What's New?

senarai warna warna jotun

Daftar Harga Cat Dinding Jotun 2014

Diterbitkan pada Thursday, 1 May 2014 Pukul 6.59

Produk Cat Interior, Warna, Harga 2,5 liter, Harga 20 liter. Jotun Jotaplast, Standar, 92.000, 420.500. Jotun Majestic Royale Matt Ecohealth, Standar, 161.000, 1.137.000. Jotun Majestic Royale Matt Ecohealth, Khusus, 268.000, -.

The Journey Begins: Tips Pemilihan Warna Cat Rumah

Diterbitkan pada Monday, 8 September 2014 Pukul 7.33

haishh nak pilih warna bukan senang. kerana kualiti yang boleh tahan dan jotun pula yang terbaik yang ada di Malaysia ni sebab lagi banyak pigmen warna akan digunakan manakala yang warna yang cair-cair tu.

Padanan Warna Dinding Rumah Dengan Langsir Dan...

Diterbitkan pada Friday, 22 February 2013 Pukul 0.07

Dalam kepala teringin nak cuba langsir yg warna lain plak..memandangkan rumah cikgu banyak earth colour (errr yer ker orang panggil earth colour, belasahhh jer la kekeke) so cikgu decide nak beli kaler hijauuu pulak.

Aqaza Enterprise 2: Senarai Harga 2014

Diterbitkan pada Monday, 29 December 2008 Pukul 8.20

SENARAI HARGA 2014. SENARAI HARGA UNTUK BAHAN DAN PERALATAN PSV. KERTAS . Kepingan Getah Serba Guna (4 warna) 2mmx44"x60" (M,B,K, HJ) Jotun Jotaplast Arcylic Emulsion Paint 7lit: Normal Color.

Nippon Paint

Diterbitkan pada Thursday, 19 November 2009 Pukul 1.00

Pernahkah anda mendengar tentang TERAPI WARNA? Ya, warna sebenarnya boleh membantu anda menyelesaikan masalah harian dengan hanya mengecat dinding rumah dengan Nippon Paint. Kenapa, tak percaya ke?

Equilibrium: Home Deco: Living And Dining Hall

Diterbitkan pada Thursday, 18 October 2012 Pukul 5.19

Selari dengan konsep tersebut, kitorg pilih warna kelabu. Erk..tak cantik ek kelabu? Kebanyakan rumah-rumah modern sekarang menggunakan warna-warna bumi macam coklat, kelabu, hitam hijau dan putih. Untuk living 

Harga Cat Dinding & Cat Tembok Terbaru

Diterbitkan pada Thursday, 14 August 2014 Pukul 12.16

Harga Cat Dinding dan Harga Cat Tembok Terbaru 2015 berbagai Merk terkenal Seperti Avitec, Catylac, Dulux, Vinilex, Danacryl, Property, Falcon dsb. Cat Dinding merupakan Variasi terbaik yang akan membuat warna 

Mudah Untuk Beli Cat Jotun

Diterbitkan pada Friday, 25 November 2011 Pukul 3.19

JOTUN Gardex. Ingat lagi entri ini di mana aku kena sediakan gambar traktor mengikut warna yang diperlukan oleh pelanggan dari Singapura. Pelanggan tu dah menyatakan persetujuan untuk membeli traktor tersebut 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -