What's New?

puisi urang sunda anu cawokah

Sisindiran, Pantun Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 6 May 2012 Pukul 18.43

pantun…lucu pikaserieun kadang jorok, tapi resep .. has urang sunda anu cawokah …. barade yeh ……. cawokah…..heheheheheheheheheheh… aya pantun ti kang asep yehh ,,, soloyong kapal udara digantelan lamak 

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 1 March 2013 Pukul 14.59

Puji syukur urang sanggakeun ka Gusti Nu Maha Suci, anu nangtayungan urang sadaya, siang kalayan wengi. Muga-muga rahmat miwah barakahNa, kasanggakeun ka Nabi urang sadaya, Nabi Muhammad SAW, ka para shahabatna, ka 

Yogi Hidayat: Kumpulan Pantun Sunda

Diterbitkan pada Friday, 28 September 2012 Pukul 14.08

pantun…lucu pikaserieun kadang jorok, tapi resep .. has urang sunda anu cawokah …. barade yeh ……. cawokah…..heheheheheheheheheheh… aya pantun ti kang asep yehh ,,, soloyong kapal udara digantelan lamak 

Putrasunda: Kumpulan Pantun Sisindiran Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 9 October 2013 Pukul 18.20

Pantun atau sisndiran sunda terdiri dari dua bagian yaitu sampiran dan isi. Dan biasanya bersifat nasihat, guyonan dan lain - lain. Pantun lucu pikaserieun kadang jorok, tapi resep. has urang sunda anu cawokah barade yeh 

Guntur, Gedag Ku Cai Cacaah Selat Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 29 December 2010 Pukul 7.55

Ki Sunda, Elmuning Basa. Wilujeng sumping dina blog nu teu sampulur ieu anu mentrang dina mayapada kayaning mega tinggurulung dina aampar langit. Blog ieu teh mangrupi curat-coret tambah kesel minangkana mah Guntur, Gedag ku Cai Cacaah Selat Sunda (kumpulan sajak nu sakaeling). Ardi M. H. cai tinggorowok cawokah elekesekeng abdi ngabigeu kamana kakasi abdi? ieu merak tingbaranyay. Merak, 2010. Dikarang oleh Ardi Mulyana H., S.Pd., 

Lagu Jeung Rumpaka

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 22.57

Aya anu winangun sisindiran, puisi, wawangsalan, pupuh jrrd. .. Alusna mah, memang urang Sunda resep hal-hal anu cawokah, tapi waktu diterapkeun jadi rumpaka lagu, karasana aya kesan nu vulgar. Naon hal anu 

Sisindiran, Pantun Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 February 2009 Pukul 23.52

Salami urang pahiri urang silih pundut maaf; 5. lamun kuda mirip itik loba jalma lalumpatan salami urang kumelip tangtos seueur kalepatan; 6. cecendet mande kiara dijualan make panci mugi kersa ngahampura .. pantun…lucu pikaserieun kadang jorok, tapi resep .. has urang sunda anu cawokah …. barade yeh ……. cawokah…..heheheheheheheheheheh… aya pantun ti kang asep yehh ,,, soloyong kapal udara digantelan lamak sutra …. lamun hoyong teu 

Iezhal_boetoet: Sunda Cawokah

Diterbitkan pada Tuesday, 7 February 2012 Pukul 20.33

SUNDA CAWOKAH. Lamun urang kawin. Wincik hiji-hiji. Jimat urang nu dihareup. Reup si Neneng sare. Rangkul sing tarapti. Tinggali rarayna. Naha gening imut. Mutiarana tembong. Bongkokeun lalaunan. Antelkeun si Badud. Dudut Tali kutang “amis tiis: cendol. merek semir: bastol. ubar panon: wortol. wadah cai: botol. amis legit: dodol. lanceuk peuteuy: jengkol. ari ateul: bentol. gobal gabel: pestol. lamun neunggeul: cetol. anu lada: menthol. paranti nyikat: odol.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -