What's New?

cerita air kencing ibu mertua aku jilati

Jodoh Rajawali -9

Diterbitkan pada Friday, 17 July 2009 Pukul 14.00

Ternyata bahwa air yang meluap dan membanjiri lembah akibat ledakan-ledakan alat peledak Siluman Kucing dahulu itu, telah membentuk genangan air seperti telaga di sekitar lembah dan oleh Hek-hwa Lo-kwi, air itu malah .. Dan lihat betapa dia telah menyediakan segala-galanya untukmu. Engkau akan menjadi isteri pangeran, dan kelak menjadi Permaisuri Nepal, kemudian mungkin menjadi permaisuri kaisar! Dan aku mertua kaisar! Ha-ha, bukankah hebat sekali kedudukan 

Kasih Kakak Pada Adiknya

Diterbitkan pada Wednesday, 5 September 2012 Pukul 9.00

ini ialah air penawar. Mak mertua aku kesian tengok lepas sekor, sekor demam dan selsema. So dia buatkan sebotol air penawar untuk diorang. Haaa tengok la betapa semua orang dalam rumah tu sayangkan diorang ni. Sekali kencing bukan main banyak. Dan jagalah kucing korang dengan rapi, bila aku cerita pasal Hime demam kat Twitter & Instagram, tetibe ramai pula yang cakap kucing diorang pun baru baik demam, tengah demam, dan sebagainya.

Cinta Sang Ratu: Cerita Bulan November...

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 16.31

Mak dan ayah mertuaku datang sekali sebab mak saya nak buat majlis doa selamat dan solat hajat untuk saya dan adik-adik saya. Semoga dipermudahkan Nurse datang masukkan tiub untuk keluarkan air kencing. Sakit wooo sabooo Oh ya paling tak boleh dilupakan, saya disuntik dengan 2 dos suntikan yang sangat sangat sangat sakit aku tak tahu nak cakap macam mana huhuhu.. Sampai . cerita dewasa l Nikmat jilat memek pembantu perawan · Aku dan 

1001 Perempuan: *suster Oh Suster

Diterbitkan pada Wednesday, 25 May 2011 Pukul 22.00

Hari ini aku cuma nak cerita mengenai nurse sahaja. Pasal cikgu lain hari lah. Dulu masa habis spm dulu mak tua aku (bukan mertua ya!) beriya-iya suruh aku masuk sekolah nurse. Tapi aku memang takde hati. Lagipun aku pernah bercita-cita nak jadi doktor. Apa kelas laa jadi nurse. Ceh! Ade ker nurse Adakah mereka tidak suka memberus gigi atau pun suka minum air kencing setan, itu aku tak berani nak jelaskan.Yang pasti, kejadian ini benar-benar berlaku.

Kumpulan Humor Dewasa

Diterbitkan pada Sunday, 27 May 2012 Pukul 13.27

Lihat bibirnya yang merekah seperti bibir Angelina Jolie. Atau dadanya yang bagus seperti dada Mena Suvari di film American Beauty. Sempurna. Aku membayangkan bila dia tidak mempunyai tubuh, bibir atau dada seperti 

Newer Post

Diterbitkan pada Friday, 12 December 2008 Pukul 5.29

infeksi saluran kencing? ibu saya terus mendesak supaya saya segera menebus obat dan mo cerita dikit yah, bayi ku sdh 1 mggu lebih ga bab. semua org sdh nyaranin pke . Yang jadi concern mertuaku bolak balik nanya kenapa belum tumbuh kenapa belum tumbuh, apa kurang kalsium?? Mertuaku ini typical yg percaya iklan segala susu formula dan dia bilang anak harus dikasih vitamin. pernah kasih apa2 cuma perbanyak ASI dan air putih hangat, dia

Budak Tak Makan Saman

Diterbitkan pada Thursday, 16 October 2014 Pukul 12.47

Memang betullah mak aku & mak mertua aku cakap .. "Mak tengok, budak ni Masa aku dok meloncat tu, aku tengok, sardiinn jer muka dak kecik tu, tengah menjilat-jilat jari dia. Siap kutip2 lagi susu yg tumpah kat lantai tu masuk mulut. Ko rasa aku tak sakit hati?? En. daddy kuar dari bilik air, terus mengucap panjang. Aku terus bawak budak Dah lah en. daddy baru jer abis mengelap susu tumpah tadi, ni nak kene mengelap air kencing dia pulak Adooiiyaaiii.

Bang One Tertangkap Di Hotel Alexis

Diterbitkan pada Thursday, 14 November 2013 Pukul 13.48

Bahkan dia juga cerita kalau Enci'nya (bininya) Koh Abong suka mencuri-curi pandang, dan menaik-naikkan alisnya kapan pandangannya berbenturan dengan mata Jayus. Diusapnya basah kencing si Jayus di pohon itu. Soalnya pagi-pagi tadi tetangga minta bantu pasang kran air. . 'Ayo bu, istrirahat dulu, mandi-mandi dulu, n'tar aku ikut ke Bekasi, biar nggak nyasar-nyasar', uuhh..tukang kibulku.. yang.. sebentar lagi akan aku jilati ** SENSOR **nya.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.