What's New?

teks biantara pihak panganten pameget

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

Bade dibujeng enggalna bae, ayeuna ka sesepuh ti pihak pipanganteneun istri, dina waktos ieu, nu bade ngawaler sareng nampi, pipanganteneun pameget ieu teh, diwakilan kunu janten sesepuh ti pihak kulawarga calon panganten istri 

Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget

Diterbitkan pada Tuesday, 14 August 2012 Pukul 1.35

Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget. Assalamu Numutkeun kasaluyuan, dina waktos nu kapengker, dinten ieu teh, parantos ditetepkeun kanggo ngalaksanakeun akad nikahna, ti pihak pun …

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 28 August 2010 Pukul 10.43

Jisim kuring kalayan asmana pun anak seja nyambung saur, ngadugikeun gerentes ati anu kagungan maksad, nyatana sepuh panganten istri geusan nampi papasrahan ti pihak sepuh panganten pameget anu parantos 

Conto Panata Acara Bahasa Sunda Serah Terima Akad Nikah...

Diterbitkan pada Tuesday, 13 January 2015 Pukul 2.10

Para wargi Bapa/Ibu hadirin sadayana, terutami para tamu ti pihak calon panganten pameget, sateuacanna sim kuring salaku panata acara ngahaturkeun wilujeng sumping saraeng hatur nuhun kana kasumpingannana Keluarga Besar calon panganten pameget, para tamu (rengse biantara panampian Pihak panganten istri, pok dei panata acara nyarita), . TEKS PEMBAWA ACARA PADA ACARA TASYAKURAN ATAS NAIKNYA PANGKAT DAN JABATAN.

Teks Biantara Kawinan Ti Pihak Lalaki

Diterbitkan pada Sunday, 30 October 2011 Pukul 15.03

teks biantara kawinan ti pihak lalaki. Ti pihak lalaki. Assalamu alaikum warohmatullohi wabarakatuh. Ti payun sim kuring neda pangapunten nyuhunkeun widi tina galih anu wening neda jembar tina manah anu setra, rehing ieu bade Disim kuring kawakilan ku kulawargi calon pameget, miwah para kanca sadaya anu sami-sami dongkap kadieu, nyanggakeun sewu nuhun, laksaketi kabingahan, sarehnya bapa miwah ibuna (calon panganten awewe) sareng para 

Teks Biantara Nu Jadi Mc Tina Kawinan

Diterbitkan pada Sunday, 30 October 2011 Pukul 15.06

Para wargi sadayana, nembe sami-sami nyakseni gerentes kalbu kasepuhan ti pihak calon panganten pameget miwah rombongan. Lain lantung tambuh laku sanes lunta tanpa seja, purwa aya nu di maksad, seja ngaitkeun 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

Pangersa calon panganten pameget miwah rombongan. Jagong tuhur meunang ngunun dina pingping haturan wilujeng sumping, di wewengkon .., tempat pangaharepan sarakan keur kulawarga. Ka pihak calon 

Panampian Pihak Panganten Istri

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.46

PANAMPIAN PIHAK PANGANTEN ISTRI. 18.45 ABIKUMALA. PIDATO Kawuwuh-wuwuh disarengan bari nyandak pipangantenen pameget wasta ……………………………………, anu diajeng-ajeng pisan siang kalayan wengi. Lajeng 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -