Susunan Panata Acara Adat Panganten Sunda

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda Asep Iwan

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

Rengrengan Kulawarga Calon Panganten Istri parantos siap kalayan merenah payuneun Rombongan Calon Panganten Pameget diandeg heula di payuneun bumi Iber ti MC Ka rombongan pipanganteneun pameget pamugi kersa

Contoh Teks Mc Bahasa Sunda Terlengkap Wd Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 30 October 2013 Pukul 0.32

MC atau Master of Ceremony adalah orang yang bertugas sebagai tuan rumah sekaligus pemimpin Acara dalam panggung pertunjukan hiburan pernikahan dan Acara Acara sejenis MC biasanya memperkenalkan peserta atau artis yang

Teks Pembawa Acara Mc Resepsi Pernikahan Bahasa

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

Bagi yang ingin mencoba menjadi seorang MC pada Artikel kali ini saya akan berbagi teks sederhana untuk MC resepsi pernikahan dalam bahasa Sunda Teks kali ini merupakan Acara pernikahan secara umum anda bisa Sakumaha ka uninga ku sadayana Alhamdulillah calon Panganten pameget miwah rombongan parantos sumping ngaleut ngengkeuy ngabandaleut ngembat ngembat nyatang pinang Bismilah purwa wiwitan ieu pamuka carita minangka pamuka Acara

Naskah Kanggo Panata Calagara Dinu Nikahkeun Blog

Diterbitkan pada Tuesday, 1 November 2011 Pukul 13.59

Kalihna ti eta ieu mah mung saukur kanggo lilinggeran hususna soal urutan Acara margi ari dina prungna mah tangtos bakal gumantung kana katapisan Panata calagara diluyukeun sareng situasi katut kondisi anu nuju dipayunan Mugi mugi kapayunna baris aya Sakumaha kauninga ku sadayana alhamdulillah calon Panganten pameget miwah rombongan parantos sumping ngaleut ngeungkeuy ngabandaleut ngembat ngembat nyatang pinang Bismilah purwa wiwitan ieu

Sunda_biantara Seren Tampi Panganten Mudztova

Diterbitkan pada Wednesday, 20 April 2011 Pukul 10.25

Panata Acara Hadirin nu ginuluran kabagjaan Parantos eces tembres atra maksadna naon rupi anu parantos dikedalkeun ku sesepuh rombongan calon Panganten Pameget Upami kapungkur mah ieu pamkasadan the

Kabisa Seni Abdul Karim Susunan Acara Pernikahan

Diterbitkan pada Wednesday, 4 July 2012 Pukul 17.35

Bila ada rangkaian upacara Adat mapag Panganten maka dilakukan sebelum Acara resepsi setelah pengantin mengganti baju akad dengan baju resepsi Hiburan setelah Upacara Adat mapag Panganten Sunda

Asmadi Upacara Adat Pernikahan Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 16 March 2010 Pukul 20.36

Adat PERKAWINAN Sunda D I S U S U N KU MANG BECUS Upara Adat Panganten Sunda Upacara Adat ieu sanes mangrupi hiji upacara keagamaan nanging salah sahiji budaya Sunda warisan jaman baheula ti para

Pernikahan Adat Sunda Pernikahan Adat

Diterbitkan pada Tuesday, 5 January 2010 Pukul 15.00

Pernikahan Adat Sunda rangkaian acaranya di mulai dari pembicaraan orang tua dari pihak kedua mempelai sampai Acara yang dinamakan muka panto buka pintu Bagi banyak orang Sunda tahap tahap proses Adat pernikahan wajib

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X