What's New?

contoh cerkak bahasa jawa lan sinopsis

Cerita Lucu Basa Jawa: Mbah Darmo Tuku Susu

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

19 Januari 2013 Cerita Lucu Basa Jawa: Mbah Darmo Tuku Susu tags: cerkak bahasa jawa . Cerita Cekak Bahasa Jawa: Pitik Nggutil lan gedhan..

Cerita Lucu Cekak Bahasa Jawa Ngukur Cagak Gendero

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

29 Des 2015 Cerkak bahasa jawa di bawah ini merupakan contoh cerita lucu yang Sawijining dino Mbah Wongso lan Kang Waliman nembe tandang gawe mergo JawaCerita lima elang bahasa jawa ini diambil dari sinopsis film lima .

Kaca Ngajeng Ki-demang.com

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

ikon-cerkak kongres-bahasa-jawa Kula sawantah tiyang mêrdikå kang mêrsudi kabudayan Jåwi angudi lan anggayúh sêjatining bêcík. Situs Wèb ini tinuju kagêm pårå Sutrêsnå Jåwå, kanthi linandhêsan sêsanti: 1. sinopsis-pakeliran..

Cerita Pendek Bahasa Jawa: Kucing Sing Pinter Ngalembana

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

9 Nov 2012 Cerita Pendek Bahasa Jawa: Kucing Sing Pinter Ngalembana. Suwijining ndina ana Kucing sing alus, kinclong, lan putih mulus wulune mlaku-mlaku Label: blog bahasa jawa, cerita bahasa jawa, cerita cekak, cerkak Contoh Sesorah Jawa Pahargyan, Siraman, Midodareni 2:01 PM, February 15, 2015..

Panjebar Semangat

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Majalah Panjebar Semangat adalah majalah mingguan berbahasa Jawa. Alon lan ngati-ati Mami Murai nothog lawang, semu bisik-bisik ngandhani yen .

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Tukang Golek Kayu Sing Ragu-ragu

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

7 Nov 2012 Cerita Cekak Bahasa Jawa: Tukang Golek Kayu sing Ragu-ragu. Ana sawijining pemburu Weruh ana bangke Menjangan lan Gajah dheweke dadi gumun. Wasan mikir-mikir Label: blog bahasa jawa, cerita cekak, cerkak .

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

30 Ags 2013 Dongeng Bahasa Jawa - Setelah kemarin saya posting Cerita Bahasa Inggris dan Cerpen Romantis, kali in saya akan posting Dongeng .

Cerita Bahasa Jawa Tema Pendidikan, Melu Lomba Cerdas Cermat

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Contoh cerita nganggo bahasa jawa iki supaya dadi salah siji cerkak tema Ana ing cerkak bahasa jawa iki dikisahke Faiz lan kancane ana neng kelas lan . Lima Elang Bahasa JawaCerita lima elang bahasa jawa ini diambil dari sinopsis .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -