senarai warna warna jotun

Mudah Untuk Beli Cat Jotun

Diterbitkan pada Friday, 25 November 2011 Pukul 10.19

Pelanggan tu dah menyatakan persetujuan untuk membeli traktor tersebut dengan warna tersebut, maka dari semalam bermulalah aku mencari kedai jotun yang ada stok cat jotun ORANGE 436. Alangkah kecewanya 

Harga Cat 2013

Diterbitkan pada Thursday, 17 January 2013 Pukul 18.01

Harga Cat Tembok 2013 : Dulux, Catylac, Mowilex, Vinilex, Avitex, Q-luc, Falcon, Metrolite, Danacryl, Property, Decorshield, Decorcryl, jotun. DULUX Weathershield Pro Exterior warna standar, 2,5 lt, 210.000,-. Pearl Glo warna standar, 2,5 

Itu Aku!: Pening Nak Pilih Kale..

Diterbitkan pada Thursday, 31 March 2011 Pukul 9.42

Petang selasa lagi kontraktor dah bagi katalog jotun. Suruh pilih warna cat~ OH NO! Nape cepat sangat ni? Huaaatolong..Sudahnye saya simpan katalog bawak balik nak pikir kat rumah kononnye~ Tapi tak sempat pon 

Diterbitkan pada Thursday, 8 December 2011 Pukul 9.30

Grey wall paint with jotun. Insyallah sebelum kedatangan tahun baru rumah akan bertukar dekorasinya. Dimulai dengan cat dinding rumah dari warna asal cream colour kepada light grey.. Saya pilih cat brand jotun majestic pearls silk best sangat guna cat nie kurang bau cat, mudah dibersihkan, ultra low VOC, anti bakteria and anti fungus dan 100% bebas dari APEO.. Ruang tamu saya kecil P/S : panjang betul senarai deko nak cari dekat ikea nieadoii bajet lari 

Review: Cat Jotun

Diterbitkan pada Friday, 23 July 2010 Pukul 16.01

Salah satu kegiatan menyenangkan waktu membangun Rumah adalah memilih cat! Hihihi.. Saya suka ekperimen dengan cat, karena suatu ruangan bakal jadi beda dengan sentuhan2 warna tertentu. Ibarat milih eyeshadow 

Antara Kualiti Dan Jualan Nama (jenama) 27/mei...

Diterbitkan pada Thursday, 27 May 2010 Pukul 21.25

jotun, jenama cat yang datangnya dari NORWAY. Juga memiliki kualiti yang sama dengan DULUX. Jenama ini semakin disebut-sebut dikalangan penggemar cat. warna-warna dari jotun juga cantik dan pelbagai pilihan 

Efek Warna Dalam Pejabat

Diterbitkan pada Tuesday, 24 May 2011 Pukul 14.00

Pereka Vicki Wren dari Johnston Paint & Decorating berkata, “Pejabat kini lebih terbuka dalam pengguna warna dalam pejabat. Selain itu, persekitaran yang tertekan dan persaingan yang sengit memerlukan pejabat 

Cat Rumah Ku Syurga Ku...

Diterbitkan pada Sunday, 5 August 2012 Pukul 14.00

Saya macam .. alaaa .. separuh cat lain , separuh lagi cat lain .. walau warna sama , jenis sama .. tapi hasil mesti lain .. tapi dek kerana esok jumaat saya tak boleh nak buat kerja berat lagi .. dan jotun tu cat mahal dari TOA 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X