What's New?

doa supaya orang suka sama kita

Doa Melawan Kekuatan Kegelapan

Diterbitkan pada Tuesday, 24 May 2016 Pukul 17.42

DOA-DOA PERMOHONAN PRIBADI Dalam pergulatan melawan kekuatan kegelapan. 1). Ya Tuhan Allah, kasihanilah aku, hamba-Mu. Aku ini bagaikan wadah tak berguna Karena . Saat itu saya mengungkapkan kecemburuan saya pada Mbak Dewi Yull yang bisa menimang anak lagi tahun ini. Sedangkan saya yang sudah menikah dua tahun belum juga di beri kepercayaan oleh Tuhan untuk men….

Allah Tidak Jauh, Doa Sentiasa Mustajab

Diterbitkan pada Friday, 27 May 2016 Pukul 0.21

**Artikel lepas tulisan Dr Mohd Asri yang dicadangkan untuk bacaan bersempena dengan Ramadhan ini** ANTARA tanda kasih sayang dan rahmat Allah kepada hamba-hamba-Nya . Siapa saja yang membaca Surat YAASIN sepenuhnya dan pada ayat ke 58 surah itu 'SALAAMUN QAULAN MIN RABBIN RAHIM' diulang sebanyak 7 kali untuk 7 niat baik, In syaa ALLAH dengan izin Yang Maha Esa dan ….

"kenduri Arwah Itu Wajib? Orang Melayu Kita Sudah

Diterbitkan pada Thursday, 26 May 2016 Pukul 4.25

Sikap orang kita yang terlalu cepat menilai dan menghukum orang memang sudah lali sejak dari dulu lagi, bukanlah nak menjatuhkan kaum sendiri. Tetapi apa yang Sedih sangat hati ni bila kita punya kekurangan berbanding org lain, walhal kita dah buat baik ngan org lain.. Tp ini balasan yg kita dpt.. Saya sedih kenapa orang . gambar hiasan AssalamualaikumAlhamdulilah masih lagi bernafas di muka bumi Allah. Marilah kita bersyukur atas nikmat yang di berikan kepada kita. Marilah juga kita berselawat ke atas junjugan besar …Bersama calon jodoh kita, pasti mempunyai rasa emosi, rasa spiritual dengan calon jodoh kita. Apabila bersama, masing-masing dapat merasai kemanisan cinta dan saling memerlukan satu sama lain. Lalu ge….

Sembahyang Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Friday, 27 May 2016 Pukul 0.35

Bagi orang-orang Islam, sembahyang diistilahkan sebagai salat. Dalam islam sendiri, salat merupakan ibadah yang paling utama di antara banyak ibadah-ibadah lain yang . untuk wanita, menawar benda dengan harga murah lazimnya senantiasa dibanggakan. tetapi, taukah bila menawar harga kepada orang dagang dengan harga yang tidak masuk ide malah jadi perbuatan yang semena….

7 Tips Berkesan Melupakan Orang Yang Kita Sayang

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 7.59

7 Tips Berkesan Melupakan Orang Yang Kita Sayang Dalam Tempoh Singkat. Oleh Muhamad Naim 350 Comments. JODOH, rezeki dan kematian adalah perkara misteri. Kadang kita cari yang jauh, boleh jadi jodoh kita adalah jiran kita sendiri. Sebabnya kita sememangnya tidak tahu siapa bakal jodoh kita. Tetapi, tan….

Koleksi Doa Dan Motivasi Belajar

Diterbitkan pada Sunday, 29 May 2016 Pukul 1.44

DOA KECEMERLANGAN PELAJAR. 1) Doa agar dikurniakan kefahaman yang baik dan ingatan yang sempurna (ketika mengulangkaji pelajaran) : “Wahai Tuhanku, kurniakanlah . Jodoh merupakan ketetapan Allah SWT dan menjadi rahasia tanpa seorang pun mengetahuinya secara pasti. Terkadang ada yang sudah menjalani hubungan lama, tiba-tiba kandas karena alasan sepele. Sementara….

6 Ciri-ciri Orang Yang Mencintaimu Diam Diam ~ Madjongke

Diterbitkan pada Tuesday, 24 May 2016 Pukul 5.32

Judul: 6 Ciri-ciri Orang Yang Mencintaimu Diam Diam Deskripsi: Kita tidak akan pernah mengira jika ada seorang teman atau bahkan sahabat yang secara diam-diam meny. Perkenalkan ini Ibuku, malaikat tanpa sayap. Seorang penyayang yang ucapannya seolah memiliki jalan tol terhadap Allah:’) kesukaanku membaca karena beliau, foto 2 tahun lalu pada tahun 2014 ketika Bap….

Sama Sama Suka Semakin Positive

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2016 Pukul 17.09

SAMA SAMA SUKA. Baca Dua Ayat Ini Tiap Malam, Insya Allah Rezeki Lancar Baca Dua Ayat Ini Tiap Malam, Insya Allah Rezeki Lancar posted on February 3, 2016Vote for iceFilms.info on globolister:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -