What's New?

cara jahit sarung kotak tisu

Dunia Alas Meja, Saprah,meja Kopi,table Runner , Sarung

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Selamat Datang ke blogspot Nurhomedeco. Di Nurhomedeco kami menjual pelbagai jenis alas meja makan, saprah, sarung kusyen, sarung tisu, comforter, quilt dan lain-lain lagi hiasan dalaman rumah dari Beijing, China . Jika punya banyak tisu tapi gak ada tempatnya? dengan video ini maka anda dapat berkreasi sendiri membuat kotak tempat tisu yang bahanya terbuat dari Eceng Gondok bahanya tidak perlu beli tapi hasilnya sangat .   Suasana riang dalam ruang keluarga yang penuh orang itu terusik suara bel pintu.Hye jin dengan perut besarnya segera melompat bangkit dari sofa,membuat suaminya sempat terkesiap kaget oleh tin….

Sarung Kotak Tisu Manik

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Sarung Kotak Tisu Manik. 3,349 likes ยท 5 talking about this. Sarung Kotak Tisu Manik dapat menyerikan meja makan atau dalam kenderaan anda. Sesuai juga Message this Page, learn about upcoming events and more. If you Menjahit sarung kotak tisu. Kristik atau strimin adalah seni yang telah lama dikenal oleh manusia. Peninggalan arkeologi di mesir kuno membuktikan jenis Tersedia Aneka Alat Teropong Terbaru Berbagai Jenis, Model, Ukuran dan .

Dinah Crochet: Ruffle Tissue Box Cover

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Tapak Kotak : Ukur tapak kotak tisu anda (lebar x panjang) dan kait sejumlah chain mengikut ukuran yang anda dapat. Kait 1 dc di setiap chain. Ulang sehingga Cara kait ruffle pada tapak dan bukaan kotak. Ambil benang warna .

Crochet Tissue Box Cover

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

yang ni kotak tisu kedua:). dah lama dah.he:)dua dua pattern sendiri.siapa yang nak try buat tu senang je.ukur je.godek2 siap:) order.:sms 0176155243 yang ni kotak tisu kedua:). dah lama dah.he:)dua dua pattern sendiri.siapa .

Hobiku Crochet: Sarung Kotak Tisu.

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kedua-dua sarung kotak tisu ni sebenarnya dah lama ditempah, lebih kurang masa saya sibuk dengan SUKMA tempoh hari. Dan baru semalam dipos. Masa saya edit page ni, kakak saya (Kak Gie)yang tinggal di Seksyen 17, Shah .

Sueshaem Craft: Sarung Kotak Tisu 2....

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

"PENGUNGUMAN PENTING!!" *Untuk pengetahuan semua.. Setiap oder yg dibuat Sue akan CONFIRM kan once Sue dah terima payment..& Oder akan disiapkan mengikut giliran Sarung kotak tisu ni di buat khas utk classmate .

Membuat Cover Tisu Dari Kain Flanel

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Membuat Kotak Tisu Sendiri - How to Tutorial - Duration: 2:34. gontortv 33,377 views 2:34 How to Make Recycle Pen-Pencil Holder with Used Can - Duration: 6:31. Dewi Reynaldi 482,359 views 6:31 Tutorial 4 .

Ulun Bekesah: Cara Buat Sarung Tempat Tisu Flanel Bongkar

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

kalau sudah dipotong langsung jahit feston kedua sisi-sisi ujungnya setelah dijahit feston, kemudian kainnya dibalik, jadi jahitannya tidak terlihat dari luar, pasang di bagian wadah tempat tisu seperti di gambar dibagian bawahnya .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.