What's New?

senarai warna warna jotun

Dress My Nest...

Diterbitkan pada Wednesday, 13 March 2013 Pukul 11.25

Last 2 weeks menyaksikan saya 'mendesak' dan menarik encik husband ke kedai cat untuk piluh warna cat. Macam biasa, kuasa memilih warna On top of that, pilihan warna Jotun juga menarik. Namun faktor utama saya memilih . Usrah Bawah Tanah di Atas Bukit - Pengetua memilih ahli usrah khusus ini daripada kalangan 'mat Musolla' yang juga menduduki senarai 30 pelajar terbaik semasa peperiksaan akhir di tingkatan 3 weeks ago. Sebarkan Bahagia.

Hairiecerulean: Studio 05 Renovation: 1malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 17 January 2010 Pukul 21.53

Bertemakan 1Malaysia, konsep yang tiba-tiba muncul selepas kerja-kerja mengecat selesai..asalnya nak guna warna hijau pucuk pisang sahaja tetapi bila dah siap pelbagai warna yang terhasil yek..Terima kasih kepada cat Jotun kerana mewarnai kehidupan kami. Dan kepada tauke kedai cat tu yang tidak percaya dengan kami Senarai Ranking MRSM, SBP, SEKOLAH Terbaik Malaysia 2010 · Permainan Mengikut Tahap Perkembangan Bayi Dari 3 Hingga 6 

Mudah Untuk Beli Cat Jotun

Diterbitkan pada Friday, 25 November 2011 Pukul 10.19

Pelanggan tu dah menyatakan persetujuan untuk membeli traktor tersebut dengan warna tersebut, maka dari semalam bermulalah aku mencari kedai JOTUN yang ada stok cat JOTUN ORANGE 436. Alangkah kecewanya 

Review: Cat Jotun

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 16.01

Salah satu kegiatan menyenangkan waktu membangun Rumah adalah memilih cat! Hihihi.. Saya suka ekperimen dengan cat, karena suatu ruangan bakal jadi beda dengan sentuhan2 warna tertentu. Ibarat milih eyeshadow 

Ta Hardware And Building Materials

Diterbitkan pada Sunday, 7 September 2014 Pukul 22.11

TA HARDWARE AND BUILDING MATERIALS. SENARAI HARGA CAT. Jotun (jolasheild). Warna. 1 liter (RM). 5 liter (RM). 15 liter (RM). ungu. 36. 126. 283. oren. 42. 159. 393. Hijau. 42. 159. 393. merah. 37. 132. 302. Colourland (wheather 

Antara Kualiti Dan Jualan Nama (jenama) 27/mei...

Diterbitkan pada Thursday, 27 May 2010 Pukul 21.25

JOTUN, jenama cat yang datangnya dari NORWAY. Juga memiliki kualiti yang sama dengan DULUX. Jenama ini semakin disebut-sebut dikalangan penggemar cat. Warna-warna dari JOTUN juga cantik dan pelbagai pilihan 

The Journey Begins: Cat Ruang Tamu

Diterbitkan pada Thursday, 11 September 2014 Pukul 15.40

last ku beli jotunye..jotun lebih dipercayai.. warna yang terhasil hampir dengan warna di katalog yang belum di cat tu nak buat feature wall.. ku pilih tona sama 3 kali bawah senarai katalog tadi.. yang ni terlupa nak tangkap 

Diterbitkan pada Thursday, 8 December 2011 Pukul 9.30

Grey wall paint with Jotun Dimulai dengan cat dinding rumah dari warna asal cream colour kepada light grey.. Saya pilih cat brand Jotun majestic P/S : panjang betul senarai deko nak cari dekat ikea nieadoii bajet lari 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.