ramai yang mesej melalui Facebook bertanya bagaimana nak melakukannya. Tersembur air kopi aku. Kau orang hadamk….

Contohpantunpuisicerpen.blogspot.co.id

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 0.20

Seorang perempuan muda bertanya kepada ibunya. Ibu, lelaki sejati itu seperti apa? Ibunya terkejut. Ia memandang takjub pada anak yang di luar pengamatannya sudah . Semasa aku post 'Siapa nak tahu bagaimana RM50 bertukar menjadi RM50,000 dalam 1 malam', ramai yang mesej melalui Facebook bertanya bagaimana nak melakukannya. Tersembur air kopi aku. Kau orang hadamk….

Center For Platelet Research Studies

Diterbitkan pada Tuesday, 13 September 2016 Pukul 4.02

The Center for Platelet Research Studies is an internationally recognized multidisciplinary center for the study of platelet function by state of the art methods.. Semasa aku post 'Siapa nak tahu bagaimana RM50 bertukar menjadi RM50,000 dalam 1 malam', ramai yang mesej melalui Facebook bertanya bagaimana nak melakukannya. Tersembur air kopi aku. Kau orang hadamk….

7 Tips Berkesan Melupakan Orang Yang Kita Sayang

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2016 Pukul 14.48

Melupakan orang yang disayangi tidak semudah yang disangka! | Old Memories by lennuk. Melupakan seseorang yang kita sayang bukanlah mudah. Kadangkala hati kuat untuk . (tanya sama abang keretamayat-) Soalan pembaca:  Assalamualaikum. Maaf mengganggu saudara HamkaSaya ada soalan nak tanya. Semoga saudara hamka tak keberatan untuk jawab.Soalan saya macam mana kita nak….

6 Ciri-ciri Orang Yang Mencintaimu Diam Diam ~ Madjongke

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2016 Pukul 10.16

Judul: 6 Ciri-ciri Orang Yang Mencintaimu Diam Diam Deskripsi: Kita tidak akan pernah mengira jika ada seorang teman atau bahkan sahabat yang secara diam-diam meny. Semasa aku post ‘Siapa nak tahu bagaimana RM50 bertukar menjadi RM50,000 dalam 1 malam’, ramai yang mesej melalui Facebook bertanya bagaimana nak melakukannya. Tersembur air kopi aku. Kau orang hadamk….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.