What's New?

contoh layang ulem

Layang Ulem (undangan Pernikahan)

Diterbitkan pada Wednesday, 14 May 2014 Pukul 20.15

Layang Ulem (Undangan Pernikahan) adalah undangan yg digunnakan untuk mengundang teman atau kerabat supaya datang ke suatu acara pernikahan. Undangan ini bersifat semi formal (setengah resmi). Contoh Layang 

Erje: Tuladha (contoh) Serat Ulem

Diterbitkan pada Wednesday, 7 May 2014 Pukul 8.54

Tuladha (Contoh) Serat Ulem. Assalaamu'alaikum wa rahmatullahi wa barakaatuh. Nuwun hawiyosipun serat punika sesulihing badan kawula sowan wonten ing ngarsa panjenengan sekaliyan. Mbok bilih Gusti Allah 

Layang Ulem Pernikahan Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 29 April 2013 Pukul 18.42

Kata – kata seperti “layang” dan “ulem” sendiri jika dibentuk sebuah frasa dalam bahasa Jawa akan membentuk frasa “layang ulem” yang artinya “surat undangan” dalam bahasa Indonesia. jawa (227), contoh layang ulem bahasa jawa (174), contoh undangan pernikahan bahasa jawa (113), layang ulem pernikahan (95), contoh layang ulem khitanan (90), layang ulem pernikahan bahasa jawa (71), contoh layang ulem pernikahan bahasa jawa (69), contoh ulem bahasa jawa (61).

Nulis Layang Ulem (undangan)

Diterbitkan pada Thursday, 8 January 2015 Pukul 20.19

Undangan utawa ulem-ulem yakuwi laying kang aweh weruh supaya teka ana ing upacara adat, pawiwahan, supitan, lan sapanunggalane. Lumrahe Cengkorong kaya ing dhuwur iku mung salah sijine conto. Jaman saiki 

It's Gonna Be Me: Contoh Layang Ulem

Diterbitkan pada Monday, 9 September 2013 Pukul 15.54

Contoh Layang Ulem. Katur Bapak/Ibu/Sedulur/I Surabaya,31 Juli2012 Ning Panggonan ASSALAMU'ALAIKUM WAR. WAB. , Lebet rangka pepeling 32 tahun Rabine wong tuwo aku kabeh yokuwi Bapak Nyaman lan Ibu 

O'brien Blogz: Contoh Layang Ulem Bahasa Jawa Supitan

Diterbitkan pada Friday, 28 August 2009 Pukul 16.12

Tuladha Serat Ulem Supitan. Supitan: 1. BAGUS WARSANA. 2. BAGUS WARDAYA. Gresipun:Jumuah Wage, 8 Desember 2006. Pukul 09.00 enjang. ing Dokter Supit Padmasuri. Jampiroso Temanggung. Parakan 

Vicky And Friends: Layang Ulem Tanggap Warsa

Diterbitkan pada Friday, 11 February 2011 Pukul 13.58

Tanggap Warsa ingkang Kawanwelas Taun. Katur dumatheng rencang-rencang ingkang kawula tresnani, saking layang ulem menika, kawula badhe ngaturaken warta, ingkang tanggal 20 Maret mangke kawula badhe ngawontenaken adicara tanggap warsa kawula ingkang kawan welas taun. Amarga saking menika Elwan Adi 26 Maret 2015 03.46. terimakasih atas informasinya mengenai contoh layang ulem,,,"ulang taun" BalasHapus. Tambahkan komentar 

Blogterbaru: Contoh Layang Ulem

Diterbitkan pada Tuesday, 16 December 2014 Pukul 18.53

contoh layang ulem. Katur Dhumaten. Bapak/Ibu Kusuma Wardaya. Jl. Rajawali No. 365. Sidoarjo. Assalamualikum Wr.Wb. Menawi mohon Ridho lan Rahmat angsal palilahipun Gusti Allah, keparenga kawula ngaturi 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -