What's New?

prolog upacara adat sunda

Upacara Adat

Diterbitkan pada Thursday, 6 May 2010 Pukul 9.42

UPACARA ADAT SUNDA ISLAM PELEPASAN SISWA/SISWI KELAS 6 DINIYAH TAKMILIYAH AL- ISHLAAH Prolog : Balebat fajar ti belah wetan, peuting pamit beurang datang Halimun anu nyimbutan nyuai nyingrai 

Endik Kusnadi: Prolog Upacara Adat

Diterbitkan pada Saturday, 12 July 2014 Pukul 20.43

PROLOG UPACARA ADAT. 1. Prolog bubuka. Assalamualaikum Wr. Wb. Kalayan nyebat asmaning Allah, nu maha heman tur nu maha asih, dina mangsa langit bersih lenglang angin nebak na tutugan rasa kaheman, kiwari wanci geus jadi saksi, mangsa jadi tunggara, nya dina wanci ieu Sateacan acara adat sunda dikawitan sumangga urang sami-sami sakseni hela kegiatan baris-berbaris ya eta LKBB pikeun bubuka dina acara, anu baris dipimpin ku ujang …

Putrasunda: Pernikahan Adat Sunda

Diterbitkan pada Friday, 24 January 2014 Pukul 9.47

Upacara pernikahan adalah upacara adat yang diselenggarakan dalam rangka menyambut peristiwa pernikahan.Pernikahan sebagai peristiwa penting bagi manusia dirasa perlu disakralkan dan dikenang sehingga perlu 

Pernikahan Adat Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 5 January 2010 Pukul 8.00

Pernikahan Adat SundaPernikahan AdatPernikahan Adat Sunda. Kedepalan, tahap Upacara Prosesi Pernikahan: 1. Penjemputan calon pengantin pria , oleh utusan dari pihak wanita. 2. Ngabageakeun, ibu calon pengantin wanita 

Imas Rohaeni's Blog: Prolog Acara Upacara Adat...

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 11.27

Prolog Acara Upacara Adat Perpisahan MTs Assalam Majalaya. Cunduk Waktu nu rahayu. Datang mangsa nu utama. Kiwari sabada rengse. Ngolah lautan elmu Tilu taun lamina. Seja amit mungkur pileuleuyan. Sumangga 

Upacara Adat Sunda Paturay Tineung

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 6.59

Upacara adat sunda Paturay Tineung tos janten tradisi taunan di satiap sakola dina raraga ngaleupas siswa atawa murid anu bakal kaluar di taun eta. Umumna acara ieu jadi momen anu teras diinget jeung mangrupikeun wejangan ti guru ka 

Sundasmanda Sukabumi: Upacara Adat Paturay...

Diterbitkan pada Sunday, 8 June 2014 Pukul 11.37

UPACARA ADAT PATURAY-TINEUNG SISWA KELAS XII. PROLOG. Poe ieu dina patok nu muka, dina lalampahan hirupkumbuh anu tangtu, urang miang pada-pada nangtukeun jalan sorangan,memeh langkah dina jalan kabagjaan, urang 

Conto Naskah Upacara Adat Pangbagea

Diterbitkan pada Wednesday, 20 June 2012 Pukul 17.23

Forum silaturahmi pikeun pelajar nu mikareueus kana seni budaya sunda khususna Seni Budaya Cianjur. Google+ Followers. Rabu, 20 Juni 2012. CONTO NASKAH UPACARA ADAT PANGBAGEA. 1. PROLOG. Batur jenuk mangka weruh. Balarea mangka waspada. Papayung agung mancuh saestu. Emban mapayang tandana naratas jalan. Kalayan nyebat bismillahirrohmanirrohim. Upacara mapag panganten dikawitan. (Goong 3 X). 2. GENDING BUBUKA.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -