prolog upacara adat sunda

Imas Rohaeni's Blog: Prolog Acara Upacara Adat...

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 18.27

prolog Acara upacara adat Perpisahan MTs Assalam Majalaya. Cunduk Waktu nu rahayu. Datang mangsa nu utama. Kiwari sabada rengse. Ngolah lautan elmu Tilu taun lamina. Seja amit mungkur pileuleuyan. Sumangga 

Asmadi: Upacara Adat Pernikahan Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 16 March 2010 Pukul 20.36

upacara adat PERKAWINAN sunda D I S U S U N KU: MANG BECUS Upara adat Panganten sunda upacara adat ieu sanes mangrupi hiji upacara keagamaan, nanging salah sahiji budaya sunda warisan jaman 

Endik Kusnadi: Prolog Upacara Adat

Diterbitkan pada Sunday, 13 July 2014 Pukul 3.43

prolog upacara adat. 1. prolog bubuka. Assalamualaikum Wr. Wb. Kalayan nyebat asmaning Allah, nu maha heman tur nu maha asih, dina mangsa langit bersih lenglang angin nebak na tutugan rasa kaheman, kiwari wanci geus jadi saksi, mangsa jadi tunggara, nya dina wanci ieu Sateacan acara adat sunda dikawitan sumangga urang sami-sami sakseni hela kegiatan baris-berbaris ya eta LKBB pikeun bubuka dina acara, anu baris dipimpin ku ujang …

Sunda Nyeni: Naskah Upacara Adat Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 16 March 2010 Pukul 12.33

Naskah upacara adat sunda. Overture: Gending khusus. Narasi: Jeung diantara tanda-tanda kakawasaanana. Geus diciptakeun pikeun aranjeun. Pasangan hirup diantara aranjeun. Rasa asih diantara aranjeun. Sangkan 

Upacara Adat Sunda: Si Lengser Dalam Acara Pernikahan

Diterbitkan pada Sunday, 24 June 2012 Pukul 19.02

Kabupaten Cilacap sangat identik dengan adat istiadat jawa, namun di sebagian daerah terutama di dua wilayah kecamatan yaitu Dayeuhluhur dan Wanareja adat sunda masih sering dipakai dalam setiap ada acara, 

Conto Naskah Upacara Adat Pangbagea

Diterbitkan pada Thursday, 21 June 2012 Pukul 0.23

Forum silaturahmi pikeun pelajar nu mikareueus kana seni budaya sunda khususna Seni Budaya Cianjur. Google+ Followers. Rabu, 20 Juni 2012. CONTO NASKAH upacara adat PANGBAGEA. 1. prolog. Batur jenuk mangka weruh. Balarea mangka waspada. Papayung agung mancuh saestu. Emban mapayang tandana naratas jalan. Kalayan nyebat bismillahirrohmanirrohim. upacara mapag panganten dikawitan. (Goong 3 X). 2. GENDING BUBUKA.

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 10 April 2013 Pukul 22.28

Di handap ieu Conto upacara adat sunda Paturay Tineung pelepasan siswa sareng kenaikan kelas di sakola, SD/MI, SMP/MTs, SMA/MA. Narator bubuka : Kum……..asalamualaikum. Sampurasun kanu ngariung. Neda widi kanu linggih.

Upacara Adat

Diterbitkan pada Thursday, 6 May 2010 Pukul 16.42

upacara adat sunda ISLAM PELEPASAN SISWA/SISWI KELAS 6 DINIYAH TAKMILIYAH AL- ISHLAAH prolog : Balebat fajar ti belah wetan, peuting pamit beurang datang Halimun anu nyimbutan nyuai nyingrai 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X