biantara pendek sunda kelas

Tugas Biantara Basa Sunda Tema Kebersihan Another

Diterbitkan pada Monday, 26 August 2013 Pukul 21.44

Nama Dewi Tresna Utami kelas X IPS Tugas Basa sunda Tema Kabersihan Judul Ngajaga Kaendahan Lembur Kerangka bubuka Langkung tipayun mangga urang panjatkeun puji sareng syukur kahadirat Allah SWT

Contoh Biantara Singkat Bahasa Sunda Contoh Tugas

Diterbitkan pada Saturday, 31 August 2013 Pukul 22.27

biantara Singkat Bahasa sunda Tem KABERSIHAN SAKOLA Wilujeng Enjing Sadayana Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X 3 nu ku abdi dipikacinta Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka

Contoh Biantara Pidato Paturay Tineung Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

biantara Paturay Tineung I Assalamualaikum wr wb Puji sinareng sukur kasanggakeun ka Allah Illahi Robbi Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu Ruang riung boh di kelas boh dina rupa rupa kagiatan bari sakapeung sempal guyon gogonjakan sareng rerencangan

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan Teks

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.11

Pidato basa sunda atau biantara basa sunda berikut ini adalah salah satu contoh bentuk teks naskah pidato yang menggunakan bahasa sunda sebagai bahasa pengantarnya Assalamualaikum Wr Wb Wilujeng Enjing Sadayana Ibu Guru

Contoh Biantara Bahasa Sunda Singkat Info Terbaru

Diterbitkan pada Monday, 13 January 2014 Pukul 20.26

Contoh biantara Bahasa sunda Singkat Wilujeng Enjing Sadayana Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X 3 nu ku abdi dipikacinta Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Friday April 20 2012 Cijolang Mania Pidato Basa sunda URANG sunda biantara Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng kenaikan kelas biantara Pidato Paturay Tineung dina Ahir Taun perpisahan sareng

Contoh Biantara Pidato Pendek Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 September 2012 Pukul 18.09

Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X 3 nu ku abdi dipikacinta Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa

Sukajaya Kisi Kisi Ulangan Umum B Sunda Kelas Ix Semester I

Diterbitkan pada Sunday, 17 November 2013 Pukul 7.54

KISI KISI ULANGAN UMUM B sunda kelas IX SEMESTER I KISI KISI PENULISAN SOAL ULANGAN UMUM kelas IX SEMESTER I Jenis Sekolah MTs Alokasi Waktu 90 menit Mata Pelajaran Bahasa sunda Jumlah Soal 45 Soal Kurikulum KTSP 9 2 Mampu mengungkapkan pikiran perasaan dan keinginan secara lisan dalam bentuk mengemukakan kritik berpidato berdiskusi bermain peran berceritera tentang cerita pendek dan musikalisasi puisi

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X