What's New?

doa supaya orang suka sama kita

Doa Ketika Berhadapan Dengan Orang Zalim Atau Binatang Buas

Diterbitkan pada Wednesday, 10 August 2016 Pukul 10.05

assalamualaikum saudara/ri,sekiranya kita bekerja dgn ikhlas dan redha kerana Allah taala,kita tak perlu pertikaikan atau mengeluh dgn apa saja yang atasan kita Bersukacitalah dalam pengharapan, sabarlah dalam kesesakan, dan bertekunlah dalam doa! Tujuan pemberitaan saya pagi ini, yang sederhana dan mustahil menurut anggapan . persoalan:assalamu’alaikum wr. wbafwan ustadz, terdapat yg mau aku tanyakan tentang suatu hadist, makna hadist tersebut:” dari khalid bin abi imran, kalau ibn umar mengatakan: acapkali rasullull…Orang Selalu Cemuh Saya, "Dah Takda Lelaki Melayu Ke Minah Ni Nak Kahwin" merupakan pengeluaran semula artikel, berita dan maklumat yang berorientasikan perkongsian informasi dari sumber percuma di in….

Allah Tidak Jauh, Doa Sentiasa Mustajab

Diterbitkan pada Monday, 8 August 2016 Pukul 16.19

**Artikel lepas tulisan Dr Mohd Asri yang dicadangkan untuk bacaan bersempena dengan Ramadhan ini** ANTARA tanda kasih sayang dan rahmat Allah kepada hamba-hamba-Nya . Saya sangat menghargai saudara Edward dan saudari Marie untuk merawat kami meskipun lewatkan kamar adikku di rumah pendeta. Pendeta, kami sangat menghargai selamat datang kepada kami untuk berada di g….

4 Cara Penting Mengatasi Orang Yang Suka Menjatuhkan

Diterbitkan pada Wednesday, 10 August 2016 Pukul 21.53

Jihad ini sememangnya sukar. Apa yang boleh kita lakukan bila menghadapi BOB atau orang yang suka menjatuhkan semangat ini?. Peristiwa Aneh Dan Misterius Seputar Perang Gaza. Gaza, itulah nama hamparan tanah yang luasnya tidak lebih dari 360 km persegi. Ada di Palestina Selatan, “potongan” itu “terjepit” diantara tanah yang….

Darussyifa' Online Tazkirah Ramadhan: Doa Paling Utama

Diterbitkan pada Wednesday, 10 August 2016 Pukul 0.46

Tidak ada insan yang tidak berdosa melainkan nabi yang maksom. Kita lihat dizaman ini banyak perkara yang terpaksa kita telan dan kita tempuh.The Center for Platelet Research Studies is an internationally recognized multidisciplinary center for the study of platelet function by state of the art methods.. Hukum menyampaikan hajat dan meminta doa kepada Wali Allah Salah satu dalil hukum membolehkan umat Islam menyampaikan hajat dan meminta doa kepada Wali Allah (kekasih Allah) dengan maqamnya (manzila…Saya seorang yang "private" bila tiba bab hubungan/rumahtangga, bila tiba tentang suami. Tapi saya rasa sudah tiba masanya untuk saya ceritakan sedikit kisah pertemuan saya dan suami, dan bagaimana sa….

7 Tips Berkesan Melupakan Orang Yang Kita Sayang

Diterbitkan pada Sunday, 7 August 2016 Pukul 3.27

Melupakan orang yang disayangi tidak semudah yang disangka! | Old Memories by lennuk. Melupakan seseorang yang kita sayang bukanlah mudah. Kadangkala hati kuat untuk . Ummu Muhammad Anik RahmawatiWahai bapak dan ibu, ketika kita dapati anak kita tdk sesuai dg harapan, maka terlebih dahulu hendaknya kita melihat diri kita. Barangkali pd diri kita masih ada kesalaha….

6 Ciri-ciri Orang Yang Mencintaimu Diam Diam ~ Madjongke

Diterbitkan pada Thursday, 11 August 2016 Pukul 21.59

Judul: 6 Ciri-ciri Orang Yang Mencintaimu Diam Diam Deskripsi: Kita tidak akan pernah mengira jika ada seorang teman atau bahkan sahabat yang secara diam-diam meny. KHOTBAH VISIPdt. Dr. Ir. Niko NjotorahardjoJCC, 05 April 2015 “PASTIKAN NAMA KITA TERCATAT DI KITAB KEHIDUPAN!” Shalom Saudara yang dikasihi Tuhan, hari ini adalah hari yang istimewa sebab kita se….

"kenduri Arwah Itu Wajib? Orang Melayu Kita Sudah

Diterbitkan pada Wednesday, 10 August 2016 Pukul 19.09

Sikap orang kita yang terlalu cepat menilai dan menghukum orang memang sudah lali sejak dari dulu lagi, bukanlah nak menjatuhkan kaum sendiri. Tetapi apa yang . Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEX-NONE ….

Koleksi Doa Dan Motivasi Belajar

Diterbitkan pada Thursday, 11 August 2016 Pukul 1.35

DOA KECEMERLANGAN PELAJAR. 1) Doa agar dikurniakan kefahaman yang baik dan ingatan yang sempurna (ketika mengulangkaji pelajaran) : “Wahai Tuhanku, kurniakanlah . Pada malam itu, pada saat saya tertidur. Saya menemukan diriku berada didalam suatu ruangan yang besar, dan saya melihat cahaya terang dan kemudian Seseorang datang menuju kearahku dengan rambut panja….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.