What's New?

sakadang peucang jeung buaya

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak...

Diterbitkan pada Saturday, 23 February 2013 Pukul 21.20

Bring atuh Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyét indit ka kebon Pa Tani. “Ari Sakadang Kuya rék melak naonana?” Jang Onyé nanya. “Uing mah rék melak anakna wé.” “Har, atuh lila kana buahanana ari melak anakna 

Dongeng Bahasa Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang...

Diterbitkan pada Friday, 6 February 2015 Pukul 23.45

Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau - Kebanyakan dongeng bahasa sunda mengambil tema binatang atau dalam bahasa sunda berarti sasatoan. Ada dongeng bahasa sunda yang bercerita tentang kura-kura atau dalam bahasa sundanya berarti kuya, ada yang bercerita tentang monyet, buaya, gajah, dan lain-lain. Kali ini Arena Berbagi akan share dongeng bahasa sunda yang berjudul Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Melak Cau, jika didalam bahasa 

Posting Lebih Baru

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 9.44

PEUCANG JEUNG ORAY HEJO Nu sirik ka Sakadang Peucang pedah kapake ku sasatoan di leuweung lain ukur maung,tapi sato leutik ge aya nyaeta oray hejo. Waktu peucang keur nyatuan di tegal ujug-ujug kecok we dipacok sukuna nepi 

Komik Persib: Lalakon Jalu : Sakadang Peucang Dan Tiket...

Diterbitkan pada Monday, 21 January 2013 Pukul 19.38

Lalakon Jalu : sakadang peucang dan tiket resmi. © Komik Persib di 19.38 · Kirimkan Ini lewat EmailBlogThis!Berbagi ke TwitterBerbagi ke FacebookBagikan ke Label: komik, persib, peucang, sepakbila, si JALU, tiket 

Dongeng Sunda Akal Sakadang Peucang

Diterbitkan pada Saturday, 8 November 2014 Pukul 16.22

Ngaharuleng kawas nu susah ? Mencek : "Teu kaharti ku Sakadang Buaya. Hawek beakeun ku sorangan.Ku naon urang teu meunang nginum di walungan ? Teu kawas Sakadang Banteng.Ari keur kurang cai,manehna mah tara nginum. Asal urang nu laleutik kabagian saeutik sewang." Kancil : "Apan banteng mah pamingpin urang. Omongan Kancil diturut ku Gagak,Monyet jeung Mencek. Kancil :"geura ngumpulkeun batu,Batu laleutik bae. Tuluy abuskeun ka jero gentong."

Bloger: Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet Maling...

Diterbitkan pada Wednesday, 5 December 2012 Pukul 15.00

Bring atuh Sakadang Monyét jeung Sakadang Kuya téh indit ka kebon patani. Barang tepi ka kebon, katémbong cabé pelak patani geus arasak mani bareureum euceuy. Sup duanana ka kebon. Sakadang Kuya moncor kana 

Peucang Jeung Buhaya

Diterbitkan pada Thursday, 9 January 2014 Pukul 9.42

Clom Sakadang Peucang nganclomkeun sukuna kana cai. Tonggong Buhaya dicakaran ku Peucang. Selang-selamg tina cacakar Sakadang Peucang téh regot-regot nginum. Sanggeus rada lila nyakaranana, jeung geus 

Dongeng Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet

Diterbitkan pada Sunday, 15 December 2013 Pukul 13.48

Ditanya ku Sakadang Monyet,"Sakadang Kuya,maneh teh keur ngahadar naon? Cik kami menta!" Tembal Sakadang Kuya,"ah, ulah ngaganggu,kami teh keur ngeunah ngadahar buah loa paparin ti Dewata.Kakara kami mah barang dahar 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.