What's New?

pidato bahasa sunda tentang agustus

Contoh Pidato Singkat Bahasa Sunda Tema Kemerdekaan

Diterbitkan pada Sunday, 10 March 2013 Pukul 6.06

tah dina waktos ayena urang selaku penulis bade ngabantosan hiji contoh tema pidato ngesian kamerdekaan, nu bakal ku urang di sorang tiap bulan agustus. contohna kumaha, yu ayena urang bahas wae contoh pidato bahasa sunda tema 

Contoh Pidato B.sunda Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 7.11

Posted by : Ajie Wahyu Sofyan Jumat, 22 Agustus 2014. Pidato Bahasa Sunda Tentang Kebersihan. Assalamualaikum wr wb. Langkung tipayun urang panjatkeun puji sinareng syukur kailahiirabbi nu mana kalayan hidayah sareng inayahna, 

Pidato Narkoba (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Sunday, 27 April 2014 Pukul 20.18

Pidato Narkoba (Bahasa Sunda). Assalamualaikum wr.wb. Pertamatama urang panjatkan puji sarta syukur kehidarat ilahi robbi alatan kawasana urang bisa ngariung di tempat ieu sarta masih dibéré kakuatan sarta kaséhatan. Oke langsung 

Pidato Dampak Positif Jeung Negatif Internet (bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Thursday, 3 April 2014 Pukul 9.15

pidato sunda , pidato , pidato sunda internet , pidato dampak positf jeng negatif internet.

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 8 November 2014 Pukul 11.42

Contoh Pidato Bahasa Sunda - Hari Kemerdekan, Contoh naskah biantara - Hari kemerdekaan Ini adalah contoh teks pidato bhs sunda bertemakan kemerdekan Indonesia, contoh Naskah biantara sunda tentang kemerdekaan 17 agustus ini 

Anything But Not Everything: Contoh Teks Pidato...

Diterbitkan pada Monday, 19 August 2013 Pukul 21.29

Senin, 19 Agustus 2013. Contoh Teks Pidato Bahasa Sunda. Hikmah Puasa Jeung Kasantunan. Assalamu'alaikum Wr.Wb. Girang pangajen anu ku sim kuring dipihormat, Bapa miwah ibu guru anu ku sim kuring dipihormat, 

Contoh Pidato Perpisahan (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Thursday, 29 August 2013 Pukul 22.48

Kamis, 29 Agustus 2013. contoh pidato perpisahan (bahasa sunda). Assalamualaikum wr. Wb Asshaduallailahaillalah waashaduanna muhamadar rosulullah. Ama badu. Tipayun mangga urang sami-sami panjatkeun puji 

Pidato Bahasa Sunda Ngeunaan Kabersihan Jawa Barat

Diterbitkan pada Tuesday, 13 August 2013 Pukul 14.00

Selasa, 13 Agustus 2013. Pidato Bahasa Sunda Ngeunaan Kabersihan Jawa Barat. Assalamu'alaikum Ku kituna urang kedah ngajagi kana eta kapercantenan pamarentah ka urang sunda umumna. Mung, aya wae anus 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.