What's New?

amalan doa mujarab

Pelet Pengasihan Tips Dan Trik Memikat Lawan Jenis

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 19.06

Penarik Jodoh -Apabila anda selama ini susah mendapatkan jodoh, segera lakukan amalan berikut ini agar Allah menyingkirkan berbagai rintangan.. Bila anda sudah lama mengidamkan hadirnya buah hati tetapi tidak kunjung hadir, sebaiknya anda memerhatikan tausiyah singkat ini Dari Syaikh Muhammad Al Habdan :" Saat seseorang datang pada Ibnu d….

Rahasia Sedekah Metode Keajaiban Kun Fa Ya Kuun

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 5.07

Sedekah, Kisah Keajaiban Sedekah Dan Kisah Cerita Rahasia Keajaiban Sedekah, Jalan Tuhan Menjadi Kaya, Metode Kun Fayakuun Atasi Persoalan Hidup Dengan Tuntas!. Assalamualaikum wbt.. 1. PANDANGAN MATAPandangan mata adalah anak panah iblis. Lihat bukan muhrim sekali saja. Lihat kali kedua akan hilang nikmat ibadah 40 hari. Tiada kusyuk. 2. MAKAN GARAMCelup j….

Amalan Pembuka Pintu Rezeki Ayat Seribu Dinar

Diterbitkan pada Sunday, 15 May 2016 Pukul 20.09

Amalan Pembuka Pintu Rezeki Ayat Seribu (1000) Dinar. Wirid Rezeki Asmaul Husna dan Al Qur'an, Ilmu Menjadi Kaya Secara Islami. BebasHutang Cara Taiichii   caracepatmelunasihutang  ‎Ad  caracepatmelunasihutang   ‎rezeki bertambah, nasib berubah dalam 40 hariSearch ResultsBagaimana Nabi Mengajar Kita Untuk Keluar dari B….

Kanser Paru-paru Al-hidayah

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 22.55

Saya merupakan pesakit kanser paru-paru tahap 4. Pada awalnya saya telah mengalami batuk yang berpanjangan dan merasa sakit di bahagian paru-paru.. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم  (Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Penyayang) Baru-baru ni kawan sekerja MF mengalami musibah, iaitu kehilangan telefon bimbit. Disyaki akibat….

Jimat Penglaris Usaha Jimatpenglaris.com

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 6.11

Jimat Penglaris Usaha adalah penglarisan dagang yang diritualkan dengan doa nabi sulaiman sehingga penglaris usaha bisa digunakan tanpa puasa dan tumbal. Nabi Muhammad SAW pernah berkata.“Bersedekah boleh mengubati penyakit dan boleh menolak daripada sebarang penyakit serta menyampaikan maksud.”     Sedekah adalah antara amalan mulia yang digalakkan ….

Ilmu Pengasihan & Ilmu Pelet

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 15.39

Ilmu Pengasihan atau Ilmu Pelet adalah sebuah ilmu supranatural yang berguna untuk mempengaruhi perasaan orang lain agar suka / sayang / jatuh cinta / takluk kepada . Bila anda sudah lama mengidamkan hadirnya buah hati tetapi tidak kunjung hadir, sebaiknya anda memerhatikan tausiyah singkat ini Dari Syaikh Muhammad Al Habdan : " Saat seseorang datang pada Ibnu ….

Doa Wirid Pengasihan Nabi Yusuf

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 0.35

Doa wirid pengasihan nabi Yusuf merupakan amalan doa untuk memikat wanita tanpa puasa karena doa wirid pengasihan ini memliki khasiat untuk kewibawaan andaHari ini saya nak kongsikan dengan anda doa penahan. Doa ini sagat bagus diamalkan oleh kaum wanita untuk membantu mereka ketika melaksanakan ibadat haji dan umrah . Bila anda sudah lama mengidamkan hadirnya buah hati tetapi tidak kunjung hadir, sebaiknya anda memerhatikan tausiyah singkat ini Dari Syaikh Muhammad Al Habdan :   " Saat seseorang datang pada Ibnu da…KIAT MEMBENTENGI KELUARGA DARI SIHIRSEKILAS TENTANG HAKIKAT SIHIR Secara etimologis, sihir artinya sesuatu yang tersembunyi dan sangat halus penyebabnya. Sedangkan menurut istilah syariat, Abu Muham….

Http://amalanhikmah.com/

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 21.44

We would like to show you a description here but the site won’t allow us.17 Testimoni ubat Gout Mujarab HPA. Rawatan Gout berasaskan pengalaman 20 tahun HPA dalam dunia herba. Rawatan dari keselesaan rumah anda. Tanpa bahan kimia. Amalan dzikir untuk kelancaran rezeki paling mustajab | Manfaat dan khasiat dari wirid doa dan amalan dzikir dari asma Ya Razzaq untuk kelancaran rezeki dan agar dimudahkan rezeki sehingga memperbanya…Bingung soal rizki? Istighfar aja. Sedekah aja…Istighfarnya jangan sedikit. Sedekahnya jangan sedikit. Jangan juga sesekali. Rutinin.Amal apa aja kayak ngasah golok. Kayak ngasah pisau. Harusser….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -