What's New?

contoh panata acara basa sunda

Contoh Sambutan Bahasa Sunda Panampian Calon...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.12

Pangersa para tamu hormateun sim kuring, hadirin tamu uleman nu sami dimulyakeun ku Allah, atra tur pertela ngembang boled, ucap panata acara, yen sim kuring dipancen gawe, kedah nyuluran sohibul hajat, 

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.10

Para wargi sadayana sumangga urang sasarengan buka ieu acara walimatul 'ursy, ku sami ngucapkeun “Bismillaahirrahmaanirrahiim”. Para wargi Bapa/Ibu hadirin sadayana, terutami para tamu ti pihak calon panganten 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Pentingna Ngajaga Kasehatan

Diterbitkan pada Saturday, 7 February 2015 Pukul 13.38

Related Posts : CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assa…

Contoh Pidato Sunda Pentingna Ngajaga Kabersihan...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.02

Related Posts : CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN CONTO PANATA ACARA BAHASA SUNDA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN Ku : Alimudin, S.Pd.I Assa…

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun wilujeung sumping ka para tamu uleman, utamina Bapa Pupuhu Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat sareng rengrenganana, Bapa Pupuhu Sakola SMPN 1 Lumbung miwah rengrengan Ibu sinareng Bapa Guru, oge teu hilap ka Ibu miwah Bapa anu Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda Logo Corner 23 2 

Contoh Teks Moderator (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 14.53

siang,, kesempatan kali ini saya akan beri contoh untuk teks moderator yang tentunya dalam bahasa sunda. mm,, insyaallah lah bermanfaat buat teman-teman dalam memenuhi tugasnya atau untuk sobat yang ingin tahu dan lebih memahami tentang bagaimana cara menjadi penata acara yang baik . sebelumnya mohon simkuring minangka panata acara bade ngadugikeun runtuyan acara anu ngabahas ngeunaan pamanasan global ,diantawisna nyaeta : (1).

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Contoh teks panata acara dalam bahasa sunda. Peringatan Isra Mi'raj di SMA .. Mc : Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Bapa Kepala SMA anu ku sim kuring dipihormat.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.