What's New?

cerita rakyat bahasa jawa

Cerita Rakyat Damar Wulan Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 21 April 2015 Pukul 16.12

Cerita Rakyat Damar Wulan dalam Bahasa Jawa, Damar Wulan yaiku satiyang tokoh legenda cerios rakyat Jawi. Kisah Damar Wulan niki cekap populer ing madya masyarakat uga kathah enten versi lakon, sendratari utawia 

Password Cerita Rakyat Nyi Roro Kidul Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 23 April 2015 Pukul 15.31

Setelah Anda berhasil mendownload file cerita rakyat nyi roro kidul dalam bahasa jawa dalam bentuk PDF mulailah untuk mengambil password yang ada di tautan link di bawah panduan ini. Anda bisa download file yang 

Cerita Rakyat Rara Jonggrang Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 21 April 2015 Pukul 15.46

Cerita Rakyat Rara Jonggrang dalam Bahasa Jawa. at 4/21/2015. Konon ing Jawi madya enten kalih keraton ingkang tanggen, keraton Pengging uga keraton Baka. Pengging yaiku keraton ingkang subur uga makmur, dipunpangagengi 

Cerita Rakyat Jaka Tarub Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 21 April 2015 Pukul 15.38

Cerita Rakyat Jaka Tarub dalam Bahasa Jawa. at 4/21/2015. Jaka Tarub yaiku satiyang pemuda gagah ingkang nggadhahi kesaktian. piyambakipun asring medal mlebet wana konjuk berburu ing kawasan redi keramat. ing redi punika enten 

Cerita Rakyat Bahasa Jawa, Asal Usul Kali Jodo

Diterbitkan pada Wednesday, 15 April 2015 Pukul 5.48

Cerita Rakyat Bahasa Jawa, Asal Usul Kali Jodo. Ing sawijineng ndina ana pulau Batam, wonten setunggal dhusun ingkang dipanggeni sapriyantun prawan yatim piatu kang nduwe asma Mah Bongsu. Piyambakipun dados abdi wonten 

Cerita Rakyat Timun Mas Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 21 April 2015 Pukul 15.59

Timun Mas utawi Timun jene (Jawi: "mentimun jene"). Yaiku cerios rakyat Jawi nyeriosaken kisah satiyang kenyo pangendhel ingkang nyobi konjuk nguwawi uga minggat saking buta ijem awon ingkang nyobi konjuk nempen 

Cerita Rakyat Keong Mas Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 21 April 2015 Pukul 16.19

Cerita Rakyat Keong Mas dalam Bahasa Jawa. at 4/21/2015. Ratu Kertamarta yaiku ratu saking keraton Daha. ratu nggadhahi kalih tiyang putri ingkang nduwe nami Dewi Galuh uga Candra Kirana ingkang elok uga sae. Candra Kirana 

Cerita Rakyat Ande Ande Lumut Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 21 April 2015 Pukul 16.05

Cerita Rakyat Ande Ande Lumut dalam Bahasa Jawa. at 4/21/2015. Cerios niki nyapihaken babagan Pangeran Kusumayuda ingkang kepanggih kaliyan Kleting jene, pun wuragil saking sekawan sedherekan anak satiyang randha ingkang 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -