aki aki keur ewean

Sisindiran Pantun Sunda Herdipamungkasred

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 23.52

AYA IJID AYA NGEWA NINI NINI NGAJAK NGEDENG pada Maret 3 2011 pada 2 31 am Balas kang duloh aya nini aya aki aki aki keur duaan geus ulah dipkiran pada Maret 14 2011 pada 2 52 pm baron asa kurame uy

Ngahiyangna Pajajaran Nurkalakalidasas Blog

Diterbitkan pada Sunday, 26 February 2012 Pukul 2.51

Nu sakti ngala ka aki Nu gagah ngala ka bapa Ari ngarana Ki Hiyang Santang Aria Cakrabuana Euweuh pantar Euweuh tanding Nyarita inyana ka si Lengser Uwa uwa Ngaing the ayeuna mah Cukup elmu jeung pangweruh Da keur lumpat dines Limpat dines mah sejen deui Heunteu cara lumpat biasa lumpatna oge mudu sabari Tanggah da ngarana ge lumpat dines Ari sabari peureum geh teu matak nahaeun Sabari peureum geh meunang

Digusuran Jurig Lisung Galung Galiang

Diterbitkan pada Saturday, 17 December 2011 Pukul 11.42

Nu didong ngkeun ku aki mah kab h og pangalamanana Kayaning basa gelut jeung bagong gelut jeung b gal dikoroyok ku limaan alatan parebut rongg ng Nyaritakeun resep ngibing pokna Mun aki keur ng j r ngigel kab h nu

Palagan Bubat The Sundanese Tragedy

Diterbitkan pada Tuesday, 6 December 2005 Pukul 9.31

Dina silsilah oge hayoh ku sepuh dipaksakeun supaya kagaris ka prabu siliwangi sareng ku ibu ka sa ecle urang jawa sareng urang portugis wali cina jsjb na mung dina impenan kategor ku pun akina akina aki nu gaduh padamelan panyawah Naha ari Abah tara disebut sebut Abah mah rek narekahan nu kaawakan we nu kaukur nu pasti pasti weh mere saeutik tanaga jeung sangu keur barudak Nu bareuratna mah keun we keur turunana raja singa

Dada Chandra Ramadhan Malabar Pangalengan

Diterbitkan pada Saturday, 20 October 2012 Pukul 0.12

DADA CHANDRA RAMADHAN keur DI KEBON ENTEH MALABAR PANGALENGAN KEBON ENTEH MALABAR PANGALENGAN KEBON ENTEH MALABAR PANGALENGAN KEBON ENTEH MALABAR PANGALENGAN

Kumpulan Cerita Lucu Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 27 December 2009 Pukul 18.52

Naha dicukur dina waktu ngantor Atuda buukna ge apan manjanganana dina waktos dines Enya tapi apan henteu kabeh manjangan dina waktu di kantor keur di luareun kantor oge buuk maneh teh terus manjangan

Bambu Foundation Ngahyangna Pajajaran

Diterbitkan pada Monday, 10 September 2012 Pukul 10.41

Nu sakti ngala ka aki Nu gagah ngala ka bapa Ari ngarana Ki Hiyang Santang Aria TJakrabuana Euweuh pantar Euweuh tanding Njarita injana ka si Lengser Uwa uwa Ngaing the ayeuna mah TJukup elmu djeung pangweruh Tapi hate Ditaradjang Nu ngadjentul Disurudug Anu malang Tangtu di teunggar Da keur lumpat dines Limpat dines mah sedjen deui Heunteu tjara lumpat biasa lumpatna oge mudu sabari Tanggah da ngarana ge lumpat dines

Carita Sunda Rohmi Jeung Henni Pikiran Kuring

Diterbitkan pada Monday, 22 March 2010 Pukul 12.46

ILAHARNA jalma anu keur kasimbeuhan ku cai kaasih jeung kakepretan ku hawa kanyaah sok tumiba mangrupa panyakit bathin Lain panyakit sabenerna mah tapi hiji pasifatan anu karasana t h leuwih rongkah alabatan bom Hiroshima atawa Tong loba tatanya siapkeun w duit dua ratus r wu engk ku aki dipangmeulikeun sarat saratna mah Teu loba tatanya song Mang Entang mikeun duit ka Ki Codot Selon Sabulan ti harita Jang Rohmi kalah beuki

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X