senarai warna warna jotun

Dekorasi [email Pembaca] :: Pilihan Warna Carpet Dan...

Diterbitkan pada Friday, 13 September 2013 Pukul 8.48

Actually, sy mmg xpndai bab deco2. N klu x keberatan, bole x nk minta pndgn n idea sis tntg rumah sy. Simple je rumah sy. Cuma skrg sy xthu nk pilih warna langsir dan juga carpet yg sesuai utk rumah saya. Konsepnye nk 

Harga Cat 2013

Diterbitkan pada Thursday, 17 January 2013 Pukul 18.01

Harga Cat Tembok 2013 : Dulux, Catylac, Mowilex, Vinilex, Avitex, Q-luc, Falcon, Metrolite, Danacryl, Property, Decorshield, Decorcryl, jotun. DULUX Weathershield Pro Exterior warna standar, 2,5 lt, 210.000,-. Pearl Glo warna standar, 2,5 

Itu Aku!: Pening Nak Pilih Kale..

Diterbitkan pada Thursday, 31 March 2011 Pukul 9.42

Petang selasa lagi kontraktor dah bagi katalog jotun. Suruh pilih warna cat~ OH NO! Nape cepat sangat ni? Huaaatolong..Sudahnye saya simpan katalog bawak balik nak pikir kat rumah kononnye~ Tapi tak sempat pon 

Tips Memilih Warna Cat Rumah Yang Sesuai

Diterbitkan pada Tuesday, 12 February 2013 Pukul 11.22

Tangan pun mula la gugel sanagugel sini..susah jugak yer nak decide warna yg sesuai utk rumah idaman hati..tengok rumah cat putih, hati rasa berkenan, tgk umah lain cat kaler kelabu, pun hati rasa berrkenan.

Review: Cat Jotun

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 16.01

Salah satu kegiatan menyenangkan waktu membangun Rumah adalah memilih cat! Hihihi.. Saya suka ekperimen dengan cat, karena suatu ruangan bakal jadi beda dengan sentuhan2 warna tertentu. Ibarat milih eyeshadow 

Diterbitkan pada Thursday, 8 December 2011 Pukul 9.30

Grey wall paint with jotun. Insyallah sebelum kedatangan tahun baru rumah akan bertukar dekorasinya. Dimulai dengan cat dinding rumah dari warna asal cream colour kepada light grey.. Saya pilih cat brand jotun majestic pearls silk best sangat guna cat nie kurang bau cat, mudah dibersihkan, ultra low VOC, anti bakteria and anti fungus dan 100% bebas dari APEO.. Ruang tamu saya kecil P/S : panjang betul senarai deko nak cari dekat ikea nieadoii bajet lari 

Equilibrium: Home Deco: Living And Dining Hall

Diterbitkan pada Thursday, 18 October 2012 Pukul 12.19

Selari dengan konsep tersebut, kitorg pilih warna kelabu. Erk..tak cantik ek kelabu? Kebanyakan rumah-rumah modern sekarang menggunakan warna-warna bumi macam coklat, kelabu, hitam hijau dan putih. Untuk living 

Aku Bukan Bidadari: Tips :: Warna Di Ruang Tamu

Diterbitkan pada Sunday, 17 April 2011 Pukul 8.03

5] scatter cussions atau kusyen2 kecik pada sofa juga boleh diguna padan kan untuk menjadikan ruang tamu lebih dramatik. walaupon hanya menambah warna pada benda yang kecil tapi boLeh memberi impak yang 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X