What's New?

Susunan Panata Acara Adat Panganten Sunda

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 11.49

Babasan pandika pagawean lamun nangtung ka jungjunan, sing lulus bantun jeung tumbu buah seureuhna. Neda panyaksen ti sadayana ieu acara bade dikawitan. Pangersa calon panganten pameget miwah rombongan.

Naskah Upacara Adat Sunda Jeung Sawer...

Diterbitkan pada Saturday, 10 December 2011 Pukul 3.23

Naskah Upacara Adat Sunda. Gending khusus. Narasi: Jeung diantara tanda-tanda kakawasaanana. Geus diciptakeun pikeun aranjeun. Pasangan hirup diantara aranjeun. Rasa asih diantara aranjeun. Sangkan aranjeun aya dina katingtriman Nagri mashur pajajaran. Patilasan siliwangi. Jung nanjung 2X. Panganten sing nanjung. Mugi gusti nangtayungan. Tawur kembang (bunga): Catrik: Ditawur kembang malati. Sengitna tisanubari. Nuseyngit kanggo salira.

Sunda Go Blog: Naskah Nga-mc-an Pikeun Siraman

Diterbitkan pada Sunday, 29 May 2011 Pukul 3.57

Naskah siraman sok dianggé mimpin acara siraman sapertos dihandap ieu : Panata Acara. Assalamualaikum Wr.Wb. Para wargi sadayana hormateun Sim Kuring utamina calon panganten istri, sakedap deui Eneng bade 

Sunda_biantara Seren Tampi Panganten

Diterbitkan pada Wednesday, 20 April 2011 Pukul 3.25

Panata Acara : Hadirin nu ginuluran kabagjaan. Parantos eces tembres atra maksadna naon rupi anu parantos dikedalkeun ku sesepuh rombongan calon panganten Pameget. Upami kapungkur mah ieu pamkasadan the 

Asmadi: Upacara Adat Pernikahan Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 16 March 2010 Pukul 13.36

UPACARA ADAT PERKAWINAN SUNDA D I S U S U N KU: MANG BECUS Upara Adat Panganten Sunda Upacara adat ieu sanes mangrupi hiji upacara keagamaan, nanging salah sahiji budaya sunda warisan jaman 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Biantara Nyérénkeun jeung Narima Calon Pangantén Biantara Sesepuh ti Calon Pangantén Awéwé Assalamu'alaikum Wr. Wbr. Ngahaturkeun nuhun ka panata acara anu parantos nyésakeun lolongkrang waktos kanggo 

Pernikahan Adat Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 5 January 2010 Pukul 8.00

Pernikahan Adat Sunda rangkaian acaranya di mulai dari pembicaraan orang tua dari pihak kedua mempelai sampai acara yang dinamakan: muka panto (buka pintu). Bagi banyak orang Sunda, tahap-tahap proses adat pernikahan wajib 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.59

Rengrengan Kulawarga Calon Panganten Istri parantos siap kalayan merenah payuneun Rombongan Calon Panganten Pameget, diandeg heula di payuneun bumi. Iber Pidato ti MC : Ka rombongan pipanganteneun pameget, pamugi kersa 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -