What's New?

dnars mengelupas

Semekar Kasih: Kulit Muka Mengelupas

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Asalnya kulit saya ni jenis berminyak tapi tak tahulah kenapa ianya mengelupas sejak akhir-akhir ni. Setelah digoogle.. beberapa kemungkinan yang saya temui - Salin kulit - Tersalah pakai produk kulit yang tidak bersesuaian .

Review : Dnars Skincare Rosakkan Muka?

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

24/11/2013, ikut rombongan Arabic Fellowship Club pergi Zoo Negara for free lol. Cerah sempurna lepas dua minggu sangat kann padahal dah dekat 12 bulan guna Sebab kecewa dek Safi la aku terjebak dengan Dnars. Tiba-tiba .

Assalamualaikum Cinta...: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Mereka adalah guru-guru yang telah menggunakan produk Dnars Skincare. Terbukti produk ini tidak mengecewakan. Lihat kulit mereka licin, putih berseri tanpa cela. Tak perlu mekap lagi hanya menggunakan sunblock sudah Nama produk yang menjadi pihan aku ni ialah Dnars Skincare. Susah nak carik kat luar. Biasanya kena beli online. Untuk first try ni aku beli set Normal/Jeragat dan toner treatment. Pilih set normal/jeragat sebab muka aku just .

Dnars Skincare Stokis: Kenapa Ade Kesan Pedih/merah

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Hye Sweety , Mesti ramai yang nak tahu harga rangkaian produk dnars kan , jom review ! Senarai harga barangan Dnars Skincare Fungsi setiap rangkaian produk DNARS Ramai pengguna yang masih lagi konpius Kenapa set .

Cik Lily Lyza : Testimoni Dnars Skincare !!

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Sbb dnars bukan sesuai untuk semua jenis kulit.Bukan nak jatuhkan produk nie ye.just peringatan. Mule nak beli semua ckp ok,berkesan,semua jenis boleh. Bila dah pakai,yess!!memang berkesan tapi bila kulit makin teruk,refer wslmutk dnars set dia terbahagi dua..utk kulit berminyak dan utk kulit normal.klu cik mengalami masalh kulit berminyak,sy cadangkan cik amik set untuk kulit berminyak dulu..masalh pori terbuka tu pn rasanya disebabkan oleh .

Hafezah Yusof (terukir Di Bintang): Dnars Skincare Produk

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Saya tak hanya bergantung kepada trial set tu je. Saya guna Dnars toner collagen sebagai toner untuk tutup pori-pori yang terbuka masa cuci muka. Toner Dnars ada dua ye awak, toner collagen dan toner treatment..

Diari Hati Saya: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 0.00

Assalammualaikum.. Ramai yang bertanya tentang masalah yang dihadapi bila guna Dnars iaitu Kulit Menggelupas. Teruskan sahaja penggunaan produk ini memandangkan ia adalah satu proses untuk membuang kulit mati. Proses .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -