What's New?

dnars mengelupas

Mummy Adh: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Thursday, 13 June 2013 Pukul 8.46

memula aku pakai Dnars nie , aku x de la mengelupas ke ape..macam testimoni yg lain ..aku tambah beli toner RM21.90pagi2 aku guna sabun collagen then sapu toner , pedih2 sikit lah then sapu day cream..tu je.

Nurjanaa: Tips Kecantikan

Diterbitkan pada Friday, 20 December 2013 Pukul 22.34

Sebenarnya jana guna produk Dnars Skincare. sampai skg jana masih guna produk neh,yang best nya produk neh, dia ada set percubaan. ada DUA jenis, set normal atau set kulit bermasalah. Tak silap jana harga dia RM59.90. macam hal kan, tp berbaloi habaq ang.. ada sabun Masa mula2 pakai kulit mengelupas sikit, lepas 3 hari, sbb buang kulit mati. masuk hari ke 5,6 dah ok sikit. Mula2 pakai produk baru semngat die lain macam sikit, rajin OOO .. haha, lepas 

Lonesome Thing: Review/testimoni Dnars Skincare Produk

Diterbitkan pada Sunday, 22 June 2014 Pukul 8.20

SF..kalau SF set dah RM100 dan ada 3 barang-sabun,krim malam dan krim siang. Set trial Dnars Rm52 je. Murahkan? tahan jugak sebulan tau..sabun dan krim siang tahan aku rasa dua bulan. Memang jimat yakmat. Ada dua set untuk penjaggan muka ni-set jeragat dan satu set untuk kulit sensitif. akak masa mula pakai tu ada tk mengelupas?? sbb muka sye mengelupas lepas pakai.,normal ke tu. ReplyDelete. Replies. azaleania February 14, 2015 at 5:19 PM.

Testimoni Dnars Skincare

Diterbitkan pada Tuesday, 2 April 2013 Pukul 1.18

ha muke bertambah putih macam heliza. jerawat makin kenot2 kembali. mengelupas dah tak do. muke terase licin, liang roma pon mengecil tu habaq hang nie. mase tu mmg yakin sangat untuk terus pakai dnar skin care nie.

Oh Ninie! : Review: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Monday, 22 July 2013 Pukul 9.12

slm sis ,saya pakai dnars ni lepas seminggu muka mengelupas ,dhtu start tumbuh jerawat.muka saya ni memang berparut .tadi saya baca moon cream stok 2 tahun lepas .set saya ada moon krim .set pencerahan semula jadi sis .plis reply ya 

Ss Mawar*: Dnars Skincare*mi

Diterbitkan pada Monday, 11 February 2013 Pukul 22.05

Dnars skincare. Assalamualaikum.. sbnrnye kn..da lme da nk update bnde ni,p hnya mampu mrncang je,sbb mase xmenizinkan.. kali ni nak update pasal skincare..oke kalaw seblom ni aq update pasl garnier,yg mlembabkan kulit .. sila rujuk dealer tempat anda beli, mereka akan ajr dan guide cara pemakaian anda. pemulaan pakai amat pntg yea untuk dipantau, pelbagai kesan awal yg akan keluar sperti mengelupas..dan sebagainya. pngunaan yg dpntau akan 

Chantek Beautycare: Faq

Diterbitkan pada Friday, 29 August 2014 Pukul 13.35

Ramai yang telah berjaya dan membuktikannya,jadi jangan ragu-ragu untuk mencubanya ;D. 1. Kenapa kulit saya terasa pedih,mengelupas kecil selepas mencuci muka dan ia juga berasa tegang serta macam terbakar?

Krim Kaki Cantik Dherbs-kaki Dan Tangan Yang Mengelupas...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 12.37

Produk terbaru dan terlaris keluaran D”herbs.produk berbentuk krim ini mampu memberikan kesan yang cukup sempurna keatas kulit kaki dan tangan.selain melembutkan kulit,melembab kan dan menghaluskan.ia juga bertindak membaiki struktur kulit yang telah rosak atau mati,mengelupas atau Nampak kusam dan mencergah kulit menjadi pecah-pecah.sesuai juga digunakan pada perut set kecantikan dnars. set kecantikan dnars set pencerahan yg unik dnars 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -