What's New?

puisi urang sunda anu cawokah

Lagu Jeung Rumpaka

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 15.57

Aya anu winangun sisindiran, puisi, wawangsalan, pupuh jrrd. .. Alusna mah, memang urang Sunda resep hal-hal anu cawokah, tapi waktu diterapkeun jadi rumpaka lagu, karasana aya kesan nu vulgar. Naon hal anu 

Kumpulan Cerita Lucu Bobodoran Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 17 April 2013 Pukul 13.39

Bagi anda pencinta cerita lucu, terutama yang berasal dari daerah Jawa Barat alias Sunda dan sekitarnya, atau yang memahami dan mengerti bahasa Sunda, sangatlah bagus buat membaca cerita lucu bobodoran bahasa Sunda dibawah ini yang Poztmo kumpulkan dari berbagai sumber, Leres-leres nembongkeun kulawarga anu harmonis," ceuk saurang satpam di hiji mall nyarita ka Kang Suryana jeung Ceu Ikoh anu leumpang bari pacekel-cekel leungeun.

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 7.59

Puji syukur urang sanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci, anu nangtayungan urang sadaya, siang kalayan wengi. Muga-muga rahmat miwah barakahNa, kasanggakeun ka Nabi urang sadaya, Nabi Muhammad SAW, ka para shahabatna, ka 

Sisindiran, Pantun Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 16.52

Salami urang pahiri urang silih pundut maaf; 5. lamun kuda mirip itik loba jalma lalumpatan salami urang kumelip tangtos seueur kalepatan; 6. cecendet mande kiara dijualan make panci mugi kersa ngahampura .. pantun…lucu pikaserieun kadang jorok, tapi resep .. has urang sunda anu cawokah …. barade yeh ……. cawokah…..heheheheheheheheheheh… aya pantun ti kang asep yehh ,,, soloyong kapal udara digantelan lamak sutra …. lamun hoyong teu 

Putrasunda: Kumpulan Pantun Sisindiran Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 9 October 2013 Pukul 11.20

Pantun atau sisndiran sunda terdiri dari dua bagian yaitu sampiran dan isi. Dan biasanya bersifat nasihat, guyonan dan lain - lain. Pantun lucu pikaserieun kadang jorok, tapi resep. has urang sunda anu cawokah barade yeh 

Www.cikamurang.@blogspot.com: Pantun Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 6 May 2012 Pukul 11.43

pantun…lucu pikaserieun kadang jorok, tapi resep .. has urang sunda anu cawokah …. barade yeh ……. cawokah…..heheheheheheheheheheh… aya pantun ti kang asep yehh ,,, soloyong kapal udara digantelan lamak 

Urang Sunda Cawokah: Sajak Sunda Kuring

Diterbitkan pada Thursday, 5 March 2015 Pukul 19.30

sajak sunda kuring. PAJUANG. teu kabayang jalma kiwari. bangsa urang pinuh ku kanyeri. anu nyeleksek asup kana jero ati. anu teu aya duana deui. ku walana urang di jajah. miceuk kabungah mere kasusah. bangsa urang 

Iezhal_boetoet: Sunda Cawokah

Diterbitkan pada Tuesday, 7 February 2012 Pukul 13.33

SUNDA CAWOKAH. Lamun urang kawin. Wincik hiji-hiji. Jimat urang nu dihareup. Reup si Neneng sare. Rangkul sing tarapti. Tinggali rarayna. Naha gening imut. Mutiarana tembong. Bongkokeun lalaunan. Antelkeun si Badud. Dudut Tali kutang “amis tiis: cendol. merek semir: bastol. ubar panon: wortol. wadah cai: botol. amis legit: dodol. lanceuk peuteuy: jengkol. ari ateul: bentol. gobal gabel: pestol. lamun neunggeul: cetol. anu lada: menthol. paranti nyikat: odol.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -