What's New?

vivix shaklee di indonesia

Alam Hati - Cerita Dari Hati, Malam Ke Siang

Diterbitkan pada Wednesday, 3 February 2016 Pukul 14.32

Cerita dari Hati, Malam ke Siang Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia, Bertemu lagi siri travelog ke destinasi seterusnya iaitu Indonesia..

N.a.t.u.r.a.l L.i.v.i.n.g - Umney.blogspot.com

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 10.47

"The only way to keep your health is to eat what you don't want, drink what you don't like, and do what you'd rather not." ~Mark Twain.

My Lovely Arina - Azlinda151076.blogspot.com

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 17.36

Sbbnyadi ofis, kwn2 ajak p makan, ada jemputan jamuan raya dr jabatan2, jiran2 dan saudara mara. Di ofis tu, ada je yang pakat bawa kuih raya dn macam2 lagi.. LIstilah makanan segera, 'instant', '3 in 1', memang dah tak asing lagi zaman sekarang kan. Kita sebenarnya cukup taksub dengan apa je yang membabitkan isu segera sampai tahap untuk sihat & kelihata…

Shaklee: Healthy Weight, Nutrition, Home, Beauty Products

Diterbitkan pada Wednesday, 10 February 2016 Pukul 4.58

Shaklee Corporation - Setting the standard with premium nutrition, personal care, and homecare products. Helping make millions of people healthier while making the . Assalamualaikum.. Baru-baru nie saya calonkan mak sebagai peserta Supermom Shaklee Story. Alhamdulillah, rezeki mak,  testimoni mak secara bertulis di Supermom Shaklee story telah terpilih dan berjay…

Products | Shaklee Malaysia

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 14.01

Shaklee products are natural and proven effective, creating healthier lives for millions of people for over 50 years.. International Diabetes Federation (IDF) melaporkan terdapat 3.2 juta kes Diabetes dilaporkan di Malaysia pada tahun 2014. Itu yang dilaporkan? Yang tidak dilaporkan? yang tak pergi klinik? yang beruba…

My Info Vitamin ~ Info Vitamin Shaklee Dan Konsultasi

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 15.05

Sumber Info Vitamin Shaklee Anda. Pengedar Shaklee Rawang, Bukit Beruntung, Bkt. Sentosa, Rasa, Serendah dan Kuala Lumpur.

Shaklee Effect : Gempar !! Bahaya Ostematrix Untuk Ibu

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 12.28

Hindarkan Masalah Cramp, Kejang Kaki, Sembelit dan Lesu Semasa Hamil. Pengedar Shaklee Rawang. SMS/WA 010-5450225.

Home | Shaklee Malaysia

Diterbitkan pada Wednesday, 10 February 2016 Pukul 11.10

Shaklee creates the most pure, natural and effective health, beauty and cleaning products to help make you healthier inside and out. Discover all that Shaklee, the . Istilah makanan segera, 'instant', '3 in 1', memang dah tak asing lagi zaman sekarang kan. Kita sebenarnya cukup taksub dengan apa je yang membabitkan isu segera sampai tahap untuk sihat & kelihatan…

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -