What's New?

senarai warna warna jotun

Antara Kualiti Dan Jualan Nama (jenama) 27/mei...

Diterbitkan pada Thursday, 27 May 2010 Pukul 21.25

JOTUN, jenama cat yang datangnya dari NORWAY. Juga memiliki kualiti yang sama dengan DULUX. Jenama ini semakin disebut-sebut dikalangan penggemar cat. Warna-warna dari JOTUN juga cantik dan pelbagai pilihan 

Mudah Untuk Beli Cat Jotun

Diterbitkan pada Friday, 25 November 2011 Pukul 10.19

JOTUN Gardex. Ingat lagi entri ini di mana aku kena sediakan gambar traktor mengikut warna yang diperlukan oleh pelanggan dari Singapura. Pelanggan tu dah menyatakan persetujuan untuk membeli traktor tersebut 

Hairiecerulean: Studio 05 Renovation: 1malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 17 January 2010 Pukul 21.53

Bertemakan 1Malaysia, konsep yang tiba-tiba muncul selepas kerja-kerja mengecat selesai..asalnya nak guna warna hijau pucuk pisang sahaja tetapi bila dah siap pelbagai warna yang terhasil yek..Terima kasih kepada cat Jotun kerana mewarnai kehidupan kami. Dan kepada tauke kedai cat tu yang tidak percaya dengan kami Senarai Ranking MRSM, SBP, SEKOLAH Terbaik Malaysia 2010 · Permainan Mengikut Tahap Perkembangan Bayi Dari 3 Hingga 6 

Ta Hardware And Building Materials

Diterbitkan pada Sunday, 7 September 2014 Pukul 22.11

TA HARDWARE AND BUILDING MATERIALS. SENARAI HARGA CAT. Jotun (jolasheild). Warna. 1 liter (RM). 5 liter (RM). 15 liter (RM). ungu. 36. 126. 283. oren. 42. 159. 393. Hijau. 42. 159. 393. merah. 37. 132. 302. Colourland (wheather 

The Journey Begins: Tips Pemilihan Warna Cat Rumah

Diterbitkan pada Monday, 8 September 2014 Pukul 14.33

kerana kualiti yang boleh tahan dan jotun pula yang terbaik yang ada di Malaysia ni (petikan dari kata-kata sebab lagi banyak pigmen warna akan digunakan manakala yang warna yang cair-cair tu lagi banyak warna 

Diterbitkan pada Thursday, 8 December 2011 Pukul 9.30

Grey wall paint with Jotun Dimulai dengan cat dinding rumah dari warna asal cream colour kepada light grey.. Saya pilih cat brand Jotun majestic P/S : panjang betul senarai deko nak cari dekat ikea nieadoii bajet lari 

The Journey Begins: Cat Ruang Tamu

Diterbitkan pada Thursday, 11 September 2014 Pukul 15.40

last ku beli jotunye..jotun lebih dipercayai.. warna yang terhasil hampir dengan warna di katalog yang belum di cat tu nak buat feature wall.. ku pilih tona sama 3 kali bawah senarai katalog tadi.. yang ni terlupa nak tangkap 

Itu Aku!: Pening Nak Pilih Kale..

Diterbitkan pada Thursday, 31 March 2011 Pukul 9.42

Petang selasa lagi kontraktor dah bagi katalog jotun. Suruh pilih warna cat~ OH NO! Nape cepat sangat ni? Huaaatolong..Sudahnye saya simpan katalog bawak balik nak pikir kat rumah kononnye~ Tapi tak sempat pon 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -