What's New?

aki aki keur ewean

Digusuran Jurig « Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Friday, 10 April 2009 Pukul 4.08

Nu didongèngkeun ku Aki mah kabèh ogè pangalamanana. Kayaning basa gelut jeung bagong, gelut jeung bègal, dikoroyok ku limaan alatan parebut … ronggèng. Nyaritakeun resep ngibing, pokna, “Mun Aki keur ngèjèr 

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyét Maling Cabé...

Diterbitkan pada Friday, 28 March 2008 Pukul 14.31

“Sakadang Kuya!” Sakadang Monyét ngageroan. “Kuk!” Témbal Sakadang Kuya. “Sakadang Kuya!” “Kuk!” Sakadang Monyét nyampeurkeun ka Sakadang Kuya. “Keur naon Sakadang Kuya?” “Ah keur kieu wé, keur moyan.” “Ti batan cicing kitu mah mending ngala cabé, yu!” “Di mana?” “Di… Ti Aki Dulacis, akina Haji Enoh, geus ampir saratus hektar, turun ka Haji Nurudin, bapana Haji Enoh. Ti batan kajual mah kalah nambahan. Da kitu amanat ti karuhun.

Putrasunda: Kumpulan Mantra, Ajian, Rajah, Singlar...

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 7.11

Aki Batara Ginggi nu ti hilir. Aing ménta ingon-ingon. Geura top. Jangjawokan Lulut Kana Lauk. Asihan aing Si Bangbarang Hérang asih nu saleuwi sono nu sasédong. Ret puret nu karengkep aing. Jangjawokan Mandi. cahaya mamandi cahya ya iku anganggo cahyaning macan gebong maka wulung ati ieu geus sia dilemah putih kasucianana. Jangjawokan Paranti Neundeun Enggon atawa Telebug keur Paré. Gunung manik aniten sampakeun para déwata

Bokep _ Bodor Keren Ala Pesbuk. Edisi 2 (nomor 70

Diterbitkan pada Monday, 11 March 2013 Pukul 6.27

Adul : nya hayang milu mikanyaah we wa, watir keur mah tileuleutik teu nyaho rupa indung katambah diurus tur digedekeun ku aki-aki bedegong, gore adat bari pundungan, tada teuing neng rina nalangsana! Wa haji : naon 

Sisindiran, Pantun Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 16.52

AYA IJID AYA NGEWA NINI-NINI NGAJAK NGEDENG.. pada Maret 3, 2011 pada 2:31 am | Balas kang duloh. aya nini aya aki aki-aki keur duaan geus ulah dipkiran ! pada Maret 14, 2011 pada 2:52 pm baron. asa kurame uy.

Nyunda

Diterbitkan pada Tuesday, 21 December 2010 Pukul 9.04

Teu lila mikir.jol datang idé teuing timana datangna “Tadi..nu di lebok ku Aing téh tahu..ayeuna Aing keur miceun..geus pasti tahu deui nu kaluarna” kitu pikiran Abah harita..nepi ka ku abah pamiceunan nu abah téh 

Bambu Foundation: Ngahyangna Pajajaran

Diterbitkan pada Monday, 10 September 2012 Pukul 3.41

Nu sakti ngala ka aki. Nu gagah ngala ka bapa. Ari ngarana ? Ki Hiyang Santang Aria TJakrabuana ! Euweuh pantar. Euweuh tanding ! Njarita injana ka si Lengser Uwa uwa ! Ngaing the ayeuna mah TJukup elmu djeung pangweruh ! Tapi hate . Ditaradjang Nu ngadjentul. Disurudug Anu malang. Tangtu di teunggar ! Da keur lumpat dines ! Limpat dines mah sedjen deui. Heunteu tjara lumpat biasa lumpatna oge mudu sabari. Tanggah da ngarana ge lumpat dines

Dp Bbm Lucu Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 3 November 2012 Pukul 6.56

Display Picture BBM Bahasa Sunda Lucu Gokil - DP atau Display Picture kadang suka bikin penasaran apabila DP yang dipasang teman di BBM lucu dan unik. Kadang pastinya kita juga langsung menyimpan gambar dari DP tersebut bukan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -