What's New?

dnars mengelupas

H.a.t.i: Testimoni : Dnars Skincare Set Jerawat

Diterbitkan pada Friday, 10 October 2014 Pukul 12.57

Mengelupas pon xde. Cuma sejak saya tukar set Normal ni, saya just tambah pemakaian Toner Collagen Dnars. Sekarang kulit still ada parut sikit-sikit. Esspecially time period, memang jerawat akan singgah. Cuma bila cuci 

Chantek Beautycare: Faq

Diterbitkan pada Friday, 29 August 2014 Pukul 13.35

Ramai yang telah berjaya dan membuktikannya,jadi jangan ragu-ragu untuk mencubanya ;D. 1. Kenapa kulit saya terasa pedih,mengelupas kecil selepas mencuci muka dan ia juga berasa tegang serta macam terbakar?

Oh Ninie! : Review: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Monday, 22 July 2013 Pukul 9.07

Review: Dnars Skincare. Untuk makluman, saya dah stop guna Dnars. Sekarang saya guna set Flawless Skincare. Boleh tengok link ni untuk bacaan lanjut: Senangnya Nak Putih dengan Cathy Choo dan Flawless Skincare! Untuk cara penggunaan boleh refer sini, Cara Penggunaan Dnars Skincare . waalaikummussalam. mmg awal penggunaan mcm tu. sy pun mengelupas jugak masa mula2 pakai tp mengelupas halus dan xjelas sgt. mengelupas pun kat area parut jrawat je.

Product Review : Dnars Skincare

Diterbitkan pada Friday, 2 January 2015 Pukul 19.47

So,dgn istiqamahnya saya try la for 7 days, ntah ape la perubahan pn xingat,yang penting,kulit mula mengelupas masa tuh,kat hidung mostly, tu jadi bila pakai krim malam die kot,. tp yg aku xsuka bila pakai krim siang die,nampak pulak kulit 

Lonesome Thing: Review/testimoni Dnars Skincare Produk

Diterbitkan pada Sunday, 22 June 2014 Pukul 8.20

SF..kalau SF set dah RM100 dan ada 3 barang-sabun,krim malam dan krim siang. Set trial Dnars Rm52 je. Murahkan? tahan jugak sebulan tau..sabun dan krim siang tahan aku rasa dua bulan. Memang jimat yakmat. Ada dua set untuk penjaggan muka ni-set jeragat dan satu set untuk kulit sensitif. akak masa mula pakai tu ada tk mengelupas?? sbb muka sye mengelupas lepas pakai.,normal ke tu. ReplyDelete. Replies. azaleania February 14, 2015 at 5:19 PM.

Krim Kaki Cantik Dherbs-kaki Dan Tangan Yang Mengelupas...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 12.37

Produk terbaru dan terlaris keluaran D”herbs.produk berbentuk krim ini mampu memberikan kesan yang cukup sempurna keatas kulit kaki dan tangan.selain melembutkan kulit,melembab kan dan menghaluskan.ia juga bertindak membaiki struktur kulit yang telah rosak atau mati,mengelupas atau Nampak kusam dan mencergah kulit menjadi pecah-pecah.sesuai juga digunakan pada perut set kecantikan dnars. set kecantikan dnars set pencerahan yg unik dnars 

Mummy Adh: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Thursday, 13 June 2013 Pukul 8.46

memula aku pakai Dnars nie , aku x de la mengelupas ke ape..macam testimoni yg lain ..aku tambah beli toner RM21.90pagi2 aku guna sabun collagen then sapu toner , pedih2 sikit lah then sapu day cream..tu je.

Testimoni Dnars Skincare

Diterbitkan pada Tuesday, 2 April 2013 Pukul 1.18

Mase kulit mengelupas tu.. sis pakai ape? Sabun beras atau krim malam? atau biar je sampai seminggu baru pakai? reply me pls kulit sy mengelupas dan sy tak tau nak pakai ape. rase was was nak pakai dnars :(. Reply 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -