What's New?

senarai warna warna jotun

The Journey Begins: Tips Pemilihan Warna Cat Rumah

Diterbitkan pada Monday, 8 September 2014 Pukul 7.33

haishh nak pilih warna bukan senang. kerana kualiti yang boleh tahan dan jotun pula yang terbaik yang ada di Malaysia ni sebab lagi banyak pigmen warna akan digunakan manakala yang warna yang cair-cair tu.

Ta Hardware And Building Materials

Diterbitkan pada Wednesday, 3 September 2014 Pukul 8.16

TA HARDWARE AND BUILDING MATERIALS. SENARAI HARGA CAT. Jotun (jolasheild). Warna. 1 liter (RM). 5 liter (RM). 15 liter (RM). ungu. 36. 126. 283. oren. 42. 159. 393. Hijau. 42. 159. 393. merah. 37. 132. 302. Colourland (wheather 

The Journey Begins: Cat Ruang Tamu

Diterbitkan pada Thursday, 11 September 2014 Pukul 8.40

last ku beli jotunye..jotun lebih dipercayai.. warna yang terhasil hampir dengan warna di katalog yang belum di cat tu nak buat feature wall.. ku pilih tona sama 3 kali bawah senarai katalog tadi.. yang ni terlupa nak tangkap 

Daftar Harga Cat Dinding Jotun 2014

Diterbitkan pada Thursday, 1 May 2014 Pukul 6.59

Produk Cat Interior, Warna, Harga 2,5 liter, Harga 20 liter. Jotun Jotaplast, Standar, 92.000, 420.500. Jotun Majestic Royale Matt Ecohealth, Standar, 161.000, 1.137.000. Jotun Majestic Royale Matt Ecohealth, Khusus, 268.000, -.

Mudah Untuk Beli Cat Jotun

Diterbitkan pada Friday, 25 November 2011 Pukul 3.19

Ingat lagi entri ini di mana aku kena sediakan gambar traktor mengikut warna yang diperlukan oleh pelanggan dari Singapura. Pelanggan tu dah menyatakan persetujuan untuk membeli traktor tersebut dengan warna 

Itu Aku!: Pening Nak Pilih Kale..

Diterbitkan pada Thursday, 31 March 2011 Pukul 2.42

Petang selasa lagi kontraktor dah bagi katalog jotun. Suruh pilih warna cat~ OH NO! Nape cepat sangat ni? Huaaatolong..Sudahnye saya simpan katalog bawak balik nak pikir kat rumah kononnye~ Tapi tak sempat pon 

Bits Best: Proses Mengecat Rumah Bb

Diterbitkan pada Thursday, 2 February 2012 Pukul 7.52

~Finishing Cat~. Kaler yang kita suka lah. Camaner nak tahu kaler yang sesuai dengan rumah kita?? cuba try. Warna Impian JOTUN *boleh suka-suka try main nak ikot kaler apa kat dinding rumah kita* Hoyeeebest2! Aritu BB pergi beli cat kat area Sri .. TAHNIAH KEPADA PEMENANG - BERIKUT ADALAH SENARAI PEMENANG MERDEKA GIVEAWAY SILA LETAK NAMA, ALAMAT DAN NO HP UNTUK PROSES POS HADIAH. JANGAN RISAU, MAKLUMAT 

Antara Kualiti Dan Jualan Nama (jenama) 27/mei...

Diterbitkan pada Thursday, 27 May 2010 Pukul 14.25

JOTUN, jenama cat yang datangnya dari NORWAY. Juga memiliki kualiti yang sama dengan DULUX. Jenama ini semakin disebut-sebut dikalangan penggemar cat. Warna-warna dari JOTUN juga cantik dan pelbagai pilihan 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -