What's New?

dnars mengelupas

Ss Mawar*: Dnars Skincare*mi

Diterbitkan pada Monday, 11 February 2013 Pukul 22.05

Dnars skincare. Assalamualaikum.. sbnrnye kn..da lme da nk update bnde ni,p hnya mampu mrncang je,sbb mase xmenizinkan.. kali ni nak update pasal skincare..oke kalaw seblom ni aq update pasl garnier,yg mlembabkan kulit .. sila rujuk dealer tempat anda beli, mereka akan ajr dan guide cara pemakaian anda. pemulaan pakai amat pntg yea untuk dipantau, pelbagai kesan awal yg akan keluar sperti mengelupas..dan sebagainya. pngunaan yg dpntau akan 

Chantek Beautycare: Faq

Diterbitkan pada Friday, 29 August 2014 Pukul 13.35

Ramai yang telah berjaya dan membuktikannya,jadi jangan ragu-ragu untuk mencubanya ;D. 1. Kenapa kulit saya terasa pedih,mengelupas kecil selepas mencuci muka dan ia juga berasa tegang serta macam terbakar?

Mummy Adh: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Thursday, 13 June 2013 Pukul 8.46

memula aku pakai Dnars nie , aku x de la mengelupas ke ape..macam testimoni yg lain ..aku tambah beli toner RM21.90pagi2 aku guna sabun collagen then sapu toner , pedih2 sikit lah then sapu day cream..tu je.

Dnars : Testimoni Menggunakan Set Jerawat Dnars.

Diterbitkan pada Wednesday, 30 January 2013 Pukul 8.40

Posted by dnars cantik at 17:40 Salam sissy baru 2 mggu pki set jerawat,mula2 pki kulit pedih2 n mengelupas ckitso far kulit dah cerah tp jerawat ade lg,dan bertmbh ble periodmcamner yer sis..tq. ReplyDelete.

H.a.t.i: Testimoni : Dnars Skincare Set Jerawat

Diterbitkan pada Friday, 10 October 2014 Pukul 12.57

Mengelupas pon xde. Cuma sejak saya tukar set Normal ni, saya just tambah pemakaian Toner Collagen Dnars. Sekarang kulit still ada parut sikit-sikit. Esspecially time period, memang jerawat akan singgah. Cuma bila cuci 

Mrs.xero : Dnars Skincare

Diterbitkan pada Thursday, 16 October 2014 Pukul 9.37

Dnars Skincare. Pagi Khamis, pagi keceriaan hari ni becos is nak berkongsi satu kisah produk kecantikan yang dikatakan tengah kebaboom! sekarang ni. Dah tentu-tentu lah produk Dnars Skincare. Siapa siapa yang dah pernah try mesti tahu hebat dia macam mana. Siapa nak try jangan ragu-ragu. Serious talk! Nanti Hani cerita lanjut Permulaan memang agak pedih and ada sedikit mengelupas. Tapi jangan risau. Semua tu tak berpanjangan. Dalam seminggu 

Testimoni Dnars Skincare

Diterbitkan pada Tuesday, 2 April 2013 Pukul 1.18

Mase kulit mengelupas tu.. sis pakai ape? Sabun beras atau krim malam? atau biar je sampai seminggu baru pakai? reply me pls kulit sy mengelupas dan sy tak tau nak pakai ape. rase was was nak pakai dnars :(. Reply 

Soal Jawab Produk Dnars Skincare

Diterbitkan pada Monday, 8 July 2013 Pukul 16.44

Adakah Produk DNARS SKINCARE ini mendapat Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)? Jawapan: Ya. Produk DNARS SKINCARE ini mendapat kelulusan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan setiap nombor sirinya telah dicetak di kotak dan bekas DNARS SKINCARE. . Label: Bahan-bahan Dnars, bahaya kosmetik, Dnars Skincare, Dnars Skincare Malaysia, hydroquinone, Kandungan Dnars, Soal Jawab Dnars, toner mengelupas 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Promosikan juga produk maupun jasa Anda di media promosi gratis PromoGratis.net

X