What's New?

dnars mengelupas

Testimoni Dnars Skincare

Diterbitkan pada Monday, 1 April 2013 Pukul 18.18

hati berbicara. sekali tengok cermin terus menjerit biler tengok muke yang dahulunye jerawat kenot2 udah besau dah. di tambah pulak dengan mengelupas teruk gila habaq hang. nangis terus haku. *dalam hati -tak nak gune 

Ss Mawar*: Dnars Skincare*mi

Diterbitkan pada Monday, 11 February 2013 Pukul 15.05

Dnars skincare. Assalamualaikum.. sbnrnye kn..da lme da nk update bnde ni,p hnya mampu mrncang je,sbb mase xmenizinkan.. kali ni nak update pasal skincare..oke kalaw seblom ni aq update pasl garnier,yg mlembabkan kulit .. sila rujuk dealer tempat anda beli, mereka akan ajr dan guide cara pemakaian anda. pemulaan pakai amat pntg yea untuk dipantau, pelbagai kesan awal yg akan keluar sperti mengelupas..dan sebagainya. pngunaan yg dpntau akan 

Panduan Memilih Set Dnars Berpandukan Jenis...

Diterbitkan pada Sunday, 12 July 2015 Pukul 13.46

Produk yang perlu digunakan: Set Normal Dnars; Toner Treatment; Krim kuning (Jika perlu); Foundation (Jika perlu). Kulit Kering. Mungkin terdapat jerawat jenis pasir, kulit kasar & mudah mengelupas dengan pengunaan 

Oh Ninie! : Review: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Monday, 22 July 2013 Pukul 2.12

slm sis ,saya pakai dnars ni lepas seminggu muka mengelupas ,dhtu start tumbuh jerawat.muka saya ni memang berparut .tadi saya baca moon cream stok 2 tahun lepas .set saya ada moon krim .set pencerahan semula jadi sis .plis reply ya 

Faq

Diterbitkan pada Friday, 29 August 2014 Pukul 6.35

Ramai yang telah berjaya dan membuktikannya,jadi jangan ragu-ragu untuk mencubanya ;D. 1. Kenapa kulit saya terasa pedih,mengelupas kecil selepas mencuci muka dan ia juga berasa tegang serta macam terbakar?

Lonesome Thing: Review/testimoni Dnars Skincare Produk

Diterbitkan pada Sunday, 22 June 2014 Pukul 1.20

SF..kalau SF set dah RM100 dan ada 3 barang-sabun,krim malam dan krim siang. Set trial Dnars Rm52 je. Murahkan? tahan jugak sebulan tau..sabun dan krim siang tahan aku rasa dua bulan. Memang jimat yakmat. Ada dua set untuk penjaggan muka ni-set jeragat dan satu set untuk kulit sensitif. akak masa mula pakai tu ada tk mengelupas?? sbb muka sye mengelupas lepas pakai.,normal ke tu. ReplyDelete. Replies. azaleania February 14, 2015 at 5:19 PM.

Mummy Adh: Dnars Skincare

Diterbitkan pada Thursday, 13 June 2013 Pukul 1.46

memula aku pakai Dnars nie , aku x de la mengelupas ke ape..macam testimoni yg lain ..aku tambah beli toner RM21.90pagi2 aku guna sabun collagen then sapu toner , pedih2 sikit lah then sapu day cream..tu je.

Apa Yang Best Pasal Produk Kecantikan Dnars...

Diterbitkan pada Thursday, 9 April 2015 Pukul 0.51

Setiap kulit individu berbeza. Ada yang mengelupas secara halus apabila guna Dnars ni. Saya pula tak mengelupas langsung guna Dnars ni. Kebal betul kulit wajah ni. Pencuci muka dnars ni dihasilkan dari ekstrak beras.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -