What's New?

teks biantara pihak panganten pameget

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 19.10

Para wargi Bapa/Ibu hadirin sadayana, terutami para tamu ti pihak calon panganten pameget, sateuacanna sim kuring salaku panata acara ngahaturkeun wilujeng sumping saraeng hatur nuhun kana kasumpingannana Keluarga Besar calon panganten pameget, para tamu (rengse biantara panampian Pihak panganten istri, pok dei panata acara nyarita), TEKS PIDATO AL-QUR`AN SEBAGAI PETUNJUK DAN PROBLEM SOLVING DALAM KEHIDUPAN.

Panampian Pihak Panganten Istri

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 2.46

PIDATO PANAMPIAN TI PANGANTEN ISTRI Bismillaahir rohmaanir rohiim. Assalamu'alaikum Wr. Wb. Alhamdulillahi robbil aalamin, Wabihi nasta'iinu alla umuurid dunia waddin. Was sholaatu wassalaamu alla sayyidina Muhammadin 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 11.49

Pangersa calon panganten pameget miwah rombongan. Jagong tuhur meunang ngunun dina pingping haturan wilujeng sumping, di wewengkon .., tempat pangaharepan sarakan keur kulawarga. Ka pihak calon 

Contoh Teks Pidato Singkat Serah Terima Pengantin Dalam...

Diterbitkan pada Wednesday, 28 January 2015 Pukul 10.30

Sim abdi nyandak asmana sepuh bakal calon panganten pameget, timpah tipayun sateacan sumanggem, hapunten tina sugrining ka kalepatan, boh bilih teamah para tatamu rombongan anu sarumping kaieu tempat, saur paripaos tea mah 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.59

Bade dibujeng enggalna bae, ayeuna ka sesepuh ti pihak pipanganteneun istri, dina waktos ieu, nu bade ngawaler sareng nampi, pipanganteneun pameget ieu teh, diwakilan kunu janten sesepuh ti pihak kulawarga calon panganten istri 

Deni: Pidato Seren Sumeren

Diterbitkan pada Thursday, 7 August 2014 Pukul 0.49

Utamina pangersa Al-mukarom al-mukaromah, biyang sareng ramana bakal panganten istri, kalih sadaya kawargiannana. BABASAN PANAMPIAN BAKAL PANGANTEN PAMEGET TI PIHAK BAKAL PANGANTEN ISTRI.

Teks Biantara Kawinan Ti Pihak Lalaki

Diterbitkan pada Sunday, 30 October 2011 Pukul 8.03

teks biantara kawinan ti pihak lalaki. Ti pihak lalaki. Assalamu alaikum warohmatullohi wabarakatuh. Ti payun sim kuring neda pangapunten nyuhunkeun widi tina galih anu wening neda jembar tina manah anu setra, rehing ieu bade Disim kuring kawakilan ku kulawargi calon pameget, miwah para kanca sadaya anu sami-sami dongkap kadieu, nyanggakeun sewu nuhun, laksaketi kabingahan, sarehnya bapa miwah ibuna (calon panganten awewe) sareng para 

Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget

Diterbitkan pada Monday, 13 August 2012 Pukul 18.35

Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget. Assalamu Numutkeun kasaluyuan, dina waktos nu kapengker, dinten ieu teh, parantos ditetepkeun kanggo ngalaksanakeun akad nikahna, ti pihak pun …

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -