What's New?

ucapan selamat pulang naik haji

Bahagian012 B Slideshare

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 18.13

You just clipped your first slide! Clipping is a handy way to collect important slides you want to go back to later. Now customize the name of a clipboard . Normal0falsefalsefalseEN-USX-NONEX-NONE ….

Ucapan Presiden Umno

Diterbitkan pada Sunday, 26 June 2016 Pukul 8.06

1. Ucapan Presiden UMNO dalam perhimpunan Agung UMNO 2015 amat mengecewakan. Ia tertumpu dan terhad kepada mempertahan diri sahaja. 2. Presiden mendakwa, ia adalah CONTOH KARANGAN Karangan Jenis Bergambar • • • • • • • • • • Karangan Bergambar Tunggal Karangan yang hendak ditulis itu hendaklah berpandukan . Tidak terasa bulan Rhamadhan telah tiba dan insya Allah Hari Raya Idul Fitri 1 Syawal 1437 H atau Hari Lebaran 2016 akan segera tiba pula. Kepada para pembaca di ucapkan “Selamat Hari Raya Idul Fitri …MILADILWALY MARENDRAIMAM MUDA HARAPAN KELUARGA(Sebuah Catatan Ringan Untuk Kalangan Sendiri) Terinspirasi dari status facebook ibundanya Waly (Erra Yusmina) tertanggal              20 Juni 2016 puku….

Cheria Halal Wisata

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 2.36

Spesialis Paket Tour Wisata Halal, Travel Haji Plus Umroh Melayani Pembelian Tiket, Hotel dan Visa Perjalanan Liburan Muslim 2016 ≡. (ANONYMANCENTER)Segala puji bagi Allah yang telah menjadikan untuk umat ini musim-musim kebaikan dan pahala di sepanjang tahunnya. Hikmahnya agar keutamaan dan pahala tersebut terus mengalir bagi umat….

Pantun Lawak Hari Raya Dan Pantun Aidilfitri

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 1.17

Di sini sy mengucapkan Selamat Hari Raya dan sy juga ingin meminta maaf sekiranya ada, TERkasar bahasa,TERsilap bicara,TERmarah yg tak kena,TERtanya tak tentu hala . IT’S NOT IMAGINE [ONESHOOT] Author : CharikhaMain cast : Niah (OC/You), Im JaebumSupport Cast : GOT7 Member, Daeya (OC)Genre : Romance, daily lifeRating : PG-16Duration : OneshootDiscl….

Modul Penulisan Sk

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 1.46

Modul penulisan sk 1. 1 MODUL PENULISAN BAHASA MELAYU SK PPMP NEGERI JOHOR KANDUNGAN Muka Surat 1 Prakata 2 2 Ahli Jawatankuasa Kerja Panel PPMP 3 3 . DIALOG RAKYATADUN Kota Siputeh jadi pemangku Umno Jerlunpada 26-06-2016 09:06 Post Pic ALOR SETAR: Umno Kedah memutuskan untuk melantik ADUN Kota Siputeh, Datuk Abu Hassan Shar….

Koleksi Cikgu Harlina

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 6.14

Perjalanan pulang ke kampung dihantar oleh ayah ke perhentian bas ekspres dengan menyandang dua buah beg pakaian. Lili berpakaian tebal ketika itu kerana musim tengkujuh.. Tawaf : Pengertian , Macam , Tata Cara , Tips dan Doa Makkah telah menjadi tempat berkumpulnya umat Islam terbesar. Rencananya , jika proses pemugaran Masjidil Haram selesai , area lingkaran Ka ’ bah ….

Kata-kata Ucapan Puasa Bulan Ramadhan 1437 H 2016

Diterbitkan pada Monday, 27 June 2016 Pukul 17.09

Marhaban Ya Ramadhan 1437 Hijriyah / 2016 Masehi, Selamat Datang Bulan Suci Ramadhan. Semua yang kulakukan adalah untuk kebahagianmu. Segalanya adalah untukmu.Makkah telah menjadi tempat berkumpulnya umat Islam terbesar. Rencananya, jika proses pemugaran Masjidil Haram selesai, area lingkaran Ka’bah untuk pelaksanaan . Bukankah sewajarnya seorang yang ingin naik haji wajib datang ke Arab Saudi untuk melaksanakan ibadah haji sesuai dengan syariat yang berlaku? Namun bagaimana jadinya kalau ada orang yang naik haji na…DIALOG RAKYATADUN Kota Siputeh jadi pemangku Umno Jerlunpada 26-06-2016 09:06 Post Pic ALOR SETAR: Umno Kedah memutuskan untuk melantik ADUN Kota Siputeh, Datuk Abu Hassan Shar….

Selamat Berpuasa : Koleksi Serantau Pantun Puasa

Diterbitkan pada Thursday, 23 June 2016 Pukul 13.39

Ramadan tiba lagi.. esok bermulalah semua umat islam seluruh dunia menunaikan rukun islam yang ke3 iaitu berpuasa di bulan Ramadan. Hari ni aku suka baca pantun . Oleh Bahrul UlumDalam sebuah ayat Allah berfriman:”Siapakah yang mau memberi pinjaman kepada Allah, pinjaman yang baik (menafkahkan hartanya di jalan Allah), maka Allah melipatgandakan pembayaran ke….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -