puisi urang sunda anu cawokah

Kumpulan Sisindiran Sareng Pantun Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 28 September 2010 Pukul 23.49

pantun lucu pikaserieun kadang jorok tapi resep has urang sunda anu cawokah barade yeh cawokah heheheheheheheheheheh aya pantun ti kang asep yehh soloyong kapal udara digantelan lamak

Pantun Sunda Blog Bintang

Diterbitkan pada Thursday, 17 May 2012 Pukul 8.06

Bagi yang sedang kasmaran semua puisi dalam bahasa daerah mungkin bisan menjelmakan dirimu menjadi seorang kabayan sejati Atau jangan jangan dan seringnya seperti itu kamu eta huma nu bogana randa naha urang sunda teh kitu alim nyarios ku basa sunda Tah ari anu ieu dihandap mah Sanes jieunan sim kuring tapi pantun teh sasuai anu dicaritakeun ku pun nini majar maneh rek ka huma ka cai ngajingjing kendi majar maneh rek karunya

Kempelan Bobodoran Sunda Mp3 Cangehgar Kang Ibing

Diterbitkan pada Tuesday, 21 December 2010 Pukul 23.04

RAMA FM Bandung teu hilap oge Bodornya Almarhum kang Ibing Bi Ijem Capot Dalang Asep Ade Sunandar Sunarya Giri Harja anu pohara lucu sarta anu pasti baris nyieun urang ngakak kakocok patuangan haha

Contoh Sisindiran Pantun Bahasa Sunda Portal Informasi

Diterbitkan pada Friday, 30 November 2012 Pukul 19.52

Sehingga sisindiran ini lebih menarik dari pantun biasa puisi ataupun yang sering kita dengar dengan nama sajak Sisindiran ini juga mungkin agak pantun lucu pikaserieun kadang jorok tapi resep has urang sunda anu cawokah barade yeh cawokah heheheheheheheheheheh aya pantun ti kang asep yehh soloyong kapal udara digantelan lamak sutra lamun hoyong teu katara hayu urang mondok di filla kangge anu resep salingkuh

Lagu Jeung Rumpaka Onesgamelans Weblog

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 22.57

Aya anu winangun sisindiran puisi wawangsalan pupuh jrrd Malah dina perkembangan ayeuna pangpangna dina lalaguan anyar sok make sajak bebas bae Dina lalaguan tembang sunda anu umumna sok make rumpaka dangding tina pupuh geus lawas jadi bahan ulikan para ahli sastra Nu diulikna lain Alusna mah memang urang sunda resep hal hal anu cawokah tapi waktu diterapkeun jadi rumpaka lagu karasana aya kesan nu vulgar Naon hal anu

Sisindiran Sunda Erwin Harahap

Diterbitkan pada Monday, 14 April 2008 Pukul 18.46

naha urang sunda teh kitu mopohokeun kana budaya aya jalma teu boga banda sadayana tos dipasihkeun angklung teh ti tatar sunda naha urang bet mopohokeun ulin ka laut banda naha jadi nalangsa kuring teh urang sunda March 12 2011 at 11 39 am akang sisindiran kanggo budak sakola atuh sisindiranna anu pasaut kumargi ditugaskeun ku sakola tapi abdi teu tiasa ngoeunna Mangga teh Neni urang lebetkeun sisindiran kangge anu sakola

Sisindiran Pantun Sunda Herdipamungkasred

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 23.52

pantun lucu pikaserieun kadang jorok tapi resep has urang sunda anu cawokah barade yeh cawokah heheheheheheheheheheh aya pantun ti kang asep yehh soloyong kapal udara digantelan lamak

Iezhal_boetoet Sunda Cawokah

Diterbitkan pada Tuesday, 7 February 2012 Pukul 20.33

sunda cawokah Lamun urang kawin Wincik hiji hiji Jimat urang nu dihareup Reup si Neneng sare Rangkul sing tarapti Tinggali rarayna Naha gening imut Mutiarana tembong Bongkokeun lalaunan Antelkeun si Badud Dudut Tali kutang amis tiis cendol merek semir bastol ubar panon wortol wadah cai botol amis legit dodol lanceuk peuteuy jengkol ari ateul bentol gobal gabel pestol lamun neunggeul cetol anu lada menthol paranti nyikat odol

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X