What's New?

sakadang peucang jeung buaya

Dongeng Bahasa Sunda (sakadang Peucang Jeung Buaya)

Diterbitkan pada Friday, 3 November 2017 Pukul 15.32

Buaya ngagibeg-gibeg kai nu nindihanana tapi teu kuateun. ‘ teu kuat Sakadang Peucang … ! Beurat… ceuk buaya. ‘Wayahna bae Sakadang Buaya kaula teu bisa nulungan deui sampean bakal nekuk ka kaula jeung Sakadang Munding…! ceuk peucang bari ngaleos jeung munding.Dongeng Sunda Kapinteran Sakadang Peucang keun kaula rek menta tulung ka Sakadang Landak,engke Sakadang Landak ku kuring dititah sare ngariung jeung .

Dongeng Sakadang Peucang Jeung Sakadang Buaya

Diterbitkan pada Thursday, 9 November 2017 Pukul 20.04

Jleng Peucang luncat kana tonggong Buhaya. Buhaya ngojay ka tengah walungan. Clom Sakadang Peucang nganclomkeun sukuna kana cai. Tonggong Buhaya dicakaran ku Peucang. Selang-selamg tina cacakar Sakadang Peucang téh regot-regot nginum. Sanggeus rada lila nyakaranana, jeung geus seubeuheun nginumna, Peucang ngomong,”Tah, geus beresih ayeun mah..

Sakadang Peucang Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Sunday, 26 November 2017 Pukul 0.46

Atawa kawas itu tuh buaya nu kungsi dililito, basa sakadang peucang rèk meuntas walungan tèa. Teu bèda jeung gajah nu keur ngacung-ngacung tulalèna tuh, nu cèk ujaring dongèng kungsi kabur deui ka Sumatra dumèh diasongan cucuk landak ku sakadang peucang..

Dongeng Sakadang Pecang Jeung Sakadang Buaya

Diterbitkan pada Saturday, 11 November 2017 Pukul 23.08

Assalamualaikum.. Okayy.. Liat videoo kita yaaaaaa :D Me As Editor ^^.

Dongeng Sunda Sakadang Peucang Jeung Buaya

Diterbitkan pada Thursday, 7 December 2017 Pukul 1.59

Dongeng Sunda Sakadang Peucang Jeung Buaya Aya buaya geus kasohor galak,katindihan tangkal kai. Geus sapoe adug-adugan tapi teu bisa lesot. Manehna geus leutik hate kana bisa leupas tina kai nu nindihanana.Sakadang Peucang; Ganjaran ka nu Hadé Hat Bring atuh Sakadang Monyét jeung Sakadang Kuya téh indit ka kebon patani. Barang tepi ka kebon, .

Peucang Jeung Buhaya

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 10.31

Peucang jeung Buhaya. Peucang jeung Buhaya Sakadang Buhaya keur moyan di sisi walungan. Jol sakadang Peucang. “Rék naon Sakdang Peucang ka dieu?.

Sakadang Peucang Anhulday

Diterbitkan pada Sunday, 3 December 2017 Pukul 11.58

Atawa kawas itu tuh buaya nu kungsi dililito, basa sakadang peucang rèk meuntas walungan tèa. Teu bèda jeung gajah nu keur ngacung-ngacung tulalèna tuh, nu cèk ujaring dongèng kungsi kabur deui ka Sumatra dumèh diasongan cucuk landak ku sakadang peucang..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -