contoh panata acara basa sunda

Damink's Blog: Contoh Surat Resmi Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 September 2013 Pukul 20.01

Dina ngarayakeu dinten jadi Karawang anu ka 380 taun, sim kuring kalayan "panata calagara tournament bola" nghaturan SSB tunas pupuk kujang ngiringan dina acara tournament bola ieu anu dilaksanakeun dina : dinten : 

Em-rahmat.com: Pidato Pembawa Acara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 11 February 2014 Pukul 7.49

PIDATO PEMBAWA acara basa sunda. Assalamualaikum Hadirin hormateun sim kuring, salaku panata acara sim kuring seja nguningakeun runtuyan acara anu baris dipedar dina ieu kasempetan,. Bubuka; Uraian ti 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Sim kuring ngadeg cumarios di payuneun hadirin sadaya wireh kapancenan salaku panata acara dina ieu acara, nyaeta acara tepang sono Akbar SMA Negeri 2 Ciamis ti kawit sakola ieu ngadeg dugi ka wanci ayeuna.

Conto Panata Acara Serah Terima Akad Nikah Panganten

Diterbitkan pada Saturday, 16 November 2013 Pukul 15.03

Ngarumat, ngaruwat, ngamumule, basa indung, mugia ki sunda nanjung apanjang apunjung. Para wargi Bapa/Ibu hadirin sadayana, terutami para tamu ti pihak calon panganten pameget, sateuacanna sim kuring salaku panata acara ngahaturkeun wilujeng sumping saraeng hatur nuhun kana kasumpingannana Keluarga Besar calon panganten pameget, para tamu undangan sareng hadirin sadayana. Mudah-mudahan ieu acara tiasa beres roes sarta 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Acara Pagelaran

Diterbitkan pada Tuesday, 6 May 2014 Pukul 11.44

Teu hilap, saupami EXPO ieu rengse dina kaayaan lancer sareng sukses, sim kuring ngahaturkeun nuhun ka sadaya panata calagara EXPO nu parantos ngiring berjuang sareng ngajalankeun acara sakumaha mistina.

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Salaku panata acara, sim kuring teu hilap ngahaturkeun wilujeung sumping ka para tamu uleman, utamina Bapa Pupuhu Dinas Pendidikan Provinsi Jawa Barat sareng rengrenganana, Bapa Pupuhu Sakola SMPN 1 Lumbung miwah rengrengan Ibu sinareng Bapa Guru, oge teu hilap ka Ibu miwah Bapa anu contoh Narasi Pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa sunda 3 contoh Narasi Pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa sunda Logo Corner 23 2 

Contoh Teks Panata Acara Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 1 December 2013 Pukul 9.29

Langkung ti payun sumangga urang manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, Allah SWT, anu parantos ngalẻlẻrkeun ni'mat sareng kasehatan dugi ka urang sadaya tiasa kempel ngariung di ieu tempat 

Contoh Teks Moderator (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 October 2013 Pukul 14.53

Siang,, kesempatan kali ini saya akan beri contoh untuk teks moderator yang tentunya dalam bahasa sunda. mm,, insyaallah lah bermanfaat buat teman-teman dalam memenuhi tugasnya atau untuk sobat yang ingin tahu dan lebih memahami tentang bagaimana cara menjadi penata acara yang baik . sebelumnya mohon simkuring minangka panata acara bade ngadugikeun runtuyan acara anu ngabahas ngeunaan pamanasan global ,diantawisna nyaeta : (1).

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X