sambutan bahasa jawa

Pidato Sambutan Bahasa Jawa Dalam Memperingati Isro

Diterbitkan pada Saturday, 26 May 2012 Pukul 19.00

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh Sedoyo undangan ingkang kulo hormati Wonten ing wakdal ingkang bahagiya niki monggo kulo lan panjenengan sedoyo ngucapaken raos syukur dumateng ngersanipun

Contoh Pidato Kata Sambutan Dalam Bahasa Jawa The

Diterbitkan pada Wednesday, 6 November 2013 Pukul 0.44

Apa kabar konco konco blogger Jombang Pidato bahasa jawa adalah salah satu jenis public speaking atau pembicaraan yang dilakukan di depan banyak orang dengan menggunakan bahasa jawa Kata sambutan dalam

Dunia Sophie Contoh Sambutan Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 8 July 2013 Pukul 13.34

Murwakani atur mangga kula dherekaken sedaya ngunjukaken puji syukur ing Ngarsanipun Gusti Allah ingkang sampun paring rahmat hidayah ugi kasarasan Katitik ing titi wanci menika kula lan panjenengan saget

Contoh Sambutan Bahasa Jawa Gezineol

Diterbitkan pada Thursday, 23 January 2014 Pukul 21.53

Contoh sambutan bahasa jawa Assalamualaikum wr wb Panjenenganipun poro pinisepuh sesepuh ingkah tansah kulo bekteni Panjenenganipun poro tamu kakung miwah putri ingkah tansah kaulo hormati

Catatan Anak Sulung Cara Sambutan Bahasa Jawa Halus

Diterbitkan pada Sunday, 20 November 2011 Pukul 17.22

Monggo2 kito ngerahosaken syukur dumateng Allah SWT ingkang sampun maringi pinten2 kenikmatan kerahmatan taufik soho hidayahipun dumateng kito sedoyo sehinggo kito saget makempal wonten ing majelis niki

Contoh Pidato Sambutan Bahasa Jawa Education

Diterbitkan pada Sunday, 28 July 2013 Pukul 19.22

Contoh Pidato sambutan bahasa jawa Perpisahan Sekolah Berikut ini adalah Teks Pidato Perpisahan Sekolah Mengunakan bahasa jawa Pidato Perpisahan bahasa jawa ini ditulis untuk membantu para anak anak

Sambutan Bahasa Jawa Esha Erika

Diterbitkan pada Wednesday, 31 October 2012 Pukul 14.49

Sepindah monggo kita tansah ngatah ngatahaken sukur dumateng Alloh SWT dene menopo kita taksih keparingan hidayah saha inayah sehingga saget makempal wonten griyo mriki khanti sehat wal afiat Mugi mugi

Contoh Pidato Sambutan Bahasa Jawa Bruglawas

Diterbitkan pada Saturday, 17 September 2011 Pukul 11.19

sambutan PASRAH PENGANTEN KAKUNG Nuwun Kasugengan saha sih nugrahaning Gusti ingkang masa asih mugi kajiwa kasarira wonten ing panjenengan sedaya Kairing sagunging pakurmatan ibu saha bapak

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X