What's New?

aki aki keur ewean

Sisindiran, Pantun Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 16.52

AYA IJID AYA NGEWA NINI-NINI NGAJAK NGEDENG.. pada Maret 3, 2011 pada 2:31 am | Balas kang duloh. aya nini aya aki aki-aki keur duaan geus ulah dipkiran ! pada Maret 14, 2011 pada 2:52 pm baron. asa kurame uy.

Bambu Foundation: Ngahyangna Pajajaran

Diterbitkan pada Monday, 10 September 2012 Pukul 3.41

Nu sakti ngala ka aki. Nu gagah ngala ka bapa. Ari ngarana ? Ki Hiyang Santang Aria TJakrabuana ! Euweuh pantar. Euweuh tanding ! Njarita injana ka si Lengser Uwa uwa ! Ngaing the ayeuna mah TJukup elmu djeung pangweruh ! Tapi hate . Ditaradjang Nu ngadjentul. Disurudug Anu malang. Tangtu di teunggar ! Da keur lumpat dines ! Limpat dines mah sedjen deui. Heunteu tjara lumpat biasa lumpatna oge mudu sabari. Tanggah da ngarana ge lumpat dines

Nyunda

Diterbitkan pada Tuesday, 21 December 2010 Pukul 9.04

Teu lila mikir.jol datang idé teuing timana datangna “Tadi..nu di lebok ku Aing téh tahu..ayeuna Aing keur miceun..geus pasti tahu deui nu kaluarna” kitu pikiran Abah harita..nepi ka ku abah pamiceunan nu abah téh 

Bokep _ Bodor Keren Ala Pesbuk. Edisi 2 (nomor 70

Diterbitkan pada Monday, 11 March 2013 Pukul 6.27

Adul : nya hayang milu mikanyaah we wa, watir keur mah tileuleutik teu nyaho rupa indung katambah diurus tur digedekeun ku aki-aki bedegong, gore adat bari pundungan, tada teuing neng rina nalangsana! Wa haji : naon 

Putrasunda: Kumpulan Mantra, Ajian, Rajah, Singlar...

Diterbitkan pada Monday, 14 October 2013 Pukul 7.11

Aki Batara Ginggi nu ti hilir. Aing ménta ingon-ingon. Geura top. Jangjawokan Lulut Kana Lauk. Asihan aing Si Bangbarang Hérang asih nu saleuwi sono nu sasédong. Ret puret nu karengkep aing. Jangjawokan Mandi. cahaya mamandi cahya ya iku anganggo cahyaning macan gebong maka wulung ati ieu geus sia dilemah putih kasucianana. Jangjawokan Paranti Neundeun Enggon atawa Telebug keur Paré. Gunung manik aniten sampakeun para déwata

Digusuran Jurig

Diterbitkan pada Saturday, 17 December 2011 Pukul 4.42

Nu didongèngkeun ku Aki mah kabèh ogè pangalamanana. Kayaning basa gelut jeung bagong, gelut jeung bègal, dikoroyok ku limaan alatan parebut … ronggèng. Nyaritakeun resep ngibing, pokna, “Mun Aki keur ngèjèr ngigel, kabèh nu 

Sipat (kalakuan) Jalma

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 1.47

Jatmika : Alus budi matak kayungyun. Jatnika : Mulya, senang. Jeceh : Reeus, agul, mindeng nempoan atawa ngilikan barang nu keur dipake, atawa mindeng nembongkeun barang kaboga( dilarapkeun kana kalakuan budak). Jengle : Budak awewe SEMOGA KEBAIKAN AKI DI BALAS OLEH ALLAH , DAN BAGI ANDA YANG INGIN DI BANTU SAMA OM AGUS SILAHKAN hbg :085399278797…………TRIMASIH……….. BalasHapus. bapak nur 4 Juni 2015 08.21.

Raja Pandita Barat Maya Di Rancahmaya

Diterbitkan pada Wednesday, 13 May 2015 Pukul 17.22

Piratueunnana, Ku eyang keur dilokat keneh; Nyaeta rawayan ti bidadari kahiyangan. Anu jojodo ka manusa panyilokan! Hayuh, geuwat; geura unggah! Sing katimu aki lengser! Nyiyarna mah, Kumaha bae karep dia!” Tunda! Cara menak hayang ewean, Peta kitu mah lain datang eudeuk mere beja; Tapi datang nyiyar-nyiyar pipaseaeun! Ulah kitu, ki semaaaaaaah! Abong-abongan dia menak eukeur pangkat! Dielingan ku somah teh, Kalah nganggap somah 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -