What's New?

teks biantara pihak panganten pameget

Masrahkeun Calon Panganten Pameget ( Conto Pidato )

Diterbitkan pada Saturday, 16 November 2013 Pukul 8.14

Jisim kuring kalayan asmana pun anak seja nyambung saur, ngadugikeun gerentes ati anu kagungan maksad, nyatana sepuh panganten istri geusan nampi papasrahan ti pihak sepuh panganten pameget anu parantos 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.59

Bade dibujeng enggalna bae, ayeuna ka sesepuh ti pihak pipanganteneun istri, dina waktos ieu, nu bade ngawaler sareng nampi, pipanganteneun pameget ieu teh, diwakilan kunu janten sesepuh ti pihak kulawarga calon panganten istri 

Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget

Diterbitkan pada Monday, 13 August 2012 Pukul 18.35

Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget. Assalamu Numutkeun kasaluyuan, dina waktos nu kapengker, dinten ieu teh, parantos ditetepkeun kanggo ngalaksanakeun akad nikahna, ti pihak pun …

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.10

Para wargi Bapa/Ibu hadirin sadayana, terutami para tamu ti pihak calon panganten pameget, sateuacanna sim kuring salaku panata acara ngahaturkeun wilujeng sumping saraeng hatur nuhun kana kasumpingannana Keluarga Besar calon panganten pameget, para tamu undangan sareng hadirin sadayana. Mudah-mudahan ieu acara tiasa (rengse biantara panampian Pihak panganten istri, pok dei panata acara nyarita), Alhamdulullah Bapa Ibu sadayana 

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 0.49

Utamina pangersa Al-mukarom al-mukaromah, biyang sareng ramana bakal panganten istri, kalih sadaya kawargiannana. BABASAN PANAMPIAN BAKAL PANGANTEN PAMEGET TI PIHAK BAKAL PANGANTEN ISTRI.

Panampian Pihak Panganten Istri

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 2.46

PIDATO PANAMPIAN TI PANGANTEN ISTRI Bismillaahir rohmaanir rohiim. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayyidina Muhammadin 

Contoh Teks Pidato Singkat Serah Terima Pengantin Dalam...

Diterbitkan pada Sunday, 5 July 2015 Pukul 8.24

Sudah menjadi tradisi didaerah tatar sunda ketika diadakan pernikahan antara kedua belah pihak mempelai baik putra ataupun putri terlebih dahulu diadakannya acara serah terima dari orang tuanya yang diwakili oleh seseorang yang telah ditenukan. Sim abdi nyandak asmana sepuh bakal calon panganten pameget, timpah tipayun sateacan sim abdi sumanggem, hapunten tina sugrining ka kalepatan, boh bilih teamah para tatamu rombongan anu sarumping kaieu tempat, saur 

Teks Biantara Kawinan Ti Pihak Lalaki

Diterbitkan pada Sunday, 30 October 2011 Pukul 8.03

teks biantara kawinan ti pihak lalaki. Ti pihak lalaki. Assalamu alaikum warohmatullohi wabarakatuh. Ti payun sim kuring neda pangapunten nyuhunkeun widi tina galih anu wening neda jembar tina manah anu setra, rehing ieu bade Disim kuring kawakilan ku kulawargi calon pameget, miwah para kanca sadaya anu sami-sami dongkap kadieu, nyanggakeun sewu nuhun, laksaketi kabingahan, sarehnya bapa miwah ibuna (calon panganten awewe) sareng para 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -