What's New?

senarai warna warna jotun

Dekorasi Bilik Tidur Aku :: Ke-romantikan Warna...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 October 2011 Pukul 9.48

hanyer nak relaks2 bawak korang tengok keromatikan warna PURPLE untuk biLik tidur.. ceehh lomantik ar sangat kan hahaha..tuk aku ar tak tau naper. .. hi..saya berminat dengan warna purple u ni.cat apa yang u guna ici or jotun.blh i nak tahu. May 23, 2012 at 3:01 PM · sara said cantik warna purple u ni.apa code .. Keputusan dan Senarai Nama Pemenang Naazneen Faiqa Giveaway! 19 hours ago. ~♥~ kembara chynta kami ~♥~ · thursday ~ random 

Bits Best: Proses Mengecat Rumah Bb

Diterbitkan pada Thursday, 2 February 2012 Pukul 14.52

Warna Impian JOTUN *boleh suka-suka try main nak ikot kaler apa kat dinding rumah kita* Hoyeeebest2! Aritu BB pergi beli cat kat area Sri kembangan. Area depan jusco tu(dekat-dekat dengan IPD Polis~ ada roundbout).

The Journey Begins: Tips Pemilihan Warna Cat Rumah

Diterbitkan pada Monday, 8 September 2014 Pukul 14.33

haishh nak pilih warna bukan senang. kerana kualiti yang boleh tahan dan jotun pula yang terbaik yang ada di Malaysia ni sebab lagi banyak pigmen warna akan digunakan manakala yang warna yang cair-cair tu.

Ta Hardware And Building Materials

Diterbitkan pada Sunday, 7 September 2014 Pukul 22.11

TA HARDWARE AND BUILDING MATERIALS. SENARAI HARGA CAT. Jotun (jolasheild). Warna. 1 liter (RM). 5 liter (RM). 15 liter (RM). ungu. 36. 126. 283. oren. 42. 159. 393. Hijau. 42. 159. 393. merah. 37. 132. 302. Colourland (wheather 

Antara Kualiti Dan Jualan Nama (jenama) 27/mei...

Diterbitkan pada Thursday, 27 May 2010 Pukul 21.25

JOTUN, jenama cat yang datangnya dari NORWAY. Juga memiliki kualiti yang sama dengan DULUX. Jenama ini semakin disebut-sebut dikalangan penggemar cat. Warna-warna dari JOTUN juga cantik dan pelbagai pilihan 

Harga Cat Dinding & Cat Tembok Terbaru

Diterbitkan pada Thursday, 14 August 2014 Pukul 19.16

Harga Cat Dinding dan Harga Cat Tembok Terbaru 2015 berbagai Merk terkenal Seperti Avitec, Catylac, Dulux, Vinilex, Danacryl, Property, Falcon dsb. Cat Dinding merupakan Variasi terbaik yang akan membuat warna 

Mudah Untuk Beli Cat Jotun

Diterbitkan pada Friday, 25 November 2011 Pukul 10.19

JOTUN Gardex. Ingat lagi entri ini di mana aku kena sediakan gambar traktor mengikut warna yang diperlukan oleh pelanggan dari Singapura. Pelanggan tu dah menyatakan persetujuan untuk membeli traktor tersebut 

The Journey Begins: Cat Ruang Tamu

Diterbitkan pada Thursday, 11 September 2014 Pukul 15.40

last ku beli jotunye..jotun lebih dipercayai.. warna yang terhasil hampir dengan warna di katalog yang belum di cat tu nak buat feature wall.. ku pilih tona sama 3 kali bawah senarai katalog tadi.. yang ni terlupa nak tangkap 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -