What's New?

surah yusuf wajah

List Of Surahs Go 4 Quiz

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 16.57

List of Surahs in Quram with meanings in English. 1 Al-Fatihah the Opening 2 Al-Baqarah the Cow 3 Aali Imran the Family of Imran 4 An-Nisa’ the Women. Doa kecantikan untuk menaikan seri wajah atau muka daripada surah nabi yusuf.  Bagi sesiapa yang mengkehendaki supaya muka atau wajah nya berseri perlulah ia membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya….

Doa Penyeri Dan Pemanis Wajah

Diterbitkan pada Sunday, 8 May 2016 Pukul 8.21

Ayat Ruqyah Syariah | Penawar Sihir & Gangguan Jin - Bacaan Penuh oleh Sheikh Saad Al-Ghamdi - Duration: 1:01:46. Master Latif 12,308,221 views. Setiap Wanita mengidamkan kulit wajah yang sihat, cerah dan cantik7 Tips Menjaga Wajah Dan Kecantikan Kulit Untuk Wanita dari Perspektif Islam dan Al Quran | Assalamualaikum . Dalam wanita wanita ….

Sebelum Intan Tidur.....: Kelebihan Surah Yusuf Ayat 4

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 6.57

Kali ni saya nak berkongsi kelebihan surah Yusuf ayat 4, ianya bagus diamalkan jika kita sentiasa perlu berjumpa orang atas urusan kerja..  Rahasia Dari Do’a Nabi Yusuf Agar Wajah Tampil Cantik Berseri dan di Mudahkan JODOHNYA Bagi sesiapa yang menginginkan supaya muka atau wajah nya berseri perlulah ia membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik….

Surah Al-ikhlas Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 20.26

Pengenalan dan ringkasan pada Surah Al-Ikhlas. Surah ini meringkaskan dalam empat ayat tentang keilahian dan keesaan Tuhan . Surat Ikhlas dikenali sebagai Surah . Keinginan untuk tampil cantik dan berseri adalah hal yang sungguh manusiawi. Bahkan dari zaman rasulullah pun penampilan menjadi sebuah bahasan yang sering diperbincangkan. Dan kethuailah bahwa doa in….

Doa Pengasih ++rahsia Dapatkan Wanita Idaman Cepat

Diterbitkan pada Friday, 16 May 2014 Pukul 6.54

KLIK : http://bit.ly/IlmuDoaPengasih Assalamualaikum wbt, pendamba cinta sekalian. Beri saya 10 minit sahaja dari masa anda yang berharga itu, saya mohon . Dunia Wanita - Keinginan untuk tampil cantik dan berseri adalah hal yang sungguh manusiawi. Bahkan dari zaman rasulullah pun penampilan menjadi sebuah bahasan yang sering diperbincangkan. Dan kethuail….

Qur'an And Sunnah Our Way To Jannah

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 3.55

And who is better in speech than one who invites to Allah and does righteousness and says, "Indeed, I am of the Muslims. (Qur'an 41:33). Keinginan untuk tampil cantik dan berseri adalah hal yang sungguh manusiawi. Bahkan dari zaman rasulullah pun penampilan menjadi sebuah bahasan yang sering diperbincangkan. Dan kethuailah bahwa doa in….

7 Tips Berkesan Menjaga Wajah & Kecantikan Kulit Wanita

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 14.19

7 Tips Terbukti Berkesan Menjaga Wajah Dan Kecantikan Kulit Untuk Wanita. Oleh Muhamad Naim. Doa kecantikan untuk menaikan seri wajah atau muka daripada surah nabi yusuf.  Bagi sesiapa yang mengkehendaki supaya muka atau wajah nya berseri perlulah ia membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya….

Surah Al-falaq Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 5.17

Surah Al-Falaq (سورة الفلق) adalah surah yang tergolong surah Makkiyah selepas Surah Al-Fiil. Surah ini mengandungi lima ayat dan diletakkan dalam susunan . Untuk siapa yang menginginkan agarmuka nya berseri perlulah beliau membaca surah Yusuf Ayat 4 (sebaik baiknya selepas shalat) Mari lah kita amalkan ayat pengasih surah Yusuf ayat 4 & Surah Thahaa ayat….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -