What's New?

sakadang peucang jeung buaya

Dongeng Uing: Sakadang Kuya Silihduruk Jeung Maung

Diterbitkan pada Tuesday, 26 July 2016 Pukul 21.10

D INA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Sirah jeung awak Sakadang Maung baritu. Kambeu deuih bau hangit daging jeung kulit anu kaduruk.Sakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong. Bagikeun: Share on Facebook (Opens in new window)Sakadang Buaya ngagoak: Citrawarga Caturkeun sakadang peucang keur arulin jeung baturna, kayaning sakadang monyét, bagong, jeung maung. Arulinna Sakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong. Diposkan oleh Bima di 08.24. Kirimkan Ini lewat Email BlogThis!Sakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong Facebook Twitter Google+ Linkedin Technorati Digg LintasMe. Related Articles Kalo dipikir lagi sekarang dongeng Sakadang Kuya jeung Sakadang Peucang itu mengandung nilai "kecurangan" yang notabene kontradiktif dengan nilai moral yang hendak .

Ongeng Sunda Sakadang Peucang Jeung Buaya

Diterbitkan pada Tuesday, 26 July 2016 Pukul 21.10

Dongeng Sunda Sakadang Peucang Jeung Buaya. Aya buaya geus kasohor galak, katindihan tangkal kai. Geus sapoe adug-adugan tapi teu bisa lesot.Dongeng bahasa sunda peucang jeung buaya. Pencarian melalui mesin pencari untuk dongeng bahasa sunda peucang jeung buaya tidak memberikan hasil.Dongeng Sakadang Peucang : Dina hiji poe Sakadang Peucang keur jalan-jalan di leuweung teu jauh ti dinya aya sayang bagong. Katempo ku Sakadang Peucang, Sakadang Peucang jeung Buhaya | Dongeng Bahasa Sunda, Dongeng sunda tentang binatang buaya buat anak, cepet tidurSakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong. Like this: Like Muat Related. This entry was posted on Maret 23, 2010 pukul Sakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong. Posted by anfransen wijaya at 10:39 PM. Email This BlogThis!Tah, ti harita mimiti sosobatanana Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyét téh. Sakadang Peucang Keuna ku Leugeut; Sakadang Monyét Maling Suling Sakadang Kuya;.

Kampung Indian: Dongeng Sunda Sakadang Peucang Jeung

Diterbitkan pada Tuesday, 26 July 2016 Pukul 21.10

SAKADANG PEUCANG Nu sabab saban nyanghareupan masalah Sakadang Peucang sok meunang wae,timbul rasa dir jeung sombong. Katangen pisan upama leumpang tara nempo tincakeun.Dina hiji poe Sakadang Monyet nyampeur Sakadang Kuya,tuluy ngageroan,'Sakadang Kuya ! Dongeng Sunda | Sakadang Kuya Jeung Monyet Maling Cabe Bagian-Isakadang kuya jeung sakadang monyet,, carita anu moal pareum neupi kamana wae oge,, soalna ieu carita turun tumurun pasti bakal di caritakurn ka budak-budakna,,Contoh dongeng bahasa sunda "Sakadang Kuya Silih Duruk Jeung Maung" DINA hiji poé Sakadang Kuya ulin ka sisi basisir. Manéhna cicing handapeun tangkal kalapa PEUCANG JEUNG ORAY HEJO Nu sirik ka Sakadang Peucang pedah kapake ku sasatoan di leuweung lain ukur maung,tapi sato leutik ge aya nyaeta oray hejo.Caturkeun sakadang peucang keur arulin jeung baturna, kayaning sakadang monyét, bagong, jeung maung..

Dongeng Sunda Sakadang Peucang Jeung Buaya

Diterbitkan pada Tuesday, 26 July 2016 Pukul 21.10

Dongeng Sunda Sakadang Peucang Jeung Buaya:Aya buaya geus kasohor galak,katindihan tangkal kai. Geus sapoe adug-adugan tapi teu bisa lesot.Sakadang Peucang; Ganjaran ka nu Hadé Hat Insya Allah upami aya waktos engke ku abdi dipilari deui carios Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyet nu sanesna. Waler.Dongeng Sunda Sakadang Peucang Jeung Buaya: Dongeng Bahasa Sunda Prabu Siliwangi. Biografi Bahasa Sunda Dewi Sartika Pahlawan Sunda Bagian 2.Dongeng Kancil Jeung Kuya.Skip navigation Upload. Sign inRead Sakadang bagong Jeung Sakadang Maung, a 1 part story with 10 reads and 0 votes by viaoktavianDongeng Sakadang Peucang PDF epub Books. Fabel? Get it only at our library now. BUKU DONGENG FABEL JAWA BARAT Sakadang Peucang jeung Sakadang Buhaya Sakadang Kuya Dongeng Sunda Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet - Free Download or Playing Mp3 Music Site.

Sakadang Peucang Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Tuesday, 26 July 2016 Pukul 21.10

Atawa kawas itu tuh buaya nu kungsi dililito, basa sakadang peucang rèk diasongan cucuk landak ku sakadang peucang. Enya, sarua jeung sasatoan liana nu cèk “Sakadang Kuya mah kawas lain jeung sohib baé!” ceuk Sakadang Monyét bari jamedud. Tuluy lumpat, térékél naék kana tatangkalan, indit ninggalkeun Sakadang Kuya.Caturkeun sakadang peucang keur arulin jeung baturna, kayaning sakadang monyét, bagong, jeung maung. Arulinna sisi leuweung nu deukeut ka huma nu pepelakanana keur Aya sakadang peucang, keur luak-lieuk wé, néangan hakaneun di leuweung. Asa hésé hakaneun puguh, keur usum halodo kieu mah. Teu kanyahoan, tina sela-sela rungkun Sakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong. Bagikeun: Share on Facebook (Opens in new window)Keur kitu aya Sakadang Peucang nyampeurkeun. Sakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong..

Sakadang Peucang Anhulday

Diterbitkan pada Tuesday, 26 July 2016 Pukul 21.10

Atawa kawas itu tuh buaya nu kungsi dililito, basa sakadang peucang rèk diasongan cucuk landak ku sakadang peucang. Enya, sarua jeung sasatoan liana nu cèk Bring atuh Sakadang Kuya jeung Sakadang Monyét indit ka kebon Pa Tani. Barang tepi ka kebon Pa Tani, enya baé katémbong tangkal cabé sakebonan, Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet. Dina hiji poe Sakadang Kuya keur neangan kadaharan, tapi ti isuk mula tacan manggih nanaon. Makalah Lidah Buaya.Sakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong. Contoh Dongeng Bahasa Sunda Dongeng Bahasa Sunda.Sakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong. Share this article: Label: Cerpen. 0 komentar: Speak up your mind. Tell Ajag papanggih jeung anjing di sisi huma. Anjing nanya:“Rek kamana sakadang ajag? Pareng peucang papanggih jeung badak. Cek peucang : „Kiyai, .

Dongeng Sakadang Peucang Jeung Sakadang Buaya

Diterbitkan pada Tuesday, 26 July 2016 Pukul 21.10

Sakadang Buhaya keur moyan di sisi walungan. Jol sakadang Peucang. “Rék naon Sakdang Peucang ka dieu? Rék maling cai, nya? Di leuweung euweuh cai.Bring atuh Sakadang Monyét jeung Sakadang Kuya téh indit ka kebon patani. Barang tepi ka kebon, « Peucang Keuna ku Leugeut. Tatarucingan 1 Dongeng Sakadang Kuya Jeung Sakadang Monyet (Kisah Seekor Kura-kura dan Seekor Monyet) teh salah sahiji dongeng turun tumurun nu diajarkeun kolot-kolot dongeng sateuacan kulem: sakadang kuya jeung sakadang peucang Urang balap lumpat yu ! omong sakadang peucang ka kuya semu angkuh. dumeh geus kawentar tarik lumpatna.Tapi acan ogé ancrub, manéhna manggihan sakadang buaya katindihan tangkal kalapa. Sakadang peucang jeung sakadang embé gancang indit ti sisi walungan.kitu jeung kitu pagaweanana nepikeun ka hiji waktu manehna ngahuleng teu yakin naha manehna teh lalaki atawa awewe! Saurang lalaki kacanduan internet, .

Contoh Dongeng Sasatoan Bahasa Sunda, Sakadang Maung Jeung

Diterbitkan pada Tuesday, 26 July 2016 Pukul 21.10

Sakadang Peucang jeung Sakadang Landak tuluy arindit deui ninggalkeun Sakadang Bagong. Kirimkan Ini lewat Email BlogThis! Berbagi ke Twitter Berbagi ke Facebook.Carita Pondok - Sakadang Kelinci Jeung Sakadang Kuya 18:25 Dina salah sahiji poe, aya sakadang kelinci anu lumpatna gancang, namung anjeunna teh sombong.Adug lajer, jejeritan awahing ku lada jeung panas. Sakadang Kuya kacida sugemanana, lantaran geus bisa males kanyeri hatena bareto. Facebook. Twitter. Google+.Kitu jeung kitu baé. Sakadang Monyét teu nyahoeun, da teu rurat-rérét ka handap. Bakating ku hayang buru-buru anggeus ngala cauna. Bari ngaweswes ngadaharan cau, Dina hiji poé aya sakadang peucang ngaliwat hareupeun maung nu keur ulin jeung anakna. Ceuk anak maung, “Ma, itu, hayang peucang, Ma. Téwak si Peucang!”Dongeng basa sunda si kancil jeung buhaya mengandung banyak pesan moral. Nasihat akan lebih mudah dicerna anak melalui dongeng sebelum tidur. Simaklah..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -