What's New?

puisi urang sunda anu cawokah

Manglé

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

basa sunda. kuring mah urang sunda ge asa kirang ngarti ka basa indung. Boga jangji ti anggalna yen poe eta rek datang nepungan manehna, anu rek di..

Galura Rasa Puisi Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Galura rasa puisi sunda. Ngabina babarayaan urang Sunda. Aim Riders heu estuning bulan teh jiga anu anteung nyerangkeun tukangeun mega hideung .

Kumpulan Cerita Lucu Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

27 Des 2009 Tujuh humor alias lelucon basa Sunda berikut ini dikutip dari buku Ajib ( antologi cerpon jeung sajak, 1963) dan Ensiklopedi Sunda (2000), yang Waktu keur ngilikan model komputer anu anyar, nu dagangna nyarita ka .

Puisi Lucu Bahasa Sunda Terbaru Tahun 2016

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Puisi Lucu Bahasa Sunda Terbaru 2016 - Puisi lucu yang seru dalam berbahasa 2 puisi ieu bisa bermanfaat di pake bacana khususna mah ku urang sunda Langsung wae kana pembahasan anu intina nyaeta puisi sunda anu anyar..

Rumah Baca Buku Sunda: February 2007

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

23 Feb 2007 Geus ah, lila lila mah bisi jadi cawokah, sarua sono Geu… nya manggih sora awewe harita teh keur maca hiji sajak, sanggeus beres macana terus .. Lamun urang nitenan basa Sunda anu aya dina prasasti, contona dina .

Kumpulan Puisi Bahasa Sunda Lucu Dan Cinta

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Kumpulan Puisi Bahasa Sunda Lucu Dan Cinta. Puisi Sajak Cinta : Tepis Miring Panyarendean Hate Waktu poe condong ka kulon. Raga urang cindek .

Bodor Tarucing Urang Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

bodor tarucing sunda. Labels: bobodoran sunda, bobotoh persib Indung: mun kitu mah urang teh salah asup hayu kadieu ari hayang tablet mah..

Bobodoran Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 1 January 1970 Pukul 7.00

Arsip cerita lucu dan humor kategori Bobodoran Sunda berisi gambar lucu, sms lucu, teka-teki lucu, jokes ngakak, ketawa-ketiwi, gurauan jenaka, guyonan, .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -