What's New?

dnars mengelupas

Testimoni Dnars Skincare

Diterbitkan pada Tuesday, 2 April 2013 Pukul 1.18

ha muke bertambah putih macam heliza. jerawat makin kenot2 kembali. mengelupas dah tak do. muke terase licin, liang roma pon mengecil tu habaq hang nie. mase tu mmg yakin sangat untuk terus pakai dnar skin care nie.

Krim Kaki Cantik Dherbs-kaki Dan Tangan Yang Mengelupas...

Diterbitkan pada Wednesday, 15 January 2014 Pukul 12.37

Produk terbaru dan terlaris keluaran D”herbs.produk berbentuk krim ini mampu memberikan kesan yang cukup sempurna keatas kulit kaki dan tangan.selain melembutkan kulit,melembab kan dan menghaluskan.ia juga bertindak membaiki struktur kulit yang telah rosak atau mati,mengelupas atau Nampak kusam dan mencergah kulit menjadi pecah-pecah.sesuai juga digunakan pada perut set kecantikan dnars. set kecantikan dnars set pencerahan yg unik dnars 

Dnars : Testimoni Menggunakan Set Jerawat Dnars.

Diterbitkan pada Wednesday, 30 January 2013 Pukul 8.40

Posted by dnars cantik at 17:40 Salam sissy baru 2 mggu pki set jerawat,mula2 pki kulit pedih2 n mengelupas ckitso far kulit dah cerah tp jerawat ade lg,dan bertmbh ble periodmcamner yer sis..tq. ReplyDelete.

Product Review : Dnars Skincare

Diterbitkan pada Friday, 2 January 2015 Pukul 19.47

So,dgn istiqamahnya saya try la for 7 days, ntah ape la perubahan pn xingat,yang penting,kulit mula mengelupas masa tuh,kat hidung mostly, tu jadi bila pakai krim malam die kot,. tp yg aku xsuka bila pakai krim siang die,nampak pulak kulit 

Lonesome Thing: Review/testimoni Dnars Skincare Produk

Diterbitkan pada Sunday, 22 June 2014 Pukul 8.20

rsanye dnars ni x leyh pakai http://www.sumarz.com/2014/09/awas-yellow-cream-krim-ku-neng.html. ReplyDelete · Nurul Azian February 12, 2015 at 6:29 AM. akak masa mula pakai tu ada tk mengelupas?? sbb muka sye 

Mummy Adh: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Thursday, 13 June 2013 Pukul 8.46

memula aku pakai Dnars nie , aku x de la mengelupas ke ape..macam testimoni yg lain ..aku tambah beli toner RM21.90pagi2 aku guna sabun collagen then sapu toner , pedih2 sikit lah then sapu day cream..tu je.

Oh Ninie! : Review: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Monday, 22 July 2013 Pukul 9.12

slm sis ,saya pakai dnars ni lepas seminggu muka mengelupas ,dhtu start tumbuh jerawat.muka saya ni memang berparut .tadi saya baca moon cream stok 2 tahun lepas .set saya ada moon krim .set pencerahan semula jadi sis .plis reply ya 

Chantek Beautycare: Faq

Diterbitkan pada Friday, 29 August 2014 Pukul 13.35

Ramai yang telah berjaya dan membuktikannya,jadi jangan ragu-ragu untuk mencubanya ;D. 1. Kenapa kulit saya terasa pedih,mengelupas kecil selepas mencuci muka dan ia juga berasa tegang serta macam terbakar?

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.