What's New?

carpon bahasa sunda kabayan

Dongeng Bahasa Sunda, Si Kabayan Ngala Roay...

Diterbitkan pada Tuesday, 23 July 2013 Pukul 7.39

Dina hiji peuting Si Kabayan diajak ngala roay ku mitohana. Isukna, isuk-isuk bral ka haruma, rada jauh ti lemburna. Di jalan taya nu ngomong sakemék-kemék acan, sumawonna Si Kabayan da puguh tunduheun kénéh. Tuman héés nepi ka 

Cerita Atau Dongeng Basa Sunda "kabayan Hese Move On"

Diterbitkan pada Wednesday, 19 February 2014 Pukul 13.07

Dina Hiji poe kabayan jeung nyi iteung pasea gara gara kabayanna boga deui kabogoh, nyi iteung nyeri hate, Nyi iteung ges boga niat bade mutuskeun kabayan, kabayan teu rela pisah jeung nyi iteung, nyi iteung keukeuh hayang 

Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Anak

Diterbitkan pada Saturday, 6 April 2013 Pukul 20.15

Baca juga Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayan ada Dongeng Bahasa Sunda Si Kabayang Ngala Roay, Si Kabayan Ngala Tutut, Si Kabayan Ngadeupaan Lincar. Dan Kumpulan Dongeng Bahasa Sunda Lucu Si Kabayan 2 ada 

Dongeng Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 4 September 2013 Pukul 14.25

Dongeng Bahasa Sunda | Dongeng Sunda Si Kabayan Dicukur Si Kabayan teh kandulan pisan. Ari kandulan teh jahe alias jago he-es (beuki sare). Teu kaop nyangkere atawa nyarande sok ker wae kerek. Sakali mangsa si Kabayan teh 

Si Kabayan, Identitas Dongeng Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 11.49

Seperti halnya di daerah dan negara lain, di daerah Sunda banyak sekali dongeng yang sangat menarik yang ditulis maupun diceritakan dalam bahasa Sunda atau basa Sunda. Sebenarnya, dongeng lebih condong pada 

Ronisaputra: Carpon Basa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 15 April 2015 Pukul 5.58

Cerita Lucu Si Kabayan Ngawas Ujian. Duka timana alesanna si kabayan meunang tugas ngawas ujian barudak SMP.. Singketna carita nalika keur ujian matematika di ruangan anu simpe jempling teu kadenge sora 

Cerpen: Si Kabayan Bahasa Sunda Ngawas Ujian

Diterbitkan pada Saturday, 11 April 2015 Pukul 2.48

Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda Ngawas Ujian Itulah judul dari kisah humor cerita lucu singkat yang akan coba admin arsipkan, semoga bisa menjadi obat penghilang rasa lelah dan ada hikmahnya. Si Kabayan 

Blog Ketinggalan Zaman : Dongeng Sunda Si Kabayan...

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 2.03

Si Kabayan : Reup peuting Si kabayan indit ka jalan tempat liliwatan tatangga-tatanggana nu tas ngarala lauk.manehna eureun handapeun tangkal caringin gede.Tuluy ditaranjang,awakna dibalur Dongeng Bahasa Sunda Prabu Siliwangi.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -