biantara pendek sunda kelas

Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Pidato Bahasa sunda | Hikmah Iman ka Kitab-Kitab Allah Hukmah Iman ka Kitab-Kitab Allah Asslamualaikum.Wr.Wb Bismillahirohmanirrohim. Wabihi nastainu ala umuri dunya wadin wasolatu wasalamu ala asropil anbiyai 

Kumpulan Teks Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 22 March 2012 Pukul 7.41

Contoh Pidato sunda | Paturay tienung kelas 6 SD 6. Pidato Bahasa sunda Contoh Pidato sunda | biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén | biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Awéwé 20. Contoh Pidato 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara Paturay Tineung I Assalamu'alaikum wr. wb. Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi. Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa-rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan.

Contoh Biantara/pidato Pendek Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 September 2012 Pukul 18.09

Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa 

Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.09

Pidato Bahasa sunda | Hikmah Puasa Jeung Kasantunan Hikmah Puasa Jeung Kasantunan Assalamu'alaikum Wr.Wb Loba manfa'atna nu bias dibeunangkeun jeung sakabeh muslim ti ibadah puasa. Salah sahijina, jeung 

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.11

Pidato basa sunda atau biantara basa sunda berikut ini adalah salah satu contoh bentuk teks naskah pidato yang menggunakan bahasa sunda sebagai bahasa pengantarnya. Assalamualaikum Wr. Wb Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru nu dipihormat sareng sadaya rerencangan, siswa kelas X nu dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng sukur ka Allah SWT nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa patepang raray dina ieu 

Contoh Pidato Perpisahan Bahasa Sunda Kelas 6 Sd (ujian...

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2011 Pukul 17.25

Shalawat miwah salam mugi tetep dilimpahkeun ka jungjungan urang sadaya Nabi Muhammad SAW, teu hilaf ka kulawargana, sahabatna, oge ka urang sadaya salaku umatna anu Insya Allah taat kana ajarannana, Amin ya 

Kumpulan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 6.32

Nah, sebagai inspirasi dalam mempermudah Anda, berikut kami sajikan beberapa contoh naskah pidato dengan berbagai tema dan dalam bahasa tradisional sunda. Tema yang diangkat, mulai dari kebersihan lingkungan hingga tema 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X