What's New?

pidato bahasa sunda tentang agustus

Pidato Bahasa Sunda Ngeunaan Kabersihan Jawa Barat

Diterbitkan pada Tuesday, 13 August 2013 Pukul 14.00

Selasa, 13 Agustus 2013. Pidato Bahasa Sunda Ngeunaan Kabersihan Jawa Barat. Assalamu'alaikum Ku kituna urang kedah ngajagi kana eta kapercantenan pamarentah ka urang sunda umumna. Mung, aya wae anus 

Beberapa Contoh Pidato Singkat Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 12 August 2014 Pukul 8.15

Selasa, 12 Agustus 2014 Nah, sebagai inspirasi dalam mempermudah Anda, berikut kami sajikan beberapa contoh naskah pidato dengan berbagai tema dan dalam bahasa tradisional sunda. Tema yang diangkat, mulai 

Contoh Naskah Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 8 November 2014 Pukul 11.42

Contoh Pidato Bahasa Sunda - Hari Kemerdekan, Contoh naskah biantara - Hari kemerdekaan Ini adalah contoh teks pidato bhs sunda bertemakan kemerdekan Indonesia, contoh Naskah biantara sunda tentang kemerdekaan 17 agustus ini 

Pidato Bahasa Sunda Tentang Kebersihan

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.26

Pidato Bahasa Sunda Tentang Kebersihan. Assalamualaikum wr wb. Langkung tipayun urang panjatkeun puji sinareng syukur kailahiirabbi nu mana kalayan hidayah sareng inayahna, urang sadaya tiasa kempel dina ieu 

Contoh Pidato Singkat Bahasa Sunda Tema Kemerdekaan

Diterbitkan pada Sunday, 10 March 2013 Pukul 6.06

tah dina waktos ayena urang selaku penulis bade ngabantosan hiji contoh tema pidato ngesian kamerdekaan, nu bakal ku urang di sorang tiap bulan agustus. contohna kumaha, yu ayena urang bahas wae contoh pidato bahasa sunda tema 

Contoh Pidato B.sunda Singkat

Diterbitkan pada Saturday, 23 August 2014 Pukul 7.11

Posted by : Ajie Wahyu Sofyan Jumat, 22 Agustus 2014. Pidato Bahasa Sunda Tentang Kebersihan. Assalamualaikum wr wb. Langkung tipayun urang panjatkeun puji sinareng syukur kailahiirabbi nu mana kalayan hidayah sareng inayahna, 

Anything But Not Everything: Contoh Teks Pidato...

Diterbitkan pada Monday, 19 August 2013 Pukul 21.29

Senin, 19 Agustus 2013. Contoh Teks Pidato Bahasa Sunda. Hikmah Puasa Jeung Kasantunan. Assalamu'alaikum Wr.Wb. Girang pangajen anu ku sim kuring dipihormat, Bapa miwah ibu guru anu ku sim kuring dipihormat, 

Pidato Bahasa Sunda Tema Perpisahan Sd

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.28

Pidato Bahasa Sunda Tema Perpisahan SD. Assalamualaikum wr. Wb Asshaduallailahaillalah waashaduanna muhamadar rosulullah. Ama badu. Tipayun mangga urang sami-sami panjatkeun puji sareng syukur ka hadirat 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -