sambutan bahasa jawa

Sambutan Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 31 October 2012 Pukul 14.49

Sepindah monggo kita tansah ngatah-ngatahaken sukur dumateng Alloh SWT, dene menopo kita taksih keparingan hidayah saha inayah sehingga saget makempal wonten griyo mriki khanti sehat wal afiat. Mugi mugi 

Contoh Pidato Sambutan Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Saturday, 17 September 2011 Pukul 11.19

sambutan PASRAH PENGANTEN KAKUNG Nuwun, Kasugengan saha sih nugrahaning Gusti ingkang masa asih, mugi kajiwa kasarira wonten ing panjenengan sedaya. Kairing sagunging pakurmatan ibu saha bapak 

Contoh Sambutan Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 23 January 2014 Pukul 21.53

Contoh sambutan bahasa jawa. Assalamualaikum wr.wb. Panjenenganipun poro pinisepuh sesepuh ingkah tansah kulo bekteni. Panjenenganipun poro tamu kakung miwah putri ingkah tansah kaulo hormati.

"catatan Anak Sulung": Cara Sambutan Bahasa Jawa Halus

Diterbitkan pada Sunday, 20 November 2011 Pukul 17.22

Monggo2 kito ngerahosaken syukur dumateng Allah SWT ingkang sampun maringi pinten2 kenikmatan, kerahmatan, taufik soho hidayahipun dumateng kito sedoyo sehinggo kito saget makempal wonten ing majelis niki 

Pidato Sambutan Bahasa Jawa Dalam Memperingati Isro...

Diterbitkan pada Saturday, 26 May 2012 Pukul 19.00

Assalamu'alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh. Sedoyo undangan ingkang kulo hormati. Wonten ing wakdal ingkang bahagiya niki, monggo kulo lan panjenengan sedoyo ngucapaken raos syukur dumateng ngersanipun 

Dunia Sophie: Contoh Sambutan Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 8 July 2013 Pukul 13.34

Murwakani atur mangga kula dherekaken sedaya ngunjukaken puji syukur ing Ngarsanipun Gusti Allah ingkang sampun paring rahmat, hidayah ugi kasarasan. Katitik ing titi wanci menika, kula lan panjenengan saget 

Pidato Bahasa Jawa Krama Alus : Keluarga Mempelai Putri...

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 1.06

Contoh pidato bahasa jawa krama; sambutan bahasa jawa; sambutan pengantin bahasa jawa; sambutan bahasa jawa pernikahan; contoh sambutan pernikahan wakil dari estri bahasa jawa; Contoh sambutan pengantin 

Contoh Pidato Sambutan Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 28 July 2013 Pukul 19.22

Contoh Pidato sambutan bahasa jawa - Perpisahan Sekolah,. Berikut ini adalah Teks Pidato Perpisahan Sekolah Mengunakan bahasa jawa. Pidato Perpisahan bahasa jawa ini, ditulis untuk membantu para anak-anak 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X