aki aki keur ewean

Dada Chandra Ramadhan! : Malabar Pangalengan!

Diterbitkan pada Saturday, 20 October 2012 Pukul 0.12

DADA CHANDRA RAMADHAN keur DI KEBON ENTEH MALABAR PANGALENGAN! KEBON ENTEH MALABAR PANGALENGAN! KEBON ENTEH MALABAR PANGALENGAN! KEBON ENTEH MALABAR PANGALENGAN!

Egoisna Kuring…

Diterbitkan pada Monday, 7 June 2010 Pukul 0.14

aki Nini Dalam pagelaran Lengser mapag panganten sunda. 5. Kaulinan Barudak Tapi untungnana teh, bebende kuring sabarna beak tikarep lamun keur nyingharepan sifat kuring diluhur, nya memang ges kabuktian sakali - sakali kecap nu mindeng dikedalkeun teh, samodel "i love u, akang nyaah ka salira" eta kabuktian pisan alias lain ngan sakur kecap nu teu guna samata, sabab kuringge ges ngarasakeun rada kadeudeuh manehna ka kuring sacara nyata.

Palagan Bubat

Diterbitkan pada Tuesday, 6 December 2005 Pukul 9.31

Dina silsilah oge … hayoh ku sepuh dipaksakeun supaya kagaris ka prabu siliwangi sareng ku ibu ka sa-ecle urang jawa sareng urang portugis, wali, cina jsjb-na, .. mung dina impenan kategor ku pun akina akina aki, nu gaduh padamelan panyawah,..” Naha ari Abah tara disebut-sebut? Abah mah rek narekahan nu kaawakan we, nu kaukur, nu pasti-pasti weh mere saeutik tanaga jeung sangu keur barudak. Nu bareuratna mah keun we keur turunana “raja singa” 

Sisindiran, Pantun Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 23.52

Aya nini aya aki aki-aki keur duaan geus ulah dipkiran ! pada Maret 14, 2011 at 2:52 pm baron. asa kurame uy. pada April 28, 2011 at 9:00 am deni_hidayat. hebat lah…………..hanas ku kuring di fikiran………….. pada 

Digusuran Jurig

Diterbitkan pada Saturday, 17 December 2011 Pukul 11.42

Nu didongèngkeun ku aki mah kabèh ogè pangalamanana. Kayaning basa gelut jeung bagong, gelut jeung bègal, dikoroyok ku limaan alatan parebut … ronggèng. Nyaritakeun resep ngibing, pokna, “Mun aki keur ngèjèr ngigel, kabèh nu 

Bambu Foundation: Ngahyangna Pajajaran

Diterbitkan pada Monday, 10 September 2012 Pukul 10.41

Nu sakti ngala ka aki. Nu gagah ngala ka bapa. Ari ngarana ? Ki Hiyang Santang Aria TJakrabuana ! Euweuh pantar. Euweuh tanding ! Njarita injana ka si Lengser Uwa uwa ! Ngaing the ayeuna mah TJukup elmu djeung pangweruh ! Tapi hate . Ditaradjang Nu ngadjentul. Disurudug Anu malang. Tangtu di teunggar ! Da keur lumpat dines ! Limpat dines mah sedjen deui. Heunteu tjara lumpat biasa lumpatna oge mudu sabari. Tanggah da ngarana ge lumpat dines

Ngahiyangna Pajajaran

Diterbitkan pada Sunday, 26 February 2012 Pukul 2.51

Nu sakti ngala ka aki. Nu gagah ngala ka bapa. Ari ngarana ? Ki Hiyang Santang Aria Cakrabuana ! Euweuh pantar. Euweuh tanding ! Nyarita inyana ka si Lengser Uwa uwa ! Ngaing the ayeuna mah. Cukup elmu jeung pangweruh ! . Da keur lumpat dines ! Limpat dines mah sejen deui. Heunteu cara lumpat biasa lumpatna oge mudu sabari. Tanggah da ngarana ge lumpat dines. Ari sabari peureum geh, teu matak nahaeun. Sabari peureum geh meunang

Carita Sunda: Rohmi Jeung Henni

Diterbitkan pada Monday, 22 March 2010 Pukul 12.46

ILAHARNA jalma anu keur kasimbeuhan ku cai kaasih jeung kakepretan ku hawa kanyaah, sok tumiba mangrupa panyakit bathin. Lain panyakit sabenerna mah, tapi hiji pasifatan anu karasana téh leuwih rongkah alabatan bom Hiroshima atawa Tong loba tatanya, siapkeun wé duit dua ratus réwu.. engké ku aki dipangmeulikeun sarat-saratna mah..” Teu loba tatanya, song Mang Entang mikeun duit ka Ki Codot Selon. Sabulan ti harita, Jang Rohmi kalah beuki 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X