teks biantara pihak panganten pameget

Contoh Pidato Serah Terima Panganten Sunda Smp

Diterbitkan pada Thursday, 13 October 2011 Pukul 21.11

Jisim kuring kalayan asmana pun anak seja nyambung saur ngadugikeun gerentes ati anu kagungan maksad nyatana sepuh panganten istri geusan nampi papasrahan ti pihak sepuh panganten pameget anu parantos ngadugikeun kalayan

Pidato Seren Sumeren Panganten Pameget Abikumala

Diterbitkan pada Sunday, 27 February 2011 Pukul 9.42

PIDATO NYERENKEUN panganten pameget TIPE 1 Assalamualaikum Wr Wb Alhamdulillahi robbil aalamin Wabihi nastaiinu alla umuurid dunia waddin Was sholaatu wassalaamu alla sayydina Muhammadin khootaminnabiyyin

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda Asep Iwan

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

Bade dibujeng enggalna bae ayeuna ka sesepuh ti pihak pipanganteneun istri dina waktos ieu nu bade ngawaler sareng nampi pipanganteneun pameget ieu teh diwakilan kunu janten sesepuh ti pihak kulawarga calon panganten istri

Kumpulan Teks Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 22 March 2012 Pukul 7.41

Contoh Pidato Sunda biantara Ny r nkeun jeung Narima Calon Pangant n biantara Sesepuh ti Calon Pangant n Lalaki 19 Contoh Pidato Sunda biantara Ny r nkeun jeung Narima Calon Pangant n biantara

Teks Pembawa Acara Mc Resepsi Pernikahan Bahasa

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

Para wargi sadayana nembe sami sami nyakseni gerentes kalbu kasepuhan ti pihak calon panganten pameget miwah rombongan Lain lantung tambuh laku sanes lunta tanpa seja purwa aya nu di maksad seja ngaitkeun janji pasini

Biantara Sesepuh Ti Calon Pangant N Lalaki Contoh Pidato

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

biantara Ny r nkeun jeung Narima Calon Pangant n biantara Sesepuh ti Calon Pangant n Lalaki Saleresna mah ieu t h masih k n h r nghap ranjug Nemb pisan dongkap tos dipiwarang biantara Padahal ari kahoyong

Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget

Diterbitkan pada Tuesday, 14 August 2012 Pukul 1.35

Conto teks biantara Seserahan Calon panganten pameget Assalamu Numutkeun kasaluyuan dina waktos nu kapengker dinten ieu teh parantos ditetepkeun kanggo ngalaksanakeun akad nikahna ti pihak pun

Babasan Pamasrahan Pengantin Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 23 April 2013 Pukul 13.13

Utamina pangersa Al mukarom al mukaromah biyang sareng ramana bakal panganten istri kalih sadaya kawargiannana BABASAN PANAMPIAN BAKAL panganten pameget TI pihak BAKAL panganten ISTRI

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X