What's New?

dnars mengelupas

Testimoni Dnars Skincare

Diterbitkan pada Monday, 1 April 2013 Pukul 18.18

Mase kulit mengelupas tu.. sis pakai ape? Sabun beras atau krim malam? atau biar je sampai seminggu baru pakai? reply me pls kulit sy mengelupas dan sy tak tau nak pakai ape. rase was was nak pakai dnars :(. Reply 

Apa Yang Best Pasal Produk Kecantikan Dnars...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 0.51

Setiap kulit individu berbeza. Ada yang mengelupas secara halus apabila guna Dnars ni. Saya pula tak mengelupas langsung guna Dnars ni. Kebal betul kulit wajah ni. Pencuci muka dnars ni dihasilkan dari ekstrak beras.

Teratak Niaga Ku: Dnars Skincare Terhangat Di...

Diterbitkan pada Friday, 21 February 2014 Pukul 5.37

Cara Pakai Dnars, DNARS, DNARS SKINCARE, DNARS SKINCARES, jeragat, JERAWAT, KRIM KUNING COLLAGEN DNARS, Kulit Cantik, MULUS,

Oh Ninie! : Review: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Monday, 22 July 2013 Pukul 2.12

slm sis ,saya pakai dnars ni lepas seminggu muka mengelupas ,dhtu start tumbuh jerawat.muka saya ni memang berparut .tadi saya baca moon cream stok 2 tahun lepas .set saya ada moon krim .set pencerahan semula jadi sis .plis reply ya 

Nurjanaa: Tips Kecantikan

Diterbitkan pada Friday, 20 December 2013 Pukul 15.34

Sebenarnya jana guna produk Dnars Skincare. sampai skg jana masih guna produk neh,yang best nya produk neh, dia ada set percubaan. ada DUA jenis, set normal atau set kulit bermasalah. Tak silap jana harga dia RM59.90. macam hal kan, tp berbaloi habaq ang.. ada sabun Masa mula2 pakai kulit mengelupas sikit, lepas 3 hari, sbb buang kulit mati. masuk hari ke 5,6 dah ok sikit. Mula2 pakai produk baru semngat die lain macam sikit, rajin OOO .. haha, lepas 

Mummy Adh: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Thursday, 13 June 2013 Pukul 1.46

memula aku pakai Dnars nie , aku x de la mengelupas ke ape..macam testimoni yg lain ..aku tambah beli toner RM21.90pagi2 aku guna sabun collagen then sapu toner , pedih2 sikit lah then sapu day cream..tu je.

Ss Mawar*: Dnars Skincare*mi

Diterbitkan pada Monday, 11 February 2013 Pukul 15.05

Dnars skincare. Assalamualaikum.. sbnrnye kn..da lme da nk update bnde ni,p hnya mampu mrncang je,sbb mase xmenizinkan.. kali ni nak update pasal skincare..oke kalaw seblom ni aq update pasl garnier,yg mlembabkan kulit .. sila rujuk dealer tempat anda beli, mereka akan ajr dan guide cara pemakaian anda. pemulaan pakai amat pntg yea untuk dipantau, pelbagai kesan awal yg akan keluar sperti mengelupas..dan sebagainya. pngunaan yg dpntau akan 

Skincare

Diterbitkan pada Wednesday, 26 December 2012 Pukul 10.21

~~skincare - Dnars~~. ok.curi masa kejap . sekarang ni tgh mood exam! gluuuppp , stdy stdy stdy n stdy!!! tuk hilangkan keboringan , stress haa, tup2 ada idea na postkan ape kat blog ni! ehekkzzz gitu . memandangkan bbrpa org tnya aku guna produk ape kt muke aku ni skrg ni . so x de salahnye kan aku share ngn korang. . kite pun pakai dnars!! mmg muke glowing wei. minggu 1 st tu mmg mengelupas n merah pedih. but 2nd week. wallawei!!! muke ok. suke2!

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -