What's New?

cerita air kencing ibu mertua aku jilati

[series] Goong

Diterbitkan pada Sunday, 2 March 2014 Pukul 10.14

Title : [SERIES] Goong “Kyuyoung Version” (Part 1) Author : Park So Hee (Pengarang Asli komik Goong) Penyusun Cerita: Chuyleez Main Cast : - Lee Shin as Cho Kyuhyun - Shin Chae Gyeong as Choi Sooyoung - Lee Yul as Cho “Ibu, aku baru 17 tahun!!” “Sudah menjadi tradisi. Kau adalah seorang Putra Mahkota.” Ucap Ratu sambil menyesap teh hijaunya.“ Kau akan mendapatkan seorang Istri yang masih muda. Dia akan mudah mempelajari bagaimana 

Newer Post

Diterbitkan pada Friday, 12 December 2008 Pukul 5.29

infeksi saluran kencing? ibu saya terus mendesak supaya saya segera menebus obat dan mo cerita dikit yah, bayi ku sdh 1 mggu lebih ga bab. semua org sdh nyaranin pke . Yang jadi concern mertuaku bolak balik nanya kenapa belum tumbuh kenapa belum tumbuh, apa kurang kalsium?? Mertuaku ini typical yg percaya iklan segala susu formula dan dia bilang anak harus dikasih vitamin. pernah kasih apa2 cuma perbanyak ASI dan air putih hangat, dia

Kirana, Sepotong Cinta Dari Penjara

Diterbitkan pada Monday, 23 September 2013 Pukul 22.04

Bahkan beberapa ibu mengeluarkan air mata sedih bercampur bahagia atas kelahiran seorang bayi di balik jeruji besi. Segera saja, setelah semua urusan dengan sang ibu terisak sang ibu pun melanjutkan pembicaraan,. “Cerita ini kami simpan rapat-rapat, sampai suatu saat Kirana mengalami kecelakaan. Setelah ibu mertuaku dianggap benar-benar sehat, aku dan Mas Hendra berencana akan tinggal di desaku. Di sana akan lebih mudah bagi kami semua 

Cinta Sang Ratu: Cerita Bulan November...

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 16.31

Mak dan ayah mertuaku datang sekali sebab mak saya nak buat majlis doa selamat dan solat hajat untuk saya dan adik-adik saya. Semoga dipermudahkan Nurse datang masukkan tiub untuk keluarkan air kencing. Sakit wooo sabooo Oh ya paling tak boleh dilupakan, saya disuntik dengan 2 dos suntikan yang sangat sangat sangat sakit aku tak tahu nak cakap macam mana huhuhu.. Sampai . cerita dewasa l Nikmat jilat memek pembantu perawan · Aku dan 

1001 Perempuan: *suster Oh Suster

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2011 Pukul 22.00

Hari ini aku cuma nak cerita mengenai nurse sahaja. Pasal cikgu lain hari lah. Dulu masa habis spm dulu mak tua aku (bukan mertua ya!) beriya-iya suruh aku masuk sekolah nurse. Tapi aku memang takde hati. Lagipun aku pernah bercita-cita nak jadi doktor. Apa kelas laa jadi nurse. Ceh! Ade ker nurse Adakah mereka tidak suka memberus gigi atau pun suka minum air kencing setan, itu aku tak berani nak jelaskan.Yang pasti, kejadian ini benar-benar berlaku.

Kasih Kakak Pada Adiknya

Diterbitkan pada Wednesday, 5 September 2012 Pukul 9.00

ini ialah air penawar. Mak mertua aku kesian tengok lepas sekor, sekor demam dan selsema. So dia buatkan sebotol air penawar untuk diorang. Haaa tengok la betapa semua orang dalam rumah tu sayangkan diorang ni. Sekali kencing bukan main banyak. Dan jagalah kucing korang dengan rapi, bila aku cerita pasal Hime demam kat Twitter & Instagram, tetibe ramai pula yang cakap kucing diorang pun baru baik demam, tengah demam, dan sebagainya.

Traveling Precils: Ke Legoland Malaysia, Via Changi Atau...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 March 2014 Pukul 3.00

Ibu Mertua saya pun mengira kami akan menginap semalam di hotel di Changi. No, Mom, nginep di emperan Changi, bukan hotel :D Rugi banget kan cek in jam 1 dan harus cek out lagi jam 7 pagi. Apalagi tarif akomodasi 

Budak Tak Makan Saman

Diterbitkan pada Thursday, 16 October 2014 Pukul 12.47

Memang betullah mak aku & mak mertua aku cakap .. "Mak tengok, budak ni Masa aku dok meloncat tu, aku tengok, sardiinn jer muka dak kecik tu, tengah menjilat-jilat jari dia. Siap kutip2 lagi susu yg tumpah kat lantai tu masuk mulut. Ko rasa aku tak sakit hati?? En. daddy kuar dari bilik air, terus mengucap panjang. Aku terus bawak budak Dah lah en. daddy baru jer abis mengelap susu tumpah tadi, ni nak kene mengelap air kencing dia pulak Adooiiyaaiii.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -